Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הזכור לי מפגישה עם בעל הרכב (אופיר) הפרונט הוסב לפרונט הנ''ל על ידי הבעלים הקודמים והשנתון הנכון הוא כפי שנכתב במודעה. יתקן אותי אופיר אם הנני טועה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקפצה

היום פגשתי בעבודה בחור מבוגר מאוד נחמד ממירון, ברשותו Fiat Regata 85 שנת 1988 הוא נוסע עליה יום יום! ואני כהרגלי ישר נגשתי אליו והתחלתי לדבר איתו על הרכב ועל איך הוא הגיע אליו וכמה זמן הוא אצלו...

אחרי שיחה של 20 דקות דברנו ושאלתי אותו אם הוא מעוניין למכור את הפיאט והוא ענה לי שכן הוא רוצה להתקדם לרכב חדיש יותר אבל ימכור בתנאי אחד שהרכב יגיע לאספן שימשיך לשמור אליו כמו שהוא שמר על הרכב. (ופה אני חייב לציין שהאוטו נראה מאוד מאוד שמור ורואים שהוא משקיע על כל דבר קטן על כל חלק הוא בעצמו הראה לי הכל! הכל נקי שמור ומקורי, קשה היום למצוא רכב בשנתון כזה ישן וכל כך מטופל), הוא מטפל באוטו אצל בעל מוסך מקצועי שמבין בפיאט.

קצת פרטים על הפיאט כמו שנאמר שנת 88' מנוע 1600 סמ"'ק גיר ידני הרכב אצל הבחור משנת 1997 15 שנה בבעלותו יד רביעית לפני כן כל הידיים היו במירון באותו הישוב וככה הרכב התגלגל בשנת 97' אליו,

לפני 5 שנים המנוע והגיר עברו אוברול, הכללל! מקורי ועובד ברכב, מזגן תקין ועובד של אלכס, אין סדקים בדשבורד או משהוא בסגנון, פחחות במצב חדש! עבר צבע כללי לפני שנתיים.

אז לכל האספנים למינהם מי שרציני יכול להשאיר לי בפרטי הצעה הוגנת של מחיר + טלפון ואני יעביר את זה לבחור.

270620121254.jpg

270620121255.jpg

270620121256.jpg

270620121257.jpg

פורסם

אפשר תרגום בגוף הסרט? לא מבין את המשפט?

רק כדי לא לסובב את הראש ולחסוך את הצורך לקנות משקפת של חיידקים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עכשיו אני מבין את המשפט הזה...

אנא, הנחיות, איך מסובבים את התמונות במקום לסובב את הראש?

תודה

רק בכדי לא לסובב את הראש

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
עכשיו אני מבין את המשפט הזה...

אנא, הנחיות, איך מסובבים את התמונות במקום לסובב את הראש?

תודה

רק בכדי לא לסובב את הראש

אין צורך, עשיתי זאת עבורך, בשמחה. (אהיה מוכן לעשות כך גם בעתיד... תמשיך לפרסם...)

ארז רונן

פורסם
למכירה אופל אולמפיה 1958 2 דלתות בנפח 1500 מניע נוסע מצבר חדש ,משאבת מים חדשה מנוע וגיר מעולים צמגי יוקהומה בקיצור נישאר לעשות צבע ולחדש את הריפוד הפנימי בודי יפיפה כול הסמלים וקשוטי הניקל קיימים ויפים

עוד חלקי חילוף ספר לקונה המאושר!!! מחיר סימלי של 18000 ש"ח גמיש

ערן 0549729721

ניתן לקבל את הרכב משופץ קומפלט במצב תצוגה !

ב38000 ש"ח[/

נמכר תודה !

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
נמכרת בצער רב לטובת פרוייקט אחר..

למכירה פיאט 124 ספיידר (ספיידר 2000), שנת 1979, 2000 סמק, יובאה ב- 2009 מארה"ב.

נרכשה לפני 3 שנים מסן פרנסיסקו, מיד ראשונה עם 31,000 מייל מקורים על הרכב.

הרכב עדיין צבוע בצבע מקורי כסוף, מעולם לא נצבע. אין טיפת חלודה על הרכב. כולל במקומות הכי רגישים.

לרכב קילומטראז' נמוך בגלל הסיבה שעמד 20 שנה בגראז' סגור.

הרכב שופץ מיכנית בקרוב ל- 20,000 ש"ח שכללו : 4 בולמי זעזועים חדשים, החלפת כל הגומיות, אגזוז חדש, משאבות ברקסים חדשות, צלחות ורפידות חדשים, קליפרים, צינורות ברקס, סט צלבים, בול ג'וינטים ,קלאץ חדש (למרות שהיה במצב דיי חדש),מיסב לחץ, צינורות דלק חדשים ,צינורות ראדיאטור חדשים, רצועת טיימינג, ג'נטים מגנזיום חדשים, משאבת דלק חדשה במקום הישנה המיכנית הלא אמינה וכו וכו וכו.

כמו כן תיבת ההגה הוחלפה במסרק הגה משופר של פיאט 131 בפרוייקט ארוך שלקח כמעט חצי שנה וכמה אלפי שקלים - התוצאה מדהימה (כמו הגה כוח).

הרכב עם טסט לשנה ואחרי טיפול 10,000 מלא.

הרוכש המאושר יקבל שקית מלאה בחלפים חדשים וגם גג ב'ז מהסוג הטוב ביותר בשווי 2000 ₪ שרכשתי ועוד לא הרכבתי. גם פנסים אחורים נוספים, ידיות לדלתות ספייר, חגורות בטיחות בצבע ב'ז, ועוד ועוד...

למעשה הרכב משופץ פיקס ברמה המיכנית וכל מה שנותר לעשות הוא לעשות לו צבע וקוסמטיקה (כלומר ריפודים, דשבורד ושטיחים)

המחיר המבוקש : 48,000 ש"ח.

לפרטים, נא להתקשר ל 054-6111592 (רביב)

נ.ב - לא מעוניין בהחלפות על רכב אחר.

הקפצה

fiat.JPG

פורסם
יש מועדון של סובארו מציע לך לפרסם שם, אולי מישהו יקח אותה

[[/quote

תודה! אכן פורסמה גם שם, ואכן היום נמכרה לאספן רציני, שישתמש בה כתורמת חלקים.

פורסם

למכירה בהזדמנות בלתי רגילה ונדירה !! לאור ריבויי פרוייקטים חוסר זמן ומקום להשקעה - היא נמכרת כנראה סופית ! - ניסן ZX300 האגדית והנדירה ! קצת פרטים לרציניים:

הרכב הוא רכב יחיד בארץ (נכון להיום) עם רישוי ורשיונות בתוקף, חוקיים, מוכרים ואמיתיים ! הרכב עמד ואוחסן שנים רבות בחניה פרטית סגור ושמור להפליא ! יד 1 ! כן כן יד ראשונה ! שנת 85' , ידנית, מנוע 3000.

מבחינה מכאנית היא מצויינת ונוסעת טוב 8) מה שדרוש זו השקעה כללית עליה - פחחות וצבע, פנים קצת.

64531782.jpg

50274896.jpg

אכן כמו שנכתב היא נמכרת בהזדמנות ! כזאת הזדמנות שאת המחיר הרצפה באמת לא ניתן לפרסם כאן אלא רק בטלפון ע"מ לא לקבל פיצוץ בהודעות הפרטיות ולחסוך אותן - ולכן כל הקודם זוכה ! (ויהנה מרכב מאוד ייחודי בכבישי ארצנו!)

לפרטים נוספים:

התקשרו - 052-6555653 לדבר עם ארז ולומר שארתור שלח אתכם :wink:

בהצלחה !

פורסם
למכירה בהזדמנות בלתי רגילה ונדירה !! לאור ריבויי פרוייקטים חוסר זמן ומקום להשקעה - היא נמכרת כנראה סופית ! - ניסן ZX300 האגדית והנדירה ! קצת פרטים לרציניים:

הרכב הוא רכב יחיד בארץ (נכון להיום) עם רישוי ורשיונות בתוקף, חוקיים, מוכרים ואמיתיים ! הרכב עמד ואוחסן שנים רבות בחניה פרטית סגור ושמור להפליא ! יד 1 ! כן כן יד ראשונה ! שנת 85' , ידנית, מנוע 3000.

מבחינה מכאנית היא מצויינת ונוסעת טוב 8) מה שדרוש זו השקעה כללית עליה - פחחות וצבע, פנים קצת.

64531782.jpg

50274896.jpg

אכן כמו שנכתב היא נמכרת בהזדמנות ! כזאת הזדמנות שאת המחיר הרצפה באמת לא ניתן לפרסם כאן אלא רק בטלפון ע"מ לא לקבל פיצוץ בהודעות הפרטיות ולחסוך אותן - ולכן כל הקודם זוכה ! (ויהנה מרכב מאוד ייחודי בכבישי ארצנו!)

לפרטים נוספים:

התקשרו - 052-6555653 לדבר עם ארז ולומר שארתור שלח אתכם :wink:

בהצלחה !

זה לא הרכב שעמד בשדה קוצים ליד גדרה?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
זה לא הרכב שעמד בשדה קוצים ליד גדרה?

ממש לא, אתה מתבלבל בין הניסן Z280 ללא הרישוי שעדיין עומדת באותו המקום, יש אולי כמה חלקים שבאמת מתאימים ותואמים אבל אלו שני רכבים שונים !

פורסם
נמכר!

1. תתחדש אני שמח בשבילך.

2. אני גם שמח בשבילי, אני חולם הרבה זמן על 300zx שנת 84 דגם 50th anniversary עם דש דיגיטלי ורמקולים במושבים וכשארתור פרסם את זו התחלתי להרגיש את התחושה הזו של "אני הולך לעשות משהו דבילי כמו לקנות עוד אוטו שאין לי מקום ותקציב בשבילו ולא איכפת לי :twisted: :twisted: :twisted: ". ככה שאני שמח שאתה קנית אותה ולא אני.

3. שוב תתחדש יש לך עוד 6 צילינדרים לאוסף...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...