Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה רגילה ללא מאמץ הטמפ' נעה בין 90 ל-100 מעלות. לעומת זאת,תחת עומס היא יכולה לעלות אפילו עד הקו שלפני האדום (ז"א שהקו הבא הוא כבר אדום).

התרמוסטט חדש,נוזל הקירור חדש.

האם רדיאטור תחליפי (הוא מעט קטן יותר מהמקורי) יכול לגרום לזה?

למכסה של הרדיאטור גם יש משמעות או שזה לא משנה עם איזה מכסה סוגרים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את החברה והקיבולת המדוייקת אני אבדוק.

בוצע ניקוז אוויר.

מה המשמעות של הפקק בכל העניין?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

חוזק הקפיץ של הפקק מתי הוא משחרר לחץ,חסר מים לאחר נסיעה ? חום מנוע תקין לא יעבור 90 מ .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

לא חסר מים,אין שום נזילות,הוונטות עובדות כמו שצריך.

הפקק הוא פקק לא מקורי והרדיאטור הוא תחליפי.

צריך להיות כתוב על הרדיאטור שם החברה המייצרת והקיבולת?

פורסם

יוניט מאוורר זה לא הבעיה כי ההתחממות היא בנסיעה. יתכן שיש בעית ראש מנוע, הרדיאטור נסתם שוב או משאבת המים לא תקינה.

פורסם

אם יש בעיית ראש במה עוד זה יתבטא ( למרות שלדעתי זה לא הסיפור כאן ) ?

משאבת המים חדשה,אז בעצם זה משאיר אותי להתמקד ברדיאטור.

פורסם

לא סביר שמדובר ביוניט וגם לא בתרמוסטט. חום מנוע תקין ב-ZX הוא 95-98 מעלות.

לא ענית על השאלות הבאות: האם חסר מים לאחר נסיעות ארוכות? האם מופיעים סימני שמן שרוף במים?

האם נדלקת נורת חום מנוע?

בכל אופן, יש לך אחריות על העבודה - תגיע למוסך בהקדם.

פורסם

אף פעם לא חסר מים,אין שום סימנים של שמן במים,הנורה לא דולקת.

האמת שאני לא יודע איזה טמפ' מסמל הקו הזה. מחר אני אעלה תמונה של מד הטמפ' כדי שזה יהיה מובן יותר.

פורסם

[ . חום מנוע תקין ב-ZX הוא 95-98 מעלות.

חום מנוע לא עובר את ה90 מעלות לדעתי והיו לי מכוניות צרפתיות

פורסם

היוניט מופעל בטמפ' (יש להתחשב גם בהצטברות של אבנית) של 97-98 מעלות במהירות נמוכה וב-104-105 מעלות במהירות גבוהה אז דעתך ככל הנראה שגויה.

כמו שזה נשמע לי הרדיאטור פשוט קטן מידי, מדוע בחרת באחד כזה?

פורסם
היוניט מופעל בטמפ' (יש להתחשב גם בהצטברות של אבנית) של 97-98 מעלות במהירות נמוכה וב-104-105 מעלות במהירות גבוהה אז דעתך ככל הנראה שגויה.

לפי מה שאתה כותב אז הרכב של הבחור תקין.

פורסם

האמת שהרדיאטור הזה כבר לא כזה חדש,הוא הורכב אחרי שהמוסכניק אמר שהתחליפי לא יפגע בשום דבר.

• תוכן חדש...