Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.לגבי האש מהאגזוז אני יודע שיש מערכת למניעת השהיית טורבו שנקראת אנטי לאג.

השאלה שלי איך היא עובדת ולמה יוצאים ניצוצות של אש מהאגזוז?

2.הסיבות שיש לפליטת אש מהאגזוז.אני צריך שתגידו לי אם ההסבר שכתבתי מדויק או שצריך תיקון כלשהו

*מכיול לא נכון של המנוע שיש תערובת עשירה בדלק ולא כל הדלק נשרף. והדלק שלא נשרף עובד למערכת פליטה ומהחום שם הוא מתלקח לכן נוצר אש מהאגזוז- "אפטרפייר"

*מערכת הזרקת נייטרו

*קיט מיוחד שיוצר להבות באגזוז (מישהו יודע איך הוא עובד?)

יש עוד סיבות להיווצרות אש מהאגזוז?

ומהסיבות שכתבתי אני רוצה לדעת אם הם מדוייקות או צריך תיקון כלשהו

נא לא לרשום בפונט מודגש . תודה , יאשה .

TWIN TURBO V6 3800CC-480 HP 6400RPM -0-100 3.5 SEC-TOP SPEED 320 KPH

6-SPEED DUAL CLUCH AUTOMATIC WITH MANUAL CONTROL

פורסם

1. אין לי מושג מה זה קשור לפורום שיפורים.

2. ברכבים "רגילים" אני בספק אם כיוון הצתה לא נכון וכניסת דלק לסעפת תיצור אש באגזוז. זה יצור בק-פיירים ואל תשכח את כל הדודים שבדרך.

3. מערכת הזרקת ניטרו תעשה את זה עם צנרת פתוחה והרבה מאוד ניטרו.

4. ההערה לא במקום, נא להמנע להבא מהערות כאלה!

5. מנועים מונעים בכוהל יוצרים הרבה אש. בד"כ גם אין שם שום דבר בין המנוע לפתח הפליטה.

פורסם

הסיבה העיקרית ליציאת להבות מצינור הפליטה ברכבים משופרים או רכבי מרוץ היא חפיפת שסתומים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...