Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחה לגגות מתקפלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנסה את ז'ק מיראז' מאחורי מגדל שלום.

תיזהר מז'ק מיראז' ! היה לי איתו ניסיון מר מאוד !

זה היה לפני 4 שנים. הבאתי לו גג קומפלט מחו"ל של רובר 216 קבריולט. רק היה צריך להרכיב.

אמר לי 1500 ש"ח הרכבה, שסיים התחיל להגיד שהוא הסתבך, היה צריך להתאים ברגים, ושזה לקח יותר זמן

בסוף רצה 4000 ש"ח !!!! לא עזר כלום. הבן אדם רוצה 4000 !! ולא רצה לשחרר את האוטו

אחרי וויכוחים רבים הסכים לסגור על 3000 ונשבעתי שבחיים רגלי לא תדרוך שם ושאני אזהיר כל מי שמתכוון ללכת אליו

אז נכון, הוא עושה עבודה יפה, אבל תחתים אותו לפני זה שזה המחיר ושהוא לא יעלה בשקל מעל זה

ראה הוזהרת !!!!

פורסם
פורד ת'אנדרבירד 1960 קונברטבל

תמונה לא היתה מזיקה,:-D

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
הייתי ממליץ לך עך אנטולי מ"רון קאר"

אריה

איגור, לא אנטולי.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

אתה מתכוון לתפור בארץ או לייבא את הבד מוכן ורק להרכיב כאן?

תפירה בארץ תכער לך את הרכב בצורה איומה, ראיתי מספיק עבודות של גגות שנתפרו בארץ, פשוט זוועה.

אם אתה מייבא חלק מחו"ל תוכל להרכיב לבד אם יש לך ידיים טובות ועם חבר שיעזור לך.

אני עושה זאת לבד בגולף, פירקתי את כל הגג לחלקים ואני ממתין לריפוד החדש שיגיע בכדי להרכיב, לא נראה לי מסובך במיוחד.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שלא תעיז ללכת לז'אק מיראז' קטסטרופה

רק לאיגור ז'אק כמעט הרס לי את הרכב שלי ואחרי זה ביקש עבור גג חדש כ15000 ש"ח אצל איגור עשיתי ב5000 שח מדובר על גג חשמלי לסאאב קבריולט איגור פשוט בעל מקצוע מדהים וז'אק פשוטxxxxxxxx

פורסם

לי היה נסיון מצוין עם מיראז'.

אבל אולי הרוב קובע.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
שלא תעיז ללכת לז'אק מיראז' קטסטרופה רק לאיגור ז'אק כמעט הרס לי את הרכב שלי ואחרי זה ביקש עבור גג חדש כ15000 ש"ח אצל איגור עשיתי ב5000 שח מדובר על גג חשמלי לסאאב קבריולט איגור פשוט בעל מקצוע מדהים וז'אק פשוטxxxxxxxx

אולי זה קרה בגלל שלא נתת לו נקודות....

עודד

פורסם

חבל שגסטון חג'ג', אחד האמנים בתחום, הלך לעולמו.

איש מקסים ומקצוען אמיתי.

את החלפת הגג בחיפושית שלי ביצעתי ב-90% לבדי (חדשיים עבודה בערבים, וזה היה גג מוכן מחו"ל...) אבל לפתיחת החלון האחורי (דיוק ונסיון הכרחיים) הלכתי אליו וביקשתי את עזרתו.

עבדנו ביחד, שתינו קפה, שוחחנו על החיים והיתה זו חוויה מיוחדת עבורי.

זה היה לפני כ-12 שנה והוא נפטר מספר שנים מאוחר יותר.

בתמונה ניתן לראות איך הוא נראה 12 שנה מאוחר יותר, מסתבר שהשקעה באיכות משתלמת (החמור הוא CANVAS).

כל הזכויות על התמונה שייכות לעידן החמוד:-)

שבוע טוב,

יניב

img5347px3.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...