Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי AUDI A3 2.0TFSI שנת 2007 אם מערכת מקורית.

אני מרוצה ממנה מכל מובן חוץ משני דברים:

1. אין תמיכה ב MP3

2. צריך דסקים אכותיים, אחרת הם קופצים.

מה אפשר לעסות?

אפשר להחליף אותה לזאות שכן קוראת MP3?

אולי להחליף משהוא בתוך המחשיר עצמו?

אני לא הייתי רוצה להחליף למשהו לא מקורי של AUDI כי יש את המסך הקטן בלוח שעונים ששם רואים את כל האינפורמציה מהמערכת. כמו כן גם השליטה מההגה לא תיפעל אם מערכת שונה...

פורסם

קודם כל אחלה רכב, לא בטוח שצריך בכלל מערכת 8)

תבדוק אצל המוסך המורשה או בחנות הייבואן של אאודי אם יש למערכת הזאת כניסת AUX או מתאם לIPOD, אולי כדאי לך לשקול תוספת של נגן MP3.

תבדוק אם יש להם מערכת תואמת MP3.

וגם תבדוק אם יש להם יחידה אינטגרלית שבמקומה אפשר לשים HU אפטר מרקט כלשהוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המכמאה, יש למערכת יציעת AUX, ואני מחבר נגן MP3 חיצוני, אך זה לא נוח כל כך

אגב, לרכב יש משעבת דלק משודרגת, הגדרת מנוע ומערכת פליטה

בקיצור יש 275 כוח סוס ו 380NM

8)

• תוכן חדש...