Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן לשכור PS3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היו מקומות שהשכירו PS2.

אןי לי כוונה לקנות את ה- PS3, משום שממילא לא יהיה לי זמן לשחק בו (או שלא אעשה שום דבר אחר בבית, מה שיוביל ישירות לגירושין), אבל אני מאוד רוצה לשחק ב- METAL GEAR החדש. שיחקתי בכולם עד היום.

האם אתם מכירים מקומות שמשכירים PS3, עדיף כמובן באזור ת"א?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה מודע לזה שמטאל גיר החדש הוא משחק של איזה 20-30 שעות לפחות כן?

בכ"א - אני לא מכיר מקומות שמשכירים.

בזמנו אני זוכר שבלוקבאסטר השכירו במחיר די יקר (איזה 100+ ללילה או משהו כזה) ,ככה שאם יש משהו דומה - בזמן שיקח לך לסיים את המשחק - כבר יכולת לקנות אחד :)

מה שכן - מכשיר מדהים , ומומלץ מאוד אפילו בתור מדיה סנטר + נגן בלו ריי כנראה הכי איכותי שיש (ברוב ההשוואות ניצח גם נגני בלו ריי ב2000 דולר), המכשיר הזה פשוט לא מפסיק לעבוד אצלי בבית , אם בתור מדיה סנטר או בתור קונסולה.

(פשוט אני לא משקיע מעכשיו כלום במחשב ביתי מעבר לSTORAGE בערך , גם ככה יוצאים לו יותר משחקים מלמחשב ואלו שיוצאים גם למחשב - חלקם יוצאים לפני לPS3)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

"לאחרונה"...

זה היה מבצע ליום אחד בלבד - יום הבחירות.

הוגבל ל60 יחידות בלבד.

ואכן דובר על גרסא אירופאית (80 ג'יגה) אך ללא אחריות של ישפאר.

מחיר השוק היום לגרסא אירופאית בלי אחריות ישפאר - ~2700 ש"ח.

מחיר השוק היום לגרסא אירופאית עם אחריות ישפאר - ~3000 ש"ח.

המכשיר הזה פשוט לא מפסיק לעבוד אצלי בבית , אם בתור מדיה סנטר או בתור קונסולה.

ליביו

+1 :mm_yeah:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חבר שלי בעל מקרן רצה לבדוק את המכשיר לפני

בכבל RCA פשוט ראו באיכות גרועה לעומת LCD אבל יש כבל HDMI אל RGB ואיכות עלתה אל 1080I

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם
.

ואכן דובר על גרסא אירופאית (80 ג'יגה) אך ללא אחריות של ישפאר.

+1 :mm_yeah:

אם זה כך, מצטער על אי הדיוק, אך במודעה היה רשום במפורש אחריות של ישפאר.

פורסם
אם כבר יש נושא פעיל על PS3 , מישהו ניסה אותו על גבי מקרן?-הבנתי שהאיכות אמורה להיות מדהימה.

.

האיכות עצמה ירודה משמעותית בהשוואה למסך LCD טוב,אבל אין ספק שזה כיף לשחק עם גודל תמונה של מקרן.

אני משחק די הרבה עם חבר שלי ומדי פעם עושים את זה עם המקרן שלו,כך שאנחנו משחקים על גודל תמונה של איזור ה-80 אינץ'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

REDMAN - היייתי אומר שרואים שאתם מלוד :)

לחבר PS3 בכבל RCA? מה הוא עשה רע? זה לא כבל שיכול להעביר סיגנל איכותי בשום צורה שהיא.

לגבי מקרן - דווקא אצל כמה חברים ראיתי את זה עם מקרני FHD מהירים (מקרנים במעל 20 אלף ש"ח כ"א) וראו מדהים - סרטים בעיקר.

משחקים גם נראו נחמד אבל גם אני אהבתי יותר את התנועה בפלזמות יקרות / LCDים מהירים.

לגבי ה100 ש"ח ללילה :) - שכך מזה , אישתי לא מרשה.

חוץ מזה , למרות שיש WII ומחשב חזק למשחקים - הPS3 זה בהחלט מרכז הבידור שלנו וכנראה המכשיר הביתי שהכי מחזיר את ההשקעה שלי עליו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
האיכות עצמה ירודה משמעותית בהשוואה למסך LCD טוב,אבל אין ספק שזה כיף לשחק עם גודל תמונה של מקרן.

אני משחק די הרבה עם חבר שלי ומדי פעם עושים את זה עם המקרן שלו,כך שאנחנו משחקים על גודל תמונה של איזור ה-80 אינץ'.

+1

לראות סרטים זה א-ד-י-ר (פעם אחרונה הייתה של הסרט WANTED, בBlu-Ray, על מסך של ~150 אינץ' עם מערכת רמקולים 5.1 של B&W).

למשחקים קצת פחות.. כנראה בגלל Refresh Rate נמוך יותר (או כל סיבה אחרת שהופך את התנועה להיות לא חלקה כמו בLCD).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

התייחסתי כמובן רק לבלו ריי.

אכן מירב הבעיה היא שרוב המקרנים איטיים - עד טווחי מחיר גבוהים שאז הם מתחילים "לעשות את העבודה"

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...