Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

בקרוב אני עומד לרכוש מצלמת סטילס דיגיטלית קומפקטית ואני מעוניין גם במצלמת וידאו (סטייל MINI DV)

אומנם עד היום צילמתי רק במצלמות רפלקס ושם אני בקיא אבל כל מה שקשור למצלמות פשוטות ורגילות אין לי שמץ מה הולך שם.

אין לי כוח כל פעם להסחב עם מצלמת רפלקס ועדשות ותיק וכו', אני משתמש בDSLR רק לבוקים ולצילום רכבים לכן בטיולים ,חופשות,ואירועיים משפחתיים אני לא מעוניין להסחב איתה, אז אני רוצה מצלמה פשוטה קטנה(זה גם די בשביל שהחברה תוכל להשתמש ולא תכנס להלם בכל פעם שהיא מחזיקה מצלמת 3 קילו)

וכאמור , אני זקוק להמצלמה טובה על מצלמת וידאו טובה,שתיהיה אמינה, נקודה חשובה שאני לא בקיא בה ואני מקווה שהחבר'ה שמבינים פה יותר יכוונו אותי היא האם כדאי לקנות מצלמת וידאו עם קלטת מיני DV או שכבר שווה לעבור למצלמות הDVD? למישהו יש ניסיון? מהו תהליך ההעברה למחשב? צריך פייר ואייר? או שפשוט USB? מה מי מו...דברו אליי כמה שיותר אינפורמציה יותר טוב

תקציב למצלמת סטילס קטנה : עד 1500 ש"ח

תקציב למצלמת וידאו דיגיטלית: 2500 ש"ח

פורסם

מיני DV לדעתי רק סוני או פנסוניק (במיוחד פנסוניק) הם פשוט רמה מעל כל השאר

במצלמות קומפקטיות הייתי מרוצה מאוד מ קודאק m1033 חוץ מהוידאו שלה ועכשיו אני עם ניקון S52C והיא פשוט מעולה

בתקציב שלך אתה יכול לרכושאת הדגמים האלו עם ה מסך מגע, מצלמות מצויינות שנינסות לכיס.

אל תיגע בסוני קומפקטית הם על הפנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי אז SONY סטילס לא לגעת, אבל בקשר לוידאו(עדיפות כרגע לזה), הייתה לי ב5 שנים האחרונות מיניDV של פנסוניק ובאמת לקראת החודשים האחרונים עשתה את עבודה נאמנה אבל גססה כבר והתפגרה לגמרי(מוציאה סרט קלטות החוצה,צבעים במסך הלכו פייפן וכו') הבנתי דווקא שSONY בוידאו מעולים,אבל האם שווה וכדאי להתקרב לדיסקים ולא לקלטות?

פורסם

נו באמת, ככה מבקשים המלצות ? :-)

ועוד ממישהו שמבין את התחום ויכול להגדיר דרישות.

אתה רוצה סופר-קומפקטית שנכנסת לכיס ? סופר-זום ? קלה לתפעול ? שליטה ידנית ? (לא שזה שווה יותר מדי בקומפקטיות)

יש לך ב-dpreview אזור של feature search שיכול לעזור לך למקד את האפשרויות אם יש דברים שחשובים לך.

התקציב שלך מכסה לגמרי את כל הקומפקטיות הקטנות אבל משאיר בחוץ כמה סופר-זום חזקות וכמה קומפקטיות "מקצועיות" שבעיקר בארץ נמכרות במחיר גבוה מאוד, מעל אלפיים (כמו lx3 ו-g10).

אחרי שחפרתי אינסוף ביקורות בתחום הקומפקטיות נראה שהכל אותו חרא (טוב, קצת הגזמתי אולי) ואני חושב שאני לקראת מעבר לצד השני (או חצי דרך כי נדלקתי על ה-G1 רק חבל שלא מביאים אותה לארץ בצורה נורמלית).

אל תיגע בסוני קומפקטית הם על הפנים

:? רוצה להרחיב ?

הנוכחית שלי שלהם (כבר הרבה שנים), לאחרונה קניתי וידאו שלהם ואולי בקרוב סטילס חדשה שלהם. בכל המקרים מדובר במצלמות שקיבלו ביקורות מעולות ונמצאות ברמה הגבוהה של הקטגוריה שלהם בכל הביקורות.

למרות שזה נראה ככה, ממש אין לי שום הנעלות על המותג ולמעשה ברוב המקרים חשבתי שאני הולך על חברה אחרת אבל בסוף משיקולים שונים (או סתם בעיות זמינות) יצא ככה.

ניר

פורסם

צילמתי הרבה זמן בתקופת התיכון עם A95 של חבר, באמת אז הבנתי שאפשר להוציא הרבה ממצלמת P&S,

אבל עכשיו שלא מוכרים אותם יותר אז חשבתי לשאול את החבר'ה שיותר משתמשים בקומפקטיות מה כדאי,בכל אופן אני רוצה קודם לבחור את הוידאו,מחר או מחרותיים אני יעשה סבב בחנויות ואני מאמין שאני אצא עם איזה קומפקטית אבל בקשר לוידאו ההחלטה יותר קריטית , אין מצב למצוא היום 3CCD בפחות מ3.5K?

פורסם

יצא לי לראות איכות וידאו של הניקון D90 החדשה וממש התרשמתי.

ככה אתה מרויח גם וידיאו וגם סטילס.

קצת יקרה אבל השקעה שווה לדעתי.

פורסם

פנסוניק עם 3 MINI DV CCD.

יקרה קצת אבל ליגה אחרת לגמרי.

בקשר לסוני - מצטרף לשוללים.

לא שהם רעים אבל כשמצלמים במצלמה כמו פנסוניק - אתה בעולם אחר.

כנ"ל במצלמות סטילס.

אפילו העובדה שהם קנו את מינולטה לא עוזרת להם במיוחד. ה A900 שלהם, ספינת הדגל שעולה 8K דולר, מביישת את הפירמה במיוחד כשלוקחים בחשבון שהחיישן שלהם נמצא גם בניקון D3.

,

פורסם

למה מיניDV ולא HDD?

בתקציב שלך אפשר למצוא כמה מצלמות HDD לא רעות ואפילו עם 3CCD, לדוגמא - קליק.

לפני כמה חודשים רכשנו מצלמה מדגם דומה אבל עם חיישן בודד, ובסך הכל אנחנו מאוד מרוצים. התפעול פשוט מאוד, הפריקה למחשב בעזרת חיבור USB, מהיר ופשוט. איכות הצילום טובה (עד כמה שאפשר לקבל מחיישן בודד) והסוללה מחזיקה זמן רב. בקיצור, אני ממליץ בחום כל עוד לא מדובר על צילום וידיאו מקצועי.

לגבי סטילס -

אני עדיין משתמש בA95 של קאנון שלדעתי היא מצלמה מעולה. אני לא מומחה גדול בצילום, אבל לפני כמה חודשים רכשתי A2000IS והאמת שדי התאכזבתי. לדעתי קאנון חזרו כמה צעדים אחורה מאז הA95.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בקשר לסוני - מצטרף לשוללים.

לא שהם רעים אבל כשמצלמים במצלמה כמו פנסוניק - אתה בעולם אחר.

כנ"ל במצלמות סטילס.

חשבתי שמדברים רק על סטילס. שם בהחלט יש אופי "מיוחד" לסוני עם עיבוד-יתר שלא תמיד ימצא חן בעיני אנשים (וכפי שאמרתי יש יתרונות אחרים ובסה"כ הם מתמודדים לא רע מול אופציות אחרות, מה גם שלמרות השם המחיר זול יותר מקנון/פנסוניק ששולטות בקומפקטיות).

אבל בוידאו, לפחות ב-HD החדשות שם חפרתי והשוואתי לא מעט, הביקורות מאוד מאוד משבחות והתחרות הקשה היא בין דגמי קנון לסוני (אני מדבר על מצלמות AVCHD, חיישני CMOS ותוצאות שמתחרות חזק ב-DV שהובילו עד כה. אתר טוב לביקורת מצלמות וידאו: http://www.camcorderinfo.com/ratings.php).

ניר

• תוכן חדש...