Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר למצוא בפחות מזה. 850-900

אבל יש לך פה בפורום אנשים שמוחרים את הי אנרגי באותו סכום-עדיף

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תודה רבה !

אבל בכל מקרה זה קצת מפחיד לקנות מיד שניה , אתה לא יודע מה בדיוק עבר על המכשיר , ואין לך אחריות

אני מעדיף ללכת על קצת פחות טוב אבל על חדש ובטוח

בכל מקרה הבנתי שמישהו רשם שהסאב שרשמתי בהתחלה אמור לעלות 850-900 חדש

אשמח אם מישהו יכול להעלות קישור למחיר הזה

תודהה

פורסם

בהחלט מפחיד לקנות ביד שניה, במיוחד כשמתחבאות מפלצות זוללות מוח אדם בקופסא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בהחלט מפחיד לקנות ביד שניה, במיוחד בפעם ראשונה אני קניתי כמה רדיו דיסקים ומגברים דרך הפורום עדיין לא מת מזה.!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

למה מפחיד..

אם יודעים מה לבדוק וממי לקנות הסיכון הוא מזערי.

אני רכשתי לא מעט דברים פה ביד 2 וממש לא התאכזבתי, חוץ מהמפלצת זוללת מוח האדם שסרול

מכר לי עם המגבר..:lol::lol::lol:

גם בקניה מחנות יד ראשונה יש לא פעם עוגמת נפש. הרבה פעמים השירות במקרה תקלה (וגם זה קורה, גם לציוד חדש)

הוא מתחת לכל ביקורת.

אלי

פורסם

בהחלט ממליץ גם לקנות יד שנייה, תוכל לנצל את כספך בצורה יותר טובה, קניתי מאנשים בפורום לא מעט דברים ולא התאכזבתי, אך ההחלטה היא שלך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...