Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה ץתודה על התגובות

אני באמת אחכה למפגש הקרוב לשמוע את ה l1 פרו ורק אחר כך אחליט באמת.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההצעה שלי היא שקודם כל תתקין את הכל ביחד עם MT23, לך תדע אולי ממש תאהב את התוצאה ולא תצתרך בכלל לקנות כלום?

אם לאחר ההתקנה לא תאהב את התוצאה אז תשקול החלפה, עד אז זה פשוט נראה לי מיותר.

ברגע האמת נוכל לתת לך המלצות יותר קונקרטיות לגבי איזה טוויטר ולמה וכמובן לשמוע גם את האופציות.

under construction..

פורסם

תודה על ההצעה

בעיקרון זה מה שתכננתי.

טוב נו תכננתי לשמע על ה mt23

ואחרי זה על ה l1 pro

ולראות מה נשמע לי טוב יותר :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

+1 לניר, תתקין את הMT23 תשמע איך זה נשמע לך, - ורק אז אם תרצה תשדרג

בעיקרון מדובר בטוויטר מאוד גמיש שמפיק 60 הרץ בתיבה אימפריאלית בצורה מאוזנת ונאמנה למקור באופן מוחלט ;)

פורסם

אני הייתי ממליץ על סופרימו פיקולו, לפי דעתי טוויטר ברמה גבוהה יותר מהL1PRO, הרבה יותר גבוהה.

צריך לדעת לכוון אותו להתעסק איתו וכבר כמה פעמים ששמעתי סופרימו שנשמע לא יותר מידי טוב, אבל בהתקנה נכונה הוא טוויטר מעולה! מנגן מיד גבוה טוב מאוד ובעל נפח, מנגן את התדרים הגבוההים בלי להחסיר פרטים כמו שאר הטוויטרים של מורל, טוויטר פשוט טוב.

תתחדש על הL8 והL4 וופר ומיד מעולים, במיוחד המיד.

השילוב של השלושה רכיבים לפי דעתי יתן לך סט קידמי מאוזן ובעל הרבה נפח!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

+2 על ההודעה של עתיד

בעקרון - הL1 PRO הוא הטוויטר הייעודי של הסט הזה, כאשר הוא מכוון נכון ומוגבר על המגבר המתאים (ראו ערך המערכת של דני) הוא נשמע לא פחות ממדהים.

זה טוויטר שתוכנן עבור הסט הזה, בסט הזה הושקעה המון מחשבה ע"י היצרן - מאמרים פשוט נהדרים לגבי תיאוריות פירוש סאונד ע"י המוח האנושי דרך אגב.

אבל בסופו של יום אם אתה אוהב גמבה ונותנים לך עגבניה - לא משנה עד כמה ליקופאן בריא ללב, אתה תעדיף לאכל גמבה - ואין לי מושג למה היא תורמת... :lol:

אז ככה שזה עניין של טעם אישי.

אני גם הייתי ממליץ לך על טוויטרים מסדרות גבוהות של ETON - נשמע כמו פשרה נוספת בין רמקולים כמו מוראל לפוקל ולכן גם עלול מאוד להתאים להייבריד אודיו שזה בדיוק מה שהסאונד שלהם מגדיר - פשרה מושלמת בין צליל רך ונעים לבין צליל בהיר וצורם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשאלתך למה ליקופאן תורם:

ויקיפדיה:

קיימות עדויות שצריכה תכופה של המוצרים האלו קשורה בסיכון מופחת של מחלות לב וכלי דם, סרטן (בעיקר סרטן הערמונית), סוכרת, אוסטאופורוזיס, ואפילו עקרות גברית. ליקופן יכול להיות מיוחס גם לסיכון מופחת של סרטן הפה, ויכול למנוע את הזדקנות העור.

:-)

בכל מקרה, סופרימו/פיקולו אכן טוויטרים משובחים, אבל אמיר, כשאתה מהלל את המיד-היי שלהם, קח בחשבון שיש לו L4 שמנגן את הנ"ל בצורה מיטבית. אי לכך אין לו צורך בטוויטר שיודע לעשות זאת היטב.

הL4 מנגן עד 5-7, שלא נדבר על 9[!] KHZ, בצורה מעולה. מנסיון.

פורסם

לא לא לא צביקה,

ליקופן אני יודע שהוא תורם ללב.

אני לא יודע למה גמבה תורמת - בבקשה, עשה את המחקר שלך :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

העגבניה חתוכה אצלי ב3.5 קילוהרץ ב18 דיבי על ערוץ הגברה של 20 וואט :-D של סוני XM.

ואם אשתי תקבל מחזור גם החודש - אני אקנה לה הרבה פלפלים :-P (זה יותר זול מלתחזק עובר...)

Pioneer TS-X150

פורסם

אני יודע שיש לו את הL4 שינגן מעולה.

אבל בסופו של דבר אם תחתוך את הסופרימו גבוה הוא ינגן עוד יותר טוב את מה שהוא כבר מנגן (בצורה די מושלמת לטוויטר).

כלומר, הטוויטר הזה נשמע מעולה וקריספי ומלא נפח ב1.6-2KHZ

תעלה את נקודת החיתוך שלו ל5-7KHZ הוא יעשה את מה שהוא כבר עושה טוב, הרבה יותר טוב.

אני לא התרשמתי כ"כ מהL1PRO. ההתקנה לא היתה מי יודע מה גם, ואני בטוח שיש לו פוטנציאל, אבל שינוי אדיר ממה ששמעתי אני לא מאמין שהוא עומד בכלל עם הסופרימו.

אמיר

פורסם

אמיר,

מוזר, אני יודע שהיית במפגשים האחרונים אבל לא יצא לי לפגוש אותך, אני חושב שתווכח לדעת אחרת אם תשמע אותו אצלי ברכב, לדעתי ה-L1PRO הוא טוויטר מצויין, גם אם חתוך ב-2K וגם אם חתוך ב-6K, לא יודע באיזה רכב שמעת אותו אבל אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי, עומד עם הסופרימו? אני אישית חושב שכן ואפילו בכבוד, במיוחד בטווחים של 2-3-4K. :)

פורסם

שמעתי אותו אצל ARIK.G אני חושב חתוך ב-2 KHZ וזה ממש לא היה זה...

אני מאמין שהסט יכול להשמע הרבה יותר טוב מזה אבל לא יודע, כמה שאני לא אוהב את האופי של הטוויטרים של מורל, הסופרימו עושה עבודה מעולה.

אמיר

פורסם
אני הייתי ממליץ על סופרימו פיקולו, לפי דעתי טוויטר ברמה גבוהה יותר מהL1PRO, הרבה יותר גבוהה.

שמעתי אותו אצל ARIK.G

ההתקנה לא היתה מי יודע מה גם ..

אני לא מאמין שהוא עומד בכלל עם הסופרימו.

צר לי , אבל זה פשוט לא רציני החוות דעת שאתה נותן פה.

אתה אומר ששמעת אותו ברכב אחד - אתה באמת חושב שאפשר לקבוע משמיעה אחת איזה רכיב ברמה יותר גובהה ?? (ועוד הרבה יותר גבוהה כדבריך).

אתה אומר שההתקנה לא הייתה מי יודע מה . - אז אם ההתקנה לא מי יודע מה איך אתה בכלל מגיב על איכות הרכיב ?? אם ההתקנה לא מושלמת והרכב הבודד ששמעת זה לא רכב שלך שאתה כיוונת לפי אוזניך - איך אתה בכלל טוען שהוא לא לטעמך ?

ובנוסף :

אני לא מאמין שהוא עומד בכלל עם הסופרימו

אתה מאמין ?

איש חכם אמר לי פעם שהאמונה מתחילה איפה שהידע נגמר. אם אתה לא יודע אל תגיד ותקבע דברים.

להבא אם אתה רוצה לכתוב שמוצר מסוים "הרבה יותר טוב" ממוצר אחר תדאג שיהיה ביסוס לדברים שלך . אחרת לפורום אין טעם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני שמעתי את הL1PRO לראשונה אצל עופר.

ואני חייב לציין שבאותה השמעה לא ממש התלהבתי מהטוויטר הזה כי הוא היה צורם מידי ולמען האמת המערכת נשמעה יותר נקיה כשהוא היה כבוי בטרקים שהיו בהם הרבה גיטרות.

אבל היה ברור לי שהכוונים הם רק נקודת ההתחלה באותו השלב וגם לקחתי בחשבון שעופר שיחק הרבה עם המערכת באותו המפגש - אז חוץ מלאמר "צורם" לא יכלתי להוסיף דבר.

אח"כ שמעתי את הרכב במערכת שני חלקים שהיתה ברכב של דני והופתעתי לטובה מהטוויטר שהיה נעים מאוד ומפורט מאוד - אבל, לא היה מספיק פתוח ולכן עדיין לא יכלתי לתת עליו דיעה מבוססת.

לאחר מכן שמעתי קלארוס שהוגבר וכוון ברמה מספקת ברכב של אליקו והתרשמתי מאוד לטובה - נכון, קלארוס, לא לגטייה ואז כבר הבנתי את הכוון וידעתי שצריך לתת לטוויטר הזה נסיון נוסף - רכשתי L1 רגיל, עוד לא הרכבתי.

לאחר מכן - שמעתי במפגש האחרון את הL1PRO על הטרו בילט ברכב של דני - ואני חייב לציין שכל החששות שהיו לי אינן עוד.

הטוויטר הזה פשוט מעולה!

אני לא חושב שאפשר לעשות השוואה בכלל בינו לבין הסופרימו כיוון ששני הטוויטרים הללו שונים לחלוטין בגוון הצליל שלהם ושניהם גם שונים במטרה שלהם - בעוד הL1 PRO הוא טוויטר שבמקור (הL1 הרגיל) היה מיועד לסט שלושה חלקים או לסט שני חלקים שנחתך מאוד גבוה, החליטו לתת לL1PRO תחום תדר רחב יותר.

הסופרימו מראש ייועד לפצות על חסרון של מיד והוא במקור מופיע בסט שני חלקים.

שני הטוויטרים מעולים - אבל הם שונים זה מזה בצורה כל כך בוטה שאי אפשר לקרוא לזה השוואה אלא זה עניין טהור של העדפותיו האישיות של המאזין והציפיות שלו מטוויטר.

הדיעה האישית שלי היא שטוויטרים של לגטיה אמורים להיות מיועדים לסט שלושה חלקים כאשר רוב העבודה בכלל מתבצעת ע"י המיד הייעודי של הסט הזה - הייעוד של הטוויטר הזה הוא להשלמת גבוהים בעיקר ופחות לנושא של ציור במה - שכן רוב העבודה נעשית ע"י הL4 - את זה עופר דותן הראה לי בצורה יפה מאוד כאשר נדהמתי לגלות שחצי מהזמן לא ידעתי בכלל שהטוויטרים לא פועלים...

נראה אותכם משיגים כזאת תוצאה בסט סופרימו - אפילו אם נמצאים CDMים כאשר הסופרימו (טוויטרים) כבויים...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...