Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לנעלי עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נעלי עבודה למטבח אבל יש פרט אחד בעייתי, צריך שהנעליים יהיו סגורות.

אני מחפש נעליים קלות משקל וסגורות מחומר שאינו סופג והכי חשוב שיהיה נוח לעמידה של המון שעות, כמובן עם סוליה נגד החלקות במשטח רטוב.

יש לי עכשיו את הבירקנשטוק סופרבירקי, זה לא נוח (מאוד לא נוח) וזה גם פתוח, תכננתי ללכת על הקרוקס ביסטרו אבל הומלץ לי על נעל סגורה ואני באמת מעדיף שיהיה סגור למקרה שמשהו נשפך.

מוכרים כאלה במקרה באזור המרכז?

בחנויות לציוד מטבח יש או קרוקס או בירקנשטוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק נעל שאתה רוצה, עם עמידות נגד החלקה, שנקראת "פנתר" תוכל לרכוש אצל אבי בטל' 057-5757573.

אם כבר, אז בדוק איתו גם את השטיחונים נגד החלקה וסופחי לכלוך למטבחים שאותם תוכל לראות כאן:

http://www.shtihon.com/65008/שטיחונים-נגד-החלקה-למטבח-המוסדי

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

מניסיון של שנתיים וחצי עבודה בסביבת המטבח אני ממליץ מאוד על הredback.

המגף האוסטרלי שלדעתי (מניסיון) עדיף על הבלנסטון בשל עמידותו.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אני נועל היום את הזוג השלישי תוצרת חברת רדבק - עדיף בהרבה על בלנסטון .

מרוצה מאוד ואני עושה להם חיים קשים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בצבא הייתי רוב השירות עם "פלדיום" (למי שמכיר). לדעתי זו יכולה להיות אופצייה טובה.

(פירוט קצר עליהן בסוף העמוד).

PALADYOM---.jpg

הנעליים בעלות אחיזה טובה, לא נרטבות בקלות (אפשר לדרוך דריכה מהירה בתוך שלולית והגרב לא תירטב),

והן קלות מאוד (מאוד). אותי הן בהחלט הפתיעו לטובה מהרבה בחינות.

על שאר החלופות שהוצעו בשרשור הזה אפילו לא שמעתי מעולם,

אבל זה לא מפתיע, בהתחשב בעובדה שחוץ מנעלי DC ונעלי נהיגה, לא נעלתי שום נעל כבר כמה שנים טובות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטרף להמלצה על ראדבאק, הנעל הכי נוחה שנעלתי,

אצלי הם שורדות יפה בתנאים קשים כמו מים, חלב וחרא של פרות.

מומלץ בחום!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

מצטרף להמלצה על רדבק.

ניתן להשיג גם עם כיפת ברזל להגנה על אצבעות הרגליים, כפי שנדרש במקומות עבודה מסויימים. נוח מאוד!

פורסם

"מינוס" אחד שיש במגפי עור שברגע שהן נירטבות טוב-טוב ומתיבשות גמישות העור ניפגעת.

אמנם אפשר לשמן את הנעליים, אבל זה רק דוחה את הקץ. כמה זמן הן יחזיקו? שאלה טובה.

אני מכיר מישהו שיש לו רד בק והוא עובד בחממה, כל היום הנעליים שלו רטובות ומלאות בבוץ. הוא מחליף אותן כל שנה עד שנה וחצי. העור שנימצא ליד קצה הנעל בחלק העליון פשוט ניקרע. הוא טוען שזו הנעל שהחזיקה לו הכי הרבה זמן והיו לו נעליים שעלו פי שתים מהרד בק.

כנעליים ליום-יום לאדם שעובד בסביבה "עויינת" רד בק הן אחלה פתרון אבל חשוב לזכור את העניין של הרטיבות.

עד כמה שאני יודע, מטבח הוא סביבה שכל הזמן מדשדשים במים. קח בחשבון שאם אתה הולך עם הנעליים גם מחוץ לעבודה הן יאספו לך על הסוליה שלהן בוץ וזה יטנף את הרצפה בצורה זוועתית.

מה שכן, הנעליים האילו אוחזות בריצפה בצורה מדהימה. גם כאשר רטוב, גם כאשר יש שמן.

יש חנות בקיבוץ יפעת שמוכרת נעלי רד בק בחיר הכי זול שניתקלתי בו, 480 ש"ח אם אני לא טועה.

יש להם שם כל מיני סוגים, ואם אתה עושה טיול לצפון אתה יכול לתת לשם קפיצה ולבדוק מה מתאים לך.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי מה שציינת לגבי המים והעור זאת הסיבה שאני לא רוצה לקנות את הנעליים האלה.

יש לי ניסיון ארוך (כמה שנים בחוות סוסים) עם מגפי עור של בלנדסטון ונעליי עבודה של רדבק, אכן כל שנה יש צורך בהחלפה (התפר בין הסוליה לעור פשוט נפתח והעור מתבקע), בנוסף לזה הנעל לא כלכך קלה ואני בספק לגבי נוחות בעמידה של 10 שעות. מה גם שהמחיר גבוהה בשביל נעל שתוחלף כל שנה. ידוע לך לגבי בידוד חום למקרה שנשפך משהו חם על הנעל?

אם היה משהו כזה של קרוקס זה היה ממש מצויין אבל ממה שידוע לי אין להם.

in the face

with a chair

פורסם

תומר,

אחרי 20 שנה במטבחים וניסוי כל סוגי הנעליים אני יכול בוודאות להמליץ אך ורק על נעל אחת והיא נעל עבודה סטנדרטית עם חופת ברזל מקדימה (חשוב מאוד).

הבירקיז שפתוחות מאחורה אחראית לכוויה גדולה מאוד שיש לי מנפילה במטבח של סיר ענק של ציר בקר.

בנעלי עבודה זה לא היה קורה.

כמו כן, חופת הברזל הצילה לי את האצבעות כמה וכמה פעמים.

דרך אגב, היה כבר שרשור בנושא פעם, חפש אותו ואולי תקבל רעיונות נוספים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תומר,

אחרי 20 שנה במטבחים וניסוי כל סוגי הנעליים אני יכול בוודאות להמליץ אך ורק על נעל אחת והיא נעל עבודה סטנדרטית עם חופת ברזל מקדימה (חשוב מאוד).

+1

בתור אחד שעובד במטבח עכשיו, אני שמח שבחרתי את הנעל עם הברזל מקדימה.

פשוט לך לכל חנות רצינית של כלי עבודה, אמור להיות להם.

ובמחיר הרבה יותר סביר מ500 שקל.

(משהו בסביבות ה200).

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
תומר,

הבירקיז שפתוחות מאחורה אחראית לכוויה גדולה מאוד שיש לי מנפילה במטבח של סיר ענק של ציר בקר.

בנעלי עבודה זה לא היה קורה.

כמו כן, חופת הברזל הצילה לי את האצבעות כמה וכמה פעמים.

דרך אגב, היה כבר שרשור בנושא פעם, חפש אותו ואולי תקבל רעיונות נוספים.

וזה היה נוח בכלל?

דבר ראשון זה כבד ממה שזכור לי, דבר שני עד כמה זה נוח לעמידה? לא זכור לי שיש לנעל הזאת מנגנון שמאפשר עמידה לאורך זמן.

in the face

with a chair

פורסם

1. היא די נוחה.

2. אם אתה עובד בעמדה שאתה רוב הזמן עומד (ולא עמדה שבה אתה כל הזמן מתרוצץ למקררים וכו') אתה יכול להכין מדרס אורטופדי יעודי לך עפ"י טביעת הרגל שלך. לי זה פתר בעיות גב נוראיות שנמשכו שנים.

3. חופת הברזל הצילה לי אצבעות כמה וכמה פעמים החל מסכין 12 אינצ שנפל משולחן העבודה וננעץ בנעל ועד מטומטם שניקה משטח עבודה בסוף סרוויס והוריד לי "דיטור" על הרגל :shock:

4. אני יודע שאני נשמע כמו סבתא שלך אבל בסביבת עבודה מסוכנת כמו מטבח (אתה עובד במטבח מוסדי או באיזה מסעדת פאר?) אני חושב שהבטיחות היא מעבר לכל.

נכון, הבירקיז מאוד נוחות אבל מהר מאוד הבנתי שהן אחלה נעלי בית (אני יושב כרגע עם בירקיז וכותב ) אבל לא בטיחותיות מספיק עבורי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראיתי שיש בחצי חינם נעל עבודה מאוד קלה עם עמידות בפני שמן וכיפת ברזל בסביבות ה200 ש"ח לא זוכר את שם הפירמה.

• תוכן חדש...