Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום רכשתי מחבר פורום יקר

l8 + l4

רציתי לדעת על איזה טוויטר אתם ממליצים לשדרך לסט?

האם l1 הוא הטוויטר האופטימלי שהסט זקוק לו? או שיש בחירות טובות יותר?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש. קנית מוצרים פשוט מעולים. לגבי הטוויטר -

אני יכול להגיד לך שלי יש את ה L1 פרו ואני מאוד מאוד מרוצה .

אבל ברמות האלו אי אפשר להגדיר אופטימלי. יש כאלו שיאהבו טוויטר אחד ויש כאעלו שהאחר דווקא ימצא חן בעיניהם.

תבקש מאנשים עם טוויטרים בתקציב הזה לשמוע ותחליט בעצמך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

התקציב לא מוגדר .

עופר אתה צודק במה שאתה אומר, משמיעה ה l1 פרו מצויין, אך השאלה שלי היא האם יש אנשים בפורום ששמעו את הסט הזה עם טוויטר אחר והיו המומים מהשילוב? :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

פורסם

לצביקה יש L4 עם טוויטר של מורל הייבריד והוא מרוצה מאוד מהתוצאה. שווה לך להתייעץ איתו ולשמוע אצלו , אתה מוזמן גם לשמוע אצלי את השילוב עם הפרו. כמו שאמרת , ללא מעט אנשים בפורום נפלה הלסט שהם שמעו את המערכת אצלי.

לטעמי הפרו מוצלח יותר מהטוויטרים של מורל כולל הסופרימו . לא הייתי מחליף את הL1 פרו באף טוויטר למעט ההורנים שהיו לי (רק שהם עולים כמו סט לגטיה שלם .. )

בכל מקרה לגבי הטוויטרים יש כאן עניין של טעם אתה צריך לשמוע .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר תודה רבה לך על התגובה העניינית.

יש לי כרגע טוויטרים של mt23, שלטעמי הם מצויינים, אך אצטרך לשמוע את ה l1 שוב פעם כדי להחליט. אשמח במפגש קרוב שיהיה אם תשמיע לי :)

פורסם

אתה בכיף מוזמן לשמוע אצלי במפגש. תזכור להציק לי כי בדרך כלל יש הרבה אנשים שמבקשים לשמוע ולא תמיד אני מצליח להשמיע לכולם .

בכל מקרה , איך מבחינת הגברה\חיתוכים אתה מתכוון לעבוד ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתכוון לעבוד בטרי אמפינג

יש לי מגבר שלאאודיסון lrx 4.1k

ומגבר של helix a6 נראה איך נשלב אותם

ואני אזכור להציק לך :)

פורסם

אני לא מכיר את האודיסון אבל תמיד יש לך את האופציה לגשר ערוצים בהליקס ולהגיע ל220 וואט לערוץ ב 4 אום, זה מצוין לL8

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

כן אבל חשבתי את הוופר להגביר עם האודיסון שנותנים לשני ערוצים 140 rms

לדעתי זה יספיק, אך שוב פעם כל השיקולים יכולים להשתנות :)

פורסם

לפי דעתי גישור של 4 ערוצים מההליקס ל 2 ערוצים של 220 כ"א ל L8, גישור של האודיסון ל 2 ערוצים של 140 ל L4 ואת 2 הערוצים הנותרים מההליקס שיתנו 65 לערוץ תחבר לטוויטרים שתרכוש.

לדעתי זה האידיאל בהתחשב בקיים ומצויין גם בהשוואה לאופציות אחרות, אלא אם למישהו מהחברים כאן יש רעיון טוב יותר.

תהנה

פורסם

ההצעה שהצעת כאן מצויינת חוץ מטעות קטנה בגישור של האודיסון

המגבר עצמו הוא 4 ערוצים ומתפרד כמאין "דואל מונו"

שני ערוצים במגבר מספקים 140 rms ושניים 130.

פורסם

אמממ אז כנראה שישארו לך 2 ערוצי הגברה פנויים.

אולי כדאי שתיקח את ההורנים שעופר כל כך אוהב כדי ששני הערוצים לא ירגישו מקופחים:lol:

פורסם

אני לא הייית מבזבז 4 ערוצים מההליקס לוופרים.

אני הייתי מגשר את האודיסון עבור הוופרים . ומשתמש ב 2 ערוצים למידים ו 2 לטוויטרים . נכון שיש פה ביזבוז של 2 ערוצים מההליקס. אבל קודם ההליקס איכותי יותר ולכן חשוב שהוא יגביר את המיד והטוויטר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אכן אצלי הL4 משולב עם טוויטרים של מורל הייבריד, הMT22. אני מאד מרוצה מהתוצאה, זה נשמע מעולה.

קצת קשה לבחור טוויטר באמצעות התכתבות, מדובר ברכיב משמעותי ודומיננטי שיכול לשנות את הכל, כי ההבדלים בין טוויטרים יכולים להיות קיצוניים.

לכאורה היה מתבקש לסטאפ שלך הL1 PRO, להשלמת סט מושלם זהה. הרי מדובר בטוויטר ברמה גבוהה מאד, שנשמע נהדר, אך אתה חייב לשמוע אותו, כמו גם כל טוויטר אחר שברצונך לרכוש.

• תוכן חדש...