Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מהעבודה וקראתי את התגובות בעיון

קודם כל תודה לכל החברים שמנסים לעזור{וגם עוזרים הרבה מאוד}.

אני מתכנן לקנות את ה l1 אך זה ייתבצע כמובן אחרי שמיעה במפגש קרוב שאני יהיה בטוח.

כמו כן עדיין לא פסלתי את ה mt23 שלי או אפילו שידרוגון לסופרימו.

אני קצת מבולבל, אך אני מאמין שהמפגש שאני מקווה שיהיה בקרוב יעזור לי להחליט:)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יהיו לך טעויות בנושא

הMT23 \ סופרימו שונים במהות מהL1PRO אם תאהב אותו אתה לא תרצה לחזור למוראל, אם לא תאהב אותו אתה לא תרצה לעזוב את מוראל

פורסם

אתה מתכוון לחבר את ה L4 וה L8 ורק אחרי זה לבוא לשמוע את ה L1 \ L1PRO ?

כי לשמוע את הטוויטר לבד - לא ייתן לך שום אינדיקציה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מתכוון לשמוע את הסט של עופר זה ייתן לי אינדיקציה פחות או יותר

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

פורסם

אתה מוזמן לשמוע אצלי בשמחה ובכיף . בכל זאת , אם המורל מותקנים הייתי שומע את הלגטיה איתם ברכב שלך לפני שאתה מקבל החלטה לכאן או לכאן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אמיר,

בשביל הסדר הטוב - הסופרימו יותר טובים, לדעתך!

תקפיד לרשום את המילה הזאת כשאתה חורץ דיעה מבקרת על רמקולים ועל סאונד.

לדעתי סופרימו הם טוויטרים מאוד בעייתיים - ברוב ההתקנות הם נשמעים לי חדים מידי ומתכתיים טיפה - ממש לא מה שהייתי מצפה ממוראל - זו גם הסיבה שרכשתי CR101 לאחר ששמעתי אותם וטוויטרים דומים מאותו היצרן.

שמעתי גם את הL1PRO

אתה יודע עד כמה אני עמוק במחנה של מוראל נכון?

אני לא מסוגל לקבוע מי מהם טוב יותר, מצטער - שני עולמות שונים לחלוטין.

אני גם לא מסוגל לאמר בוודאות לאחר כמה שמיעות אם הייתי צריך לבחור אחד מהם במי הייתי בוחר.

סביר להניח שאני הייתי נשאר במקרה הזה במחנה המוראלי - אבל אני ממש לא מסוגל לאמר שאחד מהם טוב יותר מהשני וגם אם כן - זה היה לד-ע-ת-י בלבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צחי בשמחה אני אשמע אצלך.

עופר המערכת כרגע לא מותקנת ברכב, אני מחכה לעוד כמה דברים קטנים עד שאתקין אותה.

פורסם

אדי,לא יודע איזה התקנות שמעת אבל אצלי הסופרימו לא היה בעיתי אף פעם ,תמיד הגיעה בזמן ולא עשה בעיות והיה ילד טוב:-P

שגיא,ואם אתה בצפון מידי פעם אתה מוזמן לשמוע אצלי את הסופירמו פיקולו מותקנים כראוי.

פורסם
אדי,לא יודע איזה התקנות שמעת אבל אצלי הסופרימו לא היה בעיתי אף פעם ,תמיד הגיעה בזמן ולא עשה בעיות והיה ילד טוב:-P

שגיא,ואם אתה בצפון מידי פעם אתה מוזמן לשמוע אצלי את הסופירמו פיקולו מותקנים כראוי.

הרכב שלך זה אולי הרכב היחידי שיצא לי לשמוע בו סופרימו פיקולו שבאמת עובד כמו שצריך - רק תזכיר לי על מה הוא מוגבר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על V15 כמובן..

אדי, זה לא אומר שהרכב שלי הוא מיוחד זה אומר שאם יודעים לנצל טוויטר כמו שצריך הוא נשמע ככה ואני חושב שאני מנצל אותו בידיוק כמו שצריך הרי זה לא פלא אלה פשוט התגלמות של פוטנציאל חבוי.

ועכשיו ברצינות הוא מוגבר על GENESIS ST60

פורסם

אדי תודה רבה על ההזמנה אני אם אני יהיה סביבה אשמח לבקש ממך להשמיע לי.

צחי אני מאשדוד.

פורסם
על V15 כמובן..

אדי, זה לא אומר שהרכב שלי הוא מיוחד זה אומר שאם יודעים לנצל טוויטר כמו שצריך הוא נשמע ככה ואני חושב שאני מנצל אותו בידיוק כמו שצריך הרי זה לא פלא אלה פשוט התגלמות של פוטנציאל חבוי.

ועכשיו ברצינות הוא מוגבר על GENESIS ST60

זה אומר שאתה מיוחד!

זה אומר שאתה יודע איך לעבוד נכון עם הטוויטר הזה :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...