Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הביא לי קרוסאובק של cadence נראלי שהקרוס הוא אקטיבי ( הוא צריך חשמל , או לא יודע ..לא מבין בזה כ"כ )

עכשיו אני רוצה לדעת איך להתקין את הקרוס...( יש לי מגבר של וולקן 800 וואט 4 ערוצים ) אליו מחוברים לכל ערוץ רמקול 6*9 של פיוניר ועל שתי ערוצים הסאב ..

בנוסף מחוברים לרדיודיסק (kenwood) זוג טוויטרים של חברת mb quart ( חיברתי אותם על המשולש של המראה דרך חוט שהעברתי מתחתית הדלת איפה שיש את הרמקול בדלת)

עכשיו אני רוצה להתקין את הקרוס שיחלק לי את הסאונד בצורה יפה ..לסאב יעניק תנמוכים ל6*9 האחוררים יעניק תגבוהים..

הבעיה הראשונה היא שאני לא יודע איך להתקין...גם מבחינת החשמל וגם מבחינת מה הולך למה ווליום וכו' ..(אני רוצה להתקין לבד וללמוד , אני אחד כזה ..)

הבעיה השנייה היא שהטוויטרים מחוברים ישירות לרדיו דיסק אז לא נראלי שאפשר יהיה לחבר אותם לקרוס..מכוון שהקרוס יהיה מאחורה ליד המגבר ואין קבלים של הטוויטרים שמגיעים לשם..

אשמח לקבל הסבר להתקנה איך כמה למה איזה קבלים מה למה וכו' ...

צילמתי את הקרוס עצמו שיהיה לכם קל לזהות ולהסביר לי בצורה הטובה ביותר :

לינקים יותר ברורים לקרוס שתראו את הקרוס

http://www.superstyling.no/shop/images/10075-Cadence_QXR7.jpg

http://www.cadencestore.com/ProductCart/pc/viewPrd.asp?idcategory=141&idproduct=46 - פרטים על הקרוס מהאתר של החברה.

CIMG0873.jpg

CIMG0874.jpg

CIMG0875.jpg

CIMG0876.jpg

CIMG0878.jpg

פורסם

אני לא רואה טעם בחיבור הקרוס למעט שליטה טובה יותר על הסאב.

לשים 6X9 בעיקר על trebel?.

וטויטרים מחוברים לHU, כך שלא אפשרי להעבירם דרך הקרוס.

יש לך קרוס אקטיבי ביד , 3WAY .

ההצעה שלי היא כזאת :

תעיף את ה6X9 או תחבר אותם בעוצמה נמוכה להגברת הרדיו דיסק.

תרכוש זוג מידבאסים\וופרים ותחבר אותם מקדימה ותרכוש מגבר 2 ערוצים נוסף לחיבור מידבאסים\טויטרים\סאב.

זה יתן לך הרבה יותר מאשר תחבר את הקרוס ל6X9 והסאב שרק יגרע מהאיכות.

משם תחתוך את כל האלמנטים דרך הקרוס הנ"ל.

אז אלו השלבים שאתה צריך לבצע:

*חיבור המידבאסים מקדימה והעברת כבלים של המידבאסים ושל הטויטרים אחורה למגבר.

*חיבור 6X9 לרדיו דיסק , אני מאמין שקיימת הכנה.

*פיצול כבל מתח "+" , ומשיכת הכבל לקרוס.

*פיצול כבל הארקה "-", ומשיכתו לקרוס.

* פיצול כבל הREMOTE לקרוס.

*חיבור כבל הRCA שבאים מהHU לקרוס

*מהקרוס משיכת כבלי RCA למגבר

*חיתוך האלמנטים דרך הקרוס

סטס.

פורסם

תודה רבה על התשובה...

כרגע יש לי בעיות תקציביות....אין לי תקציב לרכישת מגבר ומידבאס/וופרים..

המקסימום שאני יכול זה להעביר חוטים מהדלתות הקדמיות לאחור...(במידה ואני ידע איך להעביר ואיפה ) ..

במצב כרגע שיש לי..אתה אומר שלא לחבר את הקרוס?...כאילו להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ?..

או פשוט לחבר לקרוס רק את הסאב שיתן חיתוך שהוא יוציא רק את הנמוכים ( יש במגבר אפשרות של bassbot משו כזה שיוציא רק תנמוכים) ..

בעיקרון אני גם רוצה ש 6*9 יוציאו לי תתחומים הגבוהים...כלומר מיד והיי...והסאב יתן את הנמוכים..וכמובן שהטוויטרים אם אני ידע איל להעביר חוטים למגבר אחורה אני גם יחבר...

בקיצור, השאלה שלי מה אתה ממליץ ( אין לי תקציב למגבר ורמקולים ) להשאיר הכל כמו שעכשיו עד שיהיה לי תקציב למיד באס ומגבר נוסף ...או לחבר את הקרוס לסאב והטווטרים ואת ה6*9 לחבר לרדיודיסק/להשאיר אותם מחוברים למגבר ? ..

וששוב תודה על התשובה..

• תוכן חדש...