Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לאחרונה הופיעה אצלי בעיה די מציקה, כאשר הרכב בסרק(עמידה - טורים 800) ישנם רעשים מהרדיו, דומה לרעשים של קליטה לא טובה. כאשר הרכב בנסיעה - הכל תקין. כאשר שומעים דיסק, הכל תקין תמיד, גם בעמידה וגם בנסיעה. מה יכולה להיות הבעיה?

הרכב: סיאט לאון 20VT, 2003

המערכת: Pioneer(Premier)590

מגבר 475, Infinity

קומפוננטים Focal VR מקדימה

JBL GTO מאחורה

תודה.

פורסם

השאלה האם אלה באמת רעשי אלטרנטור

למה זה קורה רק ברדיו? זה לא אמור להופיע גם כאשר דיסק מנגן?

פורסם

היה לי את הפיוניר הזה בדיוק אותו דגם 590 premier ביונדאי גטס, האוטו הקודם שלי. דווקא לא הייתה בעיה כזו או משהו דומה,

רק עשה טובה ושמור על הפאנל שבטעות לא יפול לך על הרצפה אפילו פעם אחת, הפיוניר פשוט לא אמין בקטע הזה. לי הוא נפל

פעם אחת מגובה מותניים על הרצפה ומאז הפאנל התחיל לעשות בעיה במגעים והתצוגה התחילה להשתגע לפעמים. בקיצור שמור

עליו טוב:wink:

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אלעד, הפנאלים של הפיונירים השונים שהיו לי במשך השנים נפלו לא פעם אחת ולא פעמיים, וגם מגובה הרבה יותר מגובה המותנים ולא קרה להם מאומה. אם לך קרה מקרה חד פעמי (וכידוע, פאנל לא אמור להיות עמיד בפני נפילה) אין צורך להכליל.

D_C, אם אצלך מתרחשת התופעה של רעשי אלטרנטור אתה אמור לשים לב אליה בכל מצב שהרכב מונע, גם בזמן נסיעה וגם בזמן שמיעת דיסק.

כבה את הרכב והשאר את הרדיו דולק. עדיין יש רעשים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...