Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים אני רוצה לקנות עוד מעט מחשב נייד רציתי להתייעץ איתכם איזה הכי כדאי לקנות

בעקרון זה נטו גלישה באינטרנט לראות סרטים

קצת מוזיקה ועבודה ב WORD

רשימה

:

Lenovo N500

Intel Core Duo T3200

שנה אחריות

עולה 3 אלף

נראה כמו מחשב ישן כזה עיצוב לא משהו בכלל לא אהבתי

או

Dell studio 1537

T3200 2.0GHz

על המשחב הזה אני משלם 800 ש"ח יותר בגלל שנותנים 3 שנות אחריות

עולה : 3840 ש"ח

המחשב נראה יפה ונאה(מאוד חשוב לי)

לעומת זאת יש את

Gigabyte W566U

Intel® Core Duo T5800 2.0GHz

עולה : 3780 ש"ח

אחריות לשנתיים

והמעבד פה הרבה יותר טוב מהמחשבים שרשמתי למעלה

בקשר למחשבים של ACER אמרו לי לא להתקרב אליהם בכלל

ה-Acer שווים כמה שהם עולים. איכות בנייה לא משהו(האם זה נכון?)

תודה לעזורים =]

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון יותר מ-3 שנים במכירה ושיווק DELL LENOVO ACER HP TOSHIBA הנייד הכי טוב זה LENOVO/IBM

החסרון היחיד של לינובו הוא המחיר ביחס לשאר המותגים

כמעט 2% מכל המכירות שהיו ב- 2008 התקבלו במעבדה לצורך תיקון.

לגבי ניידי ACER הם ממש טובים ועמידים במיוחד לשימוש עסקי.

לכל מותג יש את הסדרה הטובה ואת הפחות טובה.

מה שנשאר לרכישת נייד זה טעמך האישי .

פורסם

תודה על התשובה המהירה נאדר 8)

ACER :

אז למה אמרו לי שהם לא שווים =\ ?

למה אתה מתכוון הם טובים מאוד לשימוש עסקי ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אני מתכוון לממשק (מערכת הפעלה- ותוכנות) שהייצרן כמו לינובו ACER וכו' מתקינים מראש בנייד

למשל לינובו יש להם סדרת ה- SL העסקית, שזה ניידים שנבנו במיוחד למכירה בכמויות לספקים (הם ניידים חזקים- זכרון ומעבד חזקים, ומצד שני פחות בידור וכו'). ניידים אלה נמכרים בסביבות 2500-3500 למרביתם.

לעומת ACER שיש לה מכל סדרה דגם לבידור ואינטרנט ודגם לעסקים קל ומהיר

פורסם

אוקיי שאלה נוספת !

למשל ברצוני לקנות

Acer TravelMate TM5720

INTEL CORE 2 DUO T5470

1.6GHZ

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2211

המעבד פה חזק יותר מה LENOVO וה DELL

אבל הוא 1.6GHZ לעומת ה DELL ו LENOVO שהם 2 GHZ

אז מה בעצם יותר טוב ? כמה שיותר גיגה הרץ או המעבד פה קובע

פורסם

לנובו לא אמינים.

בעבודה הקודמת אנשים קיבלו IBM בתור ניידים.

אחרי שהיצור עבר ללנובו - המשכנו לרכוש בטבעיות את התוצרת.

מתוך 40 מחשבים - 40 הלכו לתיקונים. מי על מצלמת אינטרנט שהתקלקלה פיזית ומי על חיבורי USB שנשרפו ועוד ועוד.

הוחזרו אחר כבוד למפיץ ונרכשו DELLים שלמיטב ידיעתי עובדים עד היום.

ACER מתפרקים. היה לי אישית נסיון עם 3 כאלו. אחרי זמן המקשים מתחילים לנשור והמסך מת.

הלכו לתיקון כמה פעמים עד שאחרי האחריות פשוט זרוקים אצלי בארון.

(אחד משמש בתפקיד מחשב מצגות אחד נשלח לתיקון והושבת שם והאחרון יושב ומחכה בחדר הישיבות למי שצריך מחשב)

גיגהבייט זה מותג מדבקה לזבל סיני.

פורסם

וואו פשוט דעה שונה לחלוטין בנתיים מכל מי ששמעתי :?

כל אחד והדעה שלו ואי אפשר כבר לדעת מה כדאי לרכוש

אז אתה אומר DELL הכי כדאי =] תאחלס הם מביאים גם הכי הרבה זמן אחריות 3 שנים

פורסם

כל ספק נותן אחריות 3 שנים, למשל דילל הכניסו את עלות האחריות כבר במחיר :wink:

כן אל תופתע יש המון דעות שונות, זה תלוי לפי הנסיון האישי של כל אחד, אני אישית מנסיון יומיומי עם 5 מותגים, אני מחזיק בנייד DELL ונייד LENOVO, ששניהם מאוד חזקים ואני משתמש בהם לצרכי עבודה, שזה גם בידור וגם תכנות וכו'.

בקיציר הדבר החשוב בנייד לדעתי, זכרון פנימי חזק, מעבד DUAL CORE בינוני עד חזק, ונפח דיסק קשיח גדול, שאר השטויות מצלמה ובלוטות' לא מעניינים. תלוי גם למה אתה לוקח את זה, כי כמו שנאמר קודם במידה ואתה משתמש במצלמת הנייד והיא התקלקלה אתה מוכרח לוותר על הנייד לשבוע-שבועיים על מנת לתקן.

בהצלחה,

פורסם

הבנתי אותכם תודה רבה=]

אבל בקשר ל IBM

לפי מה שהבנתי הם עברו לייצור בסין ומאז המוצרים כבר לא אותו הדבר כמו שהיו פעם !

כמובן שמצלמה מובנת זה לא דבר חשוב לי ..

פורסם

לא יודע איך זה הולך אחרי שהודיע על end of life ל- XP, אבל ממש ממש מומלץ לוודא שהלפטופ יגיע עם XP ולא ויסטה. במרוצת השנים היו לי כמה וכמה Thinkpadים, כולם היו טנקים והייתי מאוד מרוצה. עכשיו בגלל בעיה בתצורה של סדרת ה- T60 קניתי Dell XPS 1530 שהגיע עם ויסטה וזו זוועה (חזרתי ל- XP אבל זו שואה אחרת). חבר שקנה Lenovo N100 גם כן לא יכל לעבוד על המחשב עם ויסטה - הוא פשוט לא סחב.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

על הASUS - ותר - עבדתי עם אחד כזה - ארגונומיה מאכזבת ברמות בלתי יאומנות.

גם הCOMPAQ לא מציאה גדולה בדיוק באותו תחום.

בקשר לויסטה - קישקוש במיץ , עם מחשבים נוכחיים עם 2 גיגה זיכרון , DUAL CORE סביר וכרטיס מובנה החל מX3100 ומעלה - ויסטה עובדת מצוין , יותר טוב מXP חוץ מדבר אחד - חיי סוללה.

כל הויסטה כבדה וכו זה דברים מהעבר הרחוק (במקרה האמין של המקור) או שמועות וחוסר ניסיון של יותר מ5 דקות עבודה איתה (במקרה הלא אמין של השמועה). אני עובד איתה מלפני יום היציאה - ועל מחשב חזק - זה רץ מצוין.

ואם זו הגירסא של הדל:

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm

היא פשוט מצוינת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...