Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הנה HU לדוגמא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402059

כן, יש לי משהו עם HU של סוני, אני מאוד אוהב את המוצרים.

ליחידת ראש הזאת יש ממיר 24 ביט, אפשר גם למצוא דגם ישן יותר כמו הGT270 ב450 שקלים סה"כ.

תצאו מתוך נקודת הנחה שהצורך שלי בHU הוא לסיגנל בלבד! - אני צריך שהוא יקרא MP3 ושאיכות הצליל שלו תהיה טובה.

מה זה אומר, יציאה טובה למגברים, ממיר 24 ביט - וזהו - אלו הן הדרישות.

את כל הנושא של עיבוד הצליל - הBIT ONE יבצע (בבקשה לא להתחיל עוד ת'רד של ביקורות על המוצר - זה לא הנושא של הת'רד).

עד כמה שידוע לי ממירי ה24 ביט הסטנדרטיים הם פחות או יותר מה שמוצאים ברוב המכשירים בשוק, גם באלו שהם ברמות הביניים.

האם יהיה הבדל באיכות האות בין מכשיר כזה למכשיר בעלות קצת יותר גבוהה? אני מדבר על מכשירים בסדר גודל של עד ה2500 שקלים פחות או יותר.

תשימו לב - אני שואל על איכות האות ולא על פיצ'רים וכל דבר אחר. כל מה שאני צריך זה בעצם מכשיר שיוציא סיגנל ותו לא.

מה אתם חושבים - כדאי? לא כדאי? יש טעם להשקיע קצת יותר?

ובבקשה - תגובות ענייניות שמבוססות על ידע מעשי ולא על ידע שיווקי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ידידי

אם אתה רוצה להינות מאיכותו המקסימלית של הביט 1 אתה צריך להשיג מכשיר אם יציאה אופטית.

אני מכיר רק מכשירים יקרים יחסית - P9 וקלריון HX

אולי מישהו מכיר משהו נוסף.

לגבי MP3 על יציאה אופטית - אני לא כל כך בטוח שיש משהו כזה.

אתה יכול גם להביא מכשיר לל יציאה אופטית ומבקרה שלך כדאי מכשיר "גולם" בלי צי'פים של DSP, חוץ מנקמיצי , דנון, מקינטוש קשה לי לחשוב על עוד מוצרים

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אפשר תמיד לקחת DVD ביתי בפחות מ200 שקלים ולהתאים לו ספק DC-DC

אבל אני לא מחפש להנות מהאיכות המלאה של הביט 1 - אני מחפש HU עם יציאה "הוגנת".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך גם קנווד עם ממיר אולפסון ב700

אני אישית לא התרשמתי בכללללללללל מהHU של סוני

אם התקציב ממש דל זה בעיה , בקצת יותר תוכל לקנות קלריון 5

פורסם

אל תשכח מתן שאני לא מבסס את המערכת שלי על הסוני - אלא על הביט 1 - הHU שיבחר אם יבחר בכלל, צריך להוציא סיגנל וזהו אבל הסיגנל, רצוי שיהיה איכותי.

מה שאני לא יודע בוודאות זה הדבר הבא

מה יקרה עם ניקח יחידה בסיסית של קלריון למשל שאין לה קרוס, אין לה טיים קורקשיין, אין לה אקולייזר - יש לה רק פדר, באס, טרבל וממיר 24 ביט.

ואז ניקח יחידה של קלריון שיש לה את כל הפיצ'רים שרשמתי - ואני לא מדבר על HU היי-אנד שלהם או משהו כזה - מיין סטרים עם פיצ'רים נוסח האלפיין 9853 שלי.

אבל את שתי היחידות נפעיל על FLAT לגמרי - שום דבר לא מופעל, לא EQ לא TC ולא שמיסי - האם יהיה הבדל כלשהו בין שתי היחידות?

נראה לי שרוב הממירים המצויים בשוק הם לרוב יהיו בטח מאותו מפעל בסין ומה שאנחנו בעצם משלמים עליו כאן אקסטרא זה שאר הפיצ'רים שלא קיימים בHU הפשוטים יותר - אם זה נכון, ההנחה שלי צריכה להיות נכונה. בידיעה שאני מסתמך על הביט 1 - אני לא אמור לחשוש לרכוש יחידת ראש "פשוטה" שכזו.

על זה אני מתלבט.

וחברים יקרים - אל תטעו - אני לא יוצא משום נקודת הנחה שעם פורססור טוב וHU פשוט תהיה לי מערכת היי-אנד או משהו כזה - ממש לא! זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש להנות מHU שלא יקלקל את השרשרת שבאה אחריו - השאלה עם HU פשוט שמוציא סיגנל טוב יהיה באמת מספיק טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

בימים בהם 9855 משומש נמכר ב1300 שקל, לא מוצא סיבה לקנות משהו פחות טוב מזה

ולו בשביל השקט הנפשי שהסיגנל יוצא ממכשיר איכותי

פורסם

אני יודע עתיד ואתה צודק בקשר לזה - אאאאבל - רשמתי בכותרת - תקציב דל, דל מאוד.

אז אני כבר מעדיף לקנות חדש אפילו אבל משהו עם רמת צליל בסיסית טובה - וכמו שזה נראה, על פניו, לא כל כך בעיה להשיג את זה היום.

יש לי סה"כ HU כלשהו של קנווד ברכב ונגן MP3 איכותי - אבל כשאני חושב על זה - זה לא נוח ואולי כדאי לי לגרד עוד קצת את החבית לפני שאני לובש אותה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מבין מה הרעיון בשידוך ביט 1 למכשיר פשוט. אני מבין את כוונתך - לרכוש מכשיר פשוט עם סיגנל טוב - אך לדעתי זה לא הולך ביחד.

כן, יש הבדל במצב "פלאט" בין היצרנים השונים ובטח ובטח שבין סדרות שונות של אותה חברה.

למקרה הנ"ל תפור מכשיר מסדרה 8 של קלריון. מכשיר פלאטי לגמריי. יש כזה למכירה ( אולי שניים אפילו?) בפורום יד שנייה, מתאים כמו כפפה ליד במקרה שלך.

גם אני חושב כמו עתיד שאתה צריך למתוח את התקציב, אחרת זה לא שווה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב אני חוזר על שאלה שנשאלה כבר

לא עדיף מכשיר עם יציאה אופטית למיקסום הBIT 1?

ולא, אני לא רומז על שלי..

אלי

פורסם

CARPC לא חדש, משומשים יש גם למכירה במחירים נמוכים. בעיה היא שצריך מסך לדברים כאלו.

לגבי סיגנל אין מה להשוות, במיוחד שיש לך כול האופציות של חיבור ושידרוגים, גם יש לך MP3 :-D

פורסם

אלי, וLeonm13

סתם לידיעה, אופטית זה לא קודש, ולא מעיד כלום על איכות הסיגנל

זה רק אומר שמהHU עד לפרוססור הסיגנל לא יספח רעשים,

זה לא מעיד כלום על איכות הסיגנל !

שלא כמו בבית לדוגמא, שם כאשר עובדים באופטי נהוג להגדיר pass through, ואז הרסיבר מקבל ערך בינארי ומבצע את הפענוח בעצמו (מה שבהכרח אומר שאיכות הסיגנל תקבע ע"י המפענח שברסיבר, ללא תלות באמצעי המוצא)

ברכב הפענוח מתבצע ע"י הHU ומועבר באמצעות LPCM לפרוססור, מה שאומר שבאופן ישיר הסיגנל תלוי באיכות המפענח שנמצא בHU,

בקיצור עדיף לדוגמא 9855 עם RCA, מאשר DVD זול עם אופטי,

הסיכוי שRCA טוב באמת, עם התקנה נכונה, יספח רעשים הוא כלכך נמוך.

שכל הנ"ל מעלה תהיה מאוד גדולה לגבי היעילות של אופטי בכלל,

מנגד - פרוססורים כמו H900 של אלפיין, יודעים לקבל סיגנל אופטי דחוס ולבצע את הפענוח בעצמם, לכן שם - ניתן להעביר להם pass through, וכל האיכות תהיה תלויה בH900 עצמו, אבל מה הבעיה ? אין שום מכשיר לרכב למעט CARPC שיודע לבצע pass through עד כמה שאני מכיר,

אלו היו 60 שניות על העברת דאטה באופטי :)

פורסם

לגבי נושא הטווח האופטי - לא. :-P (אלא אם כן יש איזה HU שמסוגל לספק יציאה אופטית במחיר סביר מינוס ולא נראה לי ככה ולהתחיל לבנות HU מDVD קוסטום מייד - לא ברכב ליסינג)

לגבי CARPC - אם הייתי הולך על CARPC - מראש לא הייתי רוכש את הביט 1 - מיותר לחלוטין להכניס שני ענקים לצינוק אחד.

קלריון - מצטער, אבל האמת היא שעד היום לא היתה מערכת אחת שהיה בה HU של קלריון ואמרתי לעצמי - זה זה.

אני אוהב HU של אלפיין אבל - היו כמה מערכות שישבתי בהן ושמעתי HU של סוני ואמרתי לעצמי - זה זה!

אבל אחת מהן הHU היה מסדרת XES אז ככה שזה לא ממש בר השוואה לשום דבר שהוא מיין סטרים שלהם והאחרות הן מערכות די פשוטות אבל מה שאהבתי בעיקר זה שרמת הצליל והאופי הכללי שהתקבל מהמערכות האלו קלע מאוד לטעם שלי.

יש עוד אופציה שאני בהחלט מוכן לקחת בחשבון וזה יחידות ראש של פנסוניק.

אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל שמעתי לא מעט מערכות ועד היום לא יצא לי לשמוע מערכת עם HU של קלריון או של אקליפס שגרמו לי חשק לקנות HU שלהן.

DENON - בהחלט כן.

נקמיצ'י - בהחלט כן.

אני רואה שהמגמה היא מאוד ברורה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה ברמה שיורדת לרמה הטכנית של הבדלים בין סדרות כאלו ואחרות (של אותו היצרן) כמו לדוגמא לקחת HU פשוט יחסית של קלריון וHU מסדרה קצת יותר גבוהה ולהראות במפורש שכל מה שקשור לדגימת האות שם בנוי מרכיבים יותר איכותיים\יקרים ולא רק עניין של תוספת של פיצ'רים.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא קטע של "שהמגמה היא מאוד ברורה "

פשוט אתה מכוון גבוה עם המערכת, וקונה פרוססור שעל הנייר הוא מדהים וכו' וכו'

ואז אתה כאילו מוסיף לשרשרת חוליה חלשה אחוש שלוקי,

פורסם

זה בדיוק העניין - אני לא יודע עד כמה יחידה כזו תהיה חלשה.

האם היא חלשה מבחינת יכולות? או האם היא חלשה גם מבחינת איכות?

הפרוססור אכן קראנצ'י, הסט הקדמי אכן קריספי, הסאב אמור להיות לפחות ספייסי ולמגברים יש מספיק שוגר אנד ספייס - עכשיו רק נשאר לי למצוא everything nice...

טוב - אני אחכה עם זה וכרגע אשתמש בקיים שזה נגן MP3 שאמור להיות איכותי וHU בשביל לשמוע דיסקים מקוריים - נראה מה תהיה התוצאה.

אם אני אומר לא ולא - או שאני ארכוש בהזדמנות הקרובה כשיתפנה עוד תקציב HU סביר - "קצת" יותר טוב ממה שרשמתי כרגע, או שאני אביא איזה הפתעונת מקאר אודיו יפן ביד 2 :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...