Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. תתחדש אני שמח בשבילך.

2. אני גם שמח בשבילי, אני חולם הרבה זמן על 300zx שנת 84 דגם 50th anniversary עם דש דיגיטלי ורמקולים במושבים וכשארתור פרסם את זו התחלתי להרגיש את התחושה הזו של "אני הולך לעשות משהו דבילי כמו לקנות עוד אוטו שאין לי מקום ותקציב בשבילו ולא איכפת לי :twisted: :twisted: :twisted: ". ככה שאני שמח שאתה קנית אותה ולא אני.

3. שוב תתחדש יש לך עוד 6 צילינדרים לאוסף...

אהלן ירון חברי היקר !

ערן הפעם הגיב כך - "נמכר" ולא "נקנה".

יודעים מה ? עד כמה שאני לא הייתי מוכן לרדת ממחיר הרצפה, היא נמכרה בכל כך זול שאני מצטער שאני לא קניתי, כמובן לא אפרסם את המחיר, לא רוצה לשמוע על התאבדויות בחדשות של המהודרה הקרובה ועל כן הכי חשוב לשמור על זכויות הפרט.

מי שלא מיהר אכן הפסיד אך לא אני קובע אלא הבעלים למרות שבעבורי הוא חבר מאוד קרוב.

מקווה שאכן הגיע לידיים הנכונות, כמו כן מקווה לראות שרשור השיפוץ שלה ! ולא לשכוח שבלעדי היא לא הייתה מתפרסמת למכירה בקרוב :-P ! כי היא כבר תקופה על הכוונת להימכר ומחוסר זמן של הבעלים לשבת במחשב לקחתי יוזמה - כתמורה אני הראשון בלקבל עליה סיבוב, זאת לא שאלה זו קביעת עובדה :wink:

עכשיו ברצינות, כמובן שהכל בהומור, אני מאחל בהצלחה רבה לקונה המ-א-ו-ש-ר ואני שמח אישית שמישהו לקח על עצמו את הפרויקט המיוחד במינו הזה ! נשמח לראות את הרכב במפגשים השונים ! (לא חובה לתת לי בכל מפגש סיבוב, אסתפק בפעם אחת :-D )

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן ירון חברי היקר !

ערן הפעם הגיב כך - "נמכר" ולא "נקנה".

יודעים מה ? עד כמה שאני לא הייתי מוכן לרדת ממחיר הרצפה, היא נמכרה בכל כך זול שאני מצטער שאני לא קניתי, כמובן לא אפרסם את המחיר, לא רוצה לשמוע על התאבדויות בחדשות של המהודרה הקרובה ועל כן הכי חשוב לשמור על זכויות הפרט.

מי שלא מיהר אכן הפסיד אך לא אני קובע אלא הבעלים למרות שבעבורי הוא חבר מאוד קרוב.

מקווה שאכן הגיע לידיים הנכונות, כמו כן מקווה לראות שרשור השיפוץ שלה ! ולא לשכוח שבלעדי היא לא הייתה מתפרסמת למכירה בקרוב :-P ! כי היא כבר תקופה על הכוונת להימכר ומחוסר זמן של הבעלים לשבת במחשב לקחתי יוזמה - כתמורה אני הראשון בלקבל עליה סיבוב, זאת לא שאלה זו קביעת עובדה :wink:

עכשיו ברצינות, כמובן שהכל בהומור, אני מאחל בהצלחה רבה לקונה המ-א-ו-ש-ר ואני שמח אישית שמישהו לקח על עצמו את הפרויקט המיוחד במינו הזה ! נשמח לראות את הרכב במפגשים השונים ! (לא חובה לתת לי בכל מפגש סיבוב, אסתפק בפעם אחת :-D )

לא מדוייק רכשתי את הרכב בטלפון סגרתי עסקה עמדתי לבצע העברה בנקאית זהב ואז התקשר בחור נוסף והציע עוד כמה שקלים יותר ואז אמרתי למוכר שייתן לו את הרכב יעני ויתרתי !הרכב דורש המון המון השקעה ממשאבת מים ,גג שחסר ,רקבונות בבודי ובשלדה ,הרכב עמד 18 שנה שזה פתח להמון בעיות מכניות המון בהצלחה לקונה שגם אותו אני מכיר (מקווה שידע מה לעשות עם הרכב :wink: )

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

במצב שהרכב הזה נמצא כדאי כבר להביא אחת מחו״ל, הן נמכרות בגרושים בארה״ב וכיוון שאין שום חלק בארץ היבוא יעלה הון.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
במצב שהרכב הזה נמצא כדאי כבר להביא אחת מחו״ל, הן נמכרות בגרושים בארה״ב וכיוון שאין שום חלק בארץ היבוא יעלה הון.

היות ואני יודע באיזה מחיר הרכב נמכר אני בוכה שברחה לי מהידיים, כל הכבוד לרוכש עשה עיסקה מדהימה שאפו ענק באמת.במחיר הזה גם מחו"ל לא תביא אוטו כזה.

פורסם
היות ואני יודע באיזה מחיר הרכב נמכר אני בוכה שברחה לי מהידיים, כל הכבוד לרוכש עשה עיסקה מדהימה שאפו ענק באמת.במחיר הזה גם מחו"ל לא תביא אוטו כזה.

יתרה מזאת, אולי הייתי "מביא אחת" מחו"ל ב"גרושים" כפי שנכתב אך לרגע שכחתם שעד שתהיה האפשרות הזו יש עוד כמה שנים טובות, בכלל אין ספק שהייתי "מביא" עוד כמה רכבים מאמצע\סוף שנות ה 80' , בכלל לא הייתי משקיע עשרות אלפי שקלים על השיפוץ שלי אם כך אלא הייתי "מביא" אחת במצב מושלם, אך עד אז מי שלא ניצל הזדמנות כמו זו במחיר שכזה יאלץ כנראה לחכות כמה שנים טובות עד לאפשרות ייבוא.

פורסם

נו באמת חברה, או שתפסיקו עם ה"במחיר שהיא נמכרה" או שתפרסמו את המחיר או שתעברו להתדיין בהודעות פרטיות.

כמו שזה כרגע, אין לזה צורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש גם למכירה אופל אולמפיה 2 דלתות מודל 1957

עוד אחת בנוסף לזו שנמכרה?

אתה מייצר אותן אצלך במחסן? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למכירה אוסטין אלגרו 1300 סטיישן

שנת ייצור 1978

יד ראשונה

74.000 ק"מ מקורי

צבע מקורי

ללא תאונות

לפרטים נוספים: אלון 057-7795000

attachment.php?attachmentid=245338&thumb=1&d=1307780271

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...