Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה הדוגמאות שהעלת לא ממש משקפות.

האסטרה היא מהקטלוג של ריגר (אחד מיצרני התוספות היותר מצועצעים שיש אבל לא משנה זה לא קשור) האסטרה הסטנדרטית רחוקה מלהראות כך.

2 הרודסטרים אחת בשיתוף עם לוטוס השניה נמכרת כסאטורן או משהו כזה,והאיור "קונספט" שהעלת לא משקף כלום בעצם.

מבחינה טכנולוגית (לטעמי) VW עשו דרך ארוכה יותר מאופל בשנים האחרונות אבל זה כבר לא קשור לתגובתך.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

B-TON,

1. בגלל הטענות על האסטרה הנה תמונה של אסטרה 100% מקורית, עדיין הרבה יותר יפה מגולף 3 דלתות.

2. מה אכפת לי אם פיתחו את זה עם לוטוס או עם טאטא, מצידי ש VW ייצרו מכטוניות בשיטוף עם למבורגיני... :roll:

3. אתה טועה, יש שם אופל GT ואופל ספידסטר ולא סאטורן.

4. אני לא מאשים אותך בזה שאתה לא ממש בקיא באופל כי הייצוג שלהם בארץ מגוחך עד לא קיים אבל אופל עשו קפיצת מדרגה עיצובית וטכנולוגית כ"כ גדולה שהיא מוכרת בגרמניה יותר אסטרות מגולף! :shock:

שוב, אני לא בא להגיד שאופל יותר טובים, אני אפילו בכלל לא הזכרתי אותם, פשוט זאת מראה להציב מול העיצובים של VW בשביל להראות כמה הם משמימים!

opel_astra_gtc.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל אחד ומה שיפה בעיניו. בעיניי הלנסר שלי הכי יפה, אז מה?

ממש הגזמתם עם הויכוח הזה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
B-TON,

4. אני לא מאשים אותך בזה שאתה לא ממש בקיא באופל כי הייצוג שלהם בארץ מגוחך עד לא קיים אבל אופל עשו קפיצת מדרגה עיצובית וטכנולוגית כ"כ גדולה שהיא מוכרת בגרמניה יותר אסטרות מגולף! :shock:

ושוב הקפיצת מדרגה שאתה מדבר עליה פשוט לא מעניינת בעיקר בגלל שהתוצרת שמגיעה לכאן פשוט לא מעניינת.

פורסם
B-TON,

1. בגלל הטענות על האסטרה הנה תמונה של אסטרה 100% מקורית, עדיין הרבה יותר יפה מגולף 3 דלתות.

2. מה אכפת לי אם פיתחו את זה עם לוטוס או עם טאטא, מצידי ש VW ייצרו מכטוניות בשיטוף עם למבורגיני... :roll:

3. אתה טועה, יש שם אופל GT ואופל ספידסטר ולא סאטורן.

שוב, אני לא בא להגיד שאופל יותר טובים, אני אפילו בכלל לא הזכרתי אותם, פשוט זאת מראה להציב מול העיצובים של VW בשביל להראות כמה הם משמימים!

opel_astra_gtc.jpg

השאלה אם מכונית מסוימת מתאימה לטעמך או לא, היא שאלה נחמדה, מענינת, מלמדת אולי, אבל לא כל כך חשובה. גם הרצון שלך לעשות מאופל את מה שאינה, אולי מובן וזה לחלוטין בסדר שיש לאופל אוהדים.

אני מאוד לא אוהב את העיצוב החדש של VW במיוחד בשל כך שכל האופי של המכונית פשוט נעלם והזהות שלה כמוצר של VAG, פשוט איננה. השירוקו פשוט אינה נראית כמו פולקסוואגן, אלא יותר כמו עיצוב מאוד מוצלח של יונדאי נניח. מבחינה זו יש בהחלט מקום להתגעגע לשירוקו הקודמת על שתי גירסאותיה ובמיוחד לקוראדו.

אלא שעל דבר אחר אין נדמה לי מחלוקת וזו החדשנות הטכנולוגית המאוד מרשימה של הדור החדש ב VAG. גם מנועים קטנים, נמרצים וחסכוניים כפולי מגדשים, בחלק מהגרסאות וגם תיבת הילוכים מאוד מתקדמת וחדשנית וכל אלו במכוניות שרואות את גבול ה 200K הרחק וגבוה מעליהן. בהחלט "שאפו".

פורסם

האמת ששכחתי שאתה אוהב אופל, במקרה "התלבש" לי.

פשוט כשאומרים שעמום, אפרוריות, עמידה במקום, ישר קופץ לי לראש המושג אופל.

לדעתי האסטרה לא נראית טוב, וספציפית גרסת 5 הדלתות נראית יותר טוב מה3 עם החלונות האחוריים הקטנים והמכוערים בצידי המושב האחורי.

גם את הקורסה לא אהבתי.

יתכן שיבואן אופל לארץ שהדבר הכי דרסטי שהוא עשה זה להביא את הטיגרה - הגיע הזמן שיציע קצת גרסאות ספורטיביות כדי להחיות את המותג.

בנוגע למנועים כפולי מגדש, ברור לי שVW לא הראשונים, רק אמרתי שצריך ביצים לבסס את רוב הליין החדש מבוסס MK6 על המנועים הללו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פספסתם את הנקודה :-D

אף אחד לא בא להגיד שאופל יותר טובים או יותר יפים.

מה שאני כן בא להגיד הוא שאופל מאז ומתמיד סבלה מדימוי מאוד זקן.

VW עם החיפושית והגולף MK1 ו MK2 נתפשה חברה צעירה ודינמית.

מה קרה מאז?

אופל הבינו את הטעות, הוציאו ליין שלם של מכוניות משפחתיות שיותר איכותיות, צעירות ודנמיות ובנוסף הוציאו מספר רכבים ספורטיבים (כמו שהראיתי) ששינו לחלוטין את התדמית שלהם בגרמניה ואירופה.

בינתיים VW החליפו אותם ומאז ה MK2 של הגולף לא ייצרו שום דבר רענן וצעיר,כל העיצובים כבדים וזקנים.

התוצאות לא אחרו לבוא ואכן לראשונה בגרמניה פתאום אסטרה מכרה יותר מאשר גולפים (אני לא יודע כמה מכם מפנימים את עוצמת רעידת האדמה הזאת).

VW נלחצו, הודיעו שהם מהר מהר מחליפים את הגולף (עלות ייצור גבוהה אעלק), הציגו את הEOS ועכשיו את השירוקו וכל זאת בשביל להסיר את מעטה הכבדות שרובץ עליהם.

אז יכול להיות שכולן מכוניות מעולות שבמעולות אבל בנקודה של עיצוב צעיר ורענן, הגולף 6, ה EOS והשירוקו, כולן נכשלו כשלון חרוץ!

היו ימים שמרצדס צחקה כשאמרו לה שיום אחד ב.מ.וו תתקרב אליה בגרף המכירות.

אני יודע בוודאות שהיום אופל לא מתביישים להיישיר עיינים אל VW ואפילו לסנן איזה קצה חיוך זדוני בזוית הפה, לכולנו יש הרבה להצטער על זה שאין להם ייצוג הולם בארץ.

תראו מה קורה היום בארץ עם אוודי, איזה עושר דגמים ואיזה פופולאריות אדירה.

מי זוכר שבשנות ה 90 יובא דגם אחד בלבד (80) עם מנוע אחד בלבד ועם תיבת הילוכים אוטומטית.

זה לא שעם המעבר לסדרת ה A פתאום אוודי גילו את מגדשי הטורבו ואת הנעת הקוואטרו, את זה הם פיתחו כבר בשנות ה 80, פשות היבואן לא תרח להביא את הדגמים האלה לארץ.

לדעתי האישית, אותו דבר אפשר בהחלט לעשות עם אופל.

אבל גלשנו מהנושא אז נחזור לשירוקו... איזה מהממת?:twisted:

פורסם

סתם דוגמא נקודתית מ"תקופת המדבר" אחרי MK2 :

אתה יכול בכלל להשוות את העיצוב של הגולף MK4 , לאסטרה הקודמת?

העיצוב של הגולף 4 יראה טוב גם עוד 10 שנים (כמו פיג'ו 206 למשל)

אבל האופל - נראיתה מיושנת מהיום שהיא יצאה לשוק...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האסטרה הקודמת שייכת ל"עולם הישן" של אופל.

תמיד יהיו הערות נקודתיות, מול האסטרה הקודמת (שמיד אחריה אופל פצחו ב"עולם החדש") אפשר להציב את השממון המוטורי של הגולף 3 :wink:

בכל מקרה, אני לא מעוניין להפוך את השרשור ל"כמה אופל נהדרים וכמה VW חרה" לא כי זה לא נושא השרשור אלא בגלל שזה פשוט לא נכון.

פורסם

העיצוב של הגולף שמרני ו "זקן" במתכוון ולא בגלל העדר דמיון. זהו בדיוק אותו סוג שמרנות שרוכש נאמנות מותג אצל הלקוחות. זו בדיוק הסיבה בשלה, אני למשל, לא מצליח להתלהב מהשירוקו, למרות שהיא "רעננה וצעירה" בדיוק כמו שאתה חושב שאופל הפכה להיות.

פורסם
האסטרה הקודמת שייכת ל"עולם הישן" של אופל.

תמיד יהיו הערות נקודתיות, מול האסטרה הקודמת (שמיד אחריה אופל פצחו ב"עולם החדש") אפשר להציב את השממון המוטורי של הגולף 3 :wink:

בכל מקרה, אני לא מעוניין להפוך את השרשור ל"כמה אופל נהדרים וכמה VW חרה" לא כי זה לא נושא השרשור אלא בגלל שזה פשוט לא נכון.

יאללה סגרנו.

:)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...