Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אחרי הרבה זמן צריך לעדכן.

שמר,את הקונקטור שדיברת עליו (אולי לא מצאתי את הנכון) לא הצלחתי לנתק בגלל שהוא נמצא בזווית שהיד שלי לא מצליחה ליצר :evil:.

חוץ מזה שמתי לב לדבר אחר,גם כשהרכב כבר בטמפ' עבודה,אחרי נסיעה והטרמוסטט פתוח,בערך שליש-חצי מהרדיאטור נשאר קר באופן קבוע (בחלקו התחתון).אני מסיק מכך שיש בו מעברים סתומים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי,אני ארד לצלם.

מה שכן,המאווררים כן נכנסים למהירות השניה קצת מתחת לקו שמסומן בתמונה (ע"פ היינס שיש לי המאווררים אמורים להיכנס לעבודה ב97 מעלות-מהירות נמוכה,ב101 מעלות מהירות גבוהה. כיבוי מהירות גבוהה ב96 וכיבוי מהירות נמוכה ב92).

נשמע לי קצת גבוה לא?

חוץ מזה,מה אתה אומר על הרדיאטור?

2.JPG

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
טוב,אחרי הרבה זמן צריך לעדכן.

שמר,את הקונקטור שדיברת עליו (אולי לא מצאתי את הנכון) לא הצלחתי לנתק בגלל שהוא נמצא בזווית שהיד שלי לא מצליחה ליצר :evil:.

חוץ מזה שמתי לב לדבר אחר,גם כשהרכב כבר בטמפ' עבודה,אחרי נסיעה והטרמוסטט פתוח,בערך שליש-חצי מהרדיאטור נשאר קר באופן קבוע (בחלקו התחתון).אני מסיק מכך שיש בו מעברים סתומים?

אתה מסיק נכון, רדיאטור סתום או תרמוסטט לא תקין, בסבירות יותר נמוכה - מש' מים.

רדיאטור חליפי יכול ליצור בעיות כאלו כאשר הגודל שלו לא כמו רדיאטור מקורי וכבר היו דברים מעולם.

פורסם

כמה זה מחיר סביר להחלפת רדיאטור?

פורסם

אורדונז/וולאו עולה בסביבות אלפייה, אולי קצת יותר.

האם התחליפי שהרכבת הוא בעל אותן כניסות/יציאות כמו המקורי? האם כל הצינורות שהתחברו אל המקורי מחוברים גם לחדש?

פורסם

הי,

ראיתי את השרשור רק עכשיו.

עפ"י ספר הרכב של ה ZX, 1.6I המאווררים נכנסים לפעולה ב 105 מעלות.

הטרמוסטט אם אני זוכר נכון, נפתח ב 82 מעלות.

טמפרטורת עבודה תקינה היא 95-100 מעלות.

אני הייתי בודק באמת את הרדיאטור, קטן מהמקורי צריך להדליק נורת אזהרה (וירטואלית, לא בלוח השעונים :-) ).

סער.

פורסם

לבסוף הבעיה נפתרה,הרדיאטור היה סתום.

הורכב רדיאטור חדש (כואב לכיס) ועכשיו הכל בסדר.

הרדיאטור עצמו עלה לי 1300 מכיון שנאמר לי שיש שני סוגים - אחד רגיל שעולה בסביבות ה800-900 שקל. ואחד אחר כמו שהיה מורכב אצלי,עם שני צינורות שיוצאים מהמיכל פלסטיק של הרדיאטור.

האם זה נכון? ולמה השוני?

• תוכן חדש...