Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשאול האם ניתן להרכיב אגזוז לחץ(דוד זרימה חופשית) ופורק לחץ בסוזוקי בלנו 97 גיר רגיל סטנדרטית 1.6 16W.GLXI

רציתי לדעת גם האם אני ארגיש איזשהו שינוי חוץ מהראש כמובן..

האם אפשר לשים פורק לחץ בלי האגזוז מה התופעות??

ושאלה אחרונה חבר'ה,אמרו לי שלא כידי לשים פילטר אוויר פטוח (פתוח)כי זה יכול לדפוק לי את המנוע.זה באמת נכון ..?

תודה לכל העוזרים !

תיקנתי לך חלק משגיאות הכתיב והניקוד, אנא הקפד על העניין להבא.בגירה.

פורסם

למקרה שזה לא היה ברור עד היום , אין מצב להרכיב פורק לרכב אטמוספרי, אין לו מה לפרוק .

חיפוש יעשה לך חיים קלים ..

פורסם

בשרשור אחר (הסבת מיצובישי לנסר 1.6 אוט' ל4WD) התרעמתי על כל אלה שענו בשיא הרצינות המנומקת איזה חלקים צריך להזמין תוך חישוב עלות הפרויקט עבור אותו טיפש אומלל, שאולי בטעות גם ינסה ליישמו.

בגירה החזיר לי בזה שכל שאלה המנוסחת ברהיטות עליה לקבל תשובה מנומקת, ואם לא בשביל אותו אחד, אז לפחות למען סורקי הפורום העתידיים.

אני מרים את הכפפה בגירה ועונה ברצינות:

כל שעליך לעשות ידידי הוא לתור אחרי מנוע קארט שתי פעימות, לבנות צנרת מתאימה לזרוק אולי ניהול מנוע, אינטרקולר, קולר שמן, מניפולד, וטורבו קטן. בסוף אם ישארו לך סביב 500 ש"ח גש וקנה פורק חיצוני (רצוי כחול+חצוצרה). בהחלט פרויקט מעניין, אולי אפילו בין הבודדים בארץ, בטוח שהיחידי על שילדת הבאלנו. השינוי יהיה לא רק מורגש אלא דרמטי ביותר, אולי לא פחות מפרויקט דומה באמצע שנות השמונים על שלדה של דלוריאן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מה שמנסים להגיד לך כאן - שחבל שאתה לא מריץ חיפוש לפני שאתה שואל,כי אז מן הסתם לא היית שואל :mm_wink:

"אגזוז לחץ" - ביטוי מוטעה ל"אגזוז פתוח" כלומר דוד (עמעם בשפת החוק) פתוח ובטח בלי לחץ

הלחץ שמדובר עליו הוא לחץ חוזר לתא השריפה שיעיל למנועי 2 פעימות (קטנועים) שלך 4 פעימות ושום לחץ חוזר ברמות האלה לא יוסיף אלא יגרע

דוד פתוח זה המושג שאתה מחפש והוא לא יתן יותר מרעש ונוכחות אם אתה אוהב את הפוזה הזו

פורק לחץ - במנועים מוגדשים (כלומר בעלי מגדש טורבו) יש לחץ אוויר שנבנה בצנורות האוויר מהטורבו עד סעפת היניקה,ברגע שמורידים את הרגל מהגז (מצערת אלקטרונית) הלחץ משתחרר מהמערכת דרך הפורק הנ"ל וזה האפצ'י המפורסם שאתה שומע

הקיצר אתה לא צריך את זה ובטח לא את השני :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

פילטר אויר פתוח לא ידפוק שום מנוע אם מרכיבים אותו בסביבה נורמלית הרחק מחום המנוע. במקרה שלך סוזוקי בלנו הפילטר לא

יתן כלום מלבד קצת רעש יניקה ברכב.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...