Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי נורה צהובה שלפעמים נדלקת מעצמה ונכבת כבר כשבועיים לקחנו את האוטו למוסך לא מצאו כלום הוא עבר טיפול לפני טסט לפני כמה ימים ואתמול עבר טסט .

היום שוב נדלקה הנורה הצהובה של המחשב שוב הם לא מצאו כלום ואז אבא שלי ביקש שיקחו את האוטו למוסך מורשה של סובארו מוסך שרון בצ'ק פוסט ושם מצאו שהבעיה היא בחיישן במחשב שעלותו היא 500 ש''ח וזה לפני עבודה

השאלה שלי אליכם היא אם מישו מכיר מוסך טוב אמין ומורשה של סובארו באזור חיפה.

ואם לא אז מוסך אחר שמתעסק עם סובארו לפי דעתי המחיר מוגזם והישורת והעבודה של המוסך הספציפי שאני מטפל בו על הפנים.

תודה לעונים

''Never Surrender''

×
×
  • תוכן חדש...