Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום המורה לקח אותי לדרך הררית, בעוד שכל החברים שלי עשו דרך הררית אחרי 20+ שיעורים. אני בשיעור 13. האם זו התקדמות מהירה? או שמא היא התקדמות נורמלית?

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

באיזה עיר אתה גר? כי יש ערים שיש בהם עליות כמו חיפה ירושלים וכדומה שכבר משיעור 2-3 נוסעים בדרך הררית ולומדים זינוק בעלייה, וכנראה שהמורה חושב שאתה מסוגל להתמודד בדרך הזו ואתה מוכן ולומד יותר מהר מחברים שלך.

פורסם

כן , הכל אפשרי.

אפשרי גם לסוע בבגין ישר בשיעור 3.

ואגב , אמרת שאתה לומד בי-ם , וירושלים היא לא שטוחה , כך שכדאי ללמד זינוקים וכו' כבר על ההתחלה.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

הגיוני מאוד! אני בשיעור השני שלי כבר למדתי זינוק בעליה ונסעתי לרעננה מנתניה! :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כל אחד והמהירות שבה הוא מתקדם. אם יש לך תפיסה טובה של העניין ומורה טוב, לרוב תוכל לגשת כבר כשתסיים את המינימום שיעורים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
תאר לך שהדלת נפתחת בדיוק ליד תהום... אולי למורה נמאס :-D.

אולי, ואולי לא נחכה ונראה.

מבולבלים? גם אנחנו:-D

לסיכום פותח שירשור יקר כנראה שאתה מספיק מיומן לנהיגה והמורה מתקדם בחומר הלימודי.

פורסם

הכל אפשרי, הכל בהתאם לרמת הנהיגה של התלמיד.

בשיעורים הראשונים התלמיד בדרך כלל נלקח על ידי המורה לדרכים שבהן אין תנועה רבה כדי לבחון את התלמיד ואת רמת הנהיגה שלו.

לכל מורה נהיגה יש מערכי שיעור מוכנים בהם הוא מלמד את התלמיד, כך שאם תלמיד מפגין מיומנות בשיעורים הראשונים והמורה רואה זאת לנכון, הוא מתקדם עם החומר הנלמד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אותי הוציאו בשלב מסויים לנסיעה בין רעננה לירושלים, עם ביקור באירוע של קובי רייסינג בלטרון.

אבל המורה שלי היה פסיכי, הוא גם לימד נהיגה על ג'יפון של הונדה עם מנוע בנזין. :-)

פורסם

קודם כל - תודה! תודה לכם על העזרה! :-P

כן , הכל אפשרי.

אפשרי גם לסוע בבגין ישר בשיעור 3.

ואגב , אמרת שאתה לומד בי-ם , וירושלים היא לא שטוחה , כך שכדאי ללמד זינוקים וכו' כבר על ההתחלה.

אמת. אני לומד בי-ם, וכבר מהשיעור הרביעי נסעתי בבגין, ואף הגדלתי לעשות והגעתי ל70 קמ"ש! :lol:

באיזה עיר אתה גר? כי יש ערים שיש בהם עליות כמו חיפה ירושלים וכדומה שכבר משיעור 2-3 נוסעים בדרך הררית ולומדים זינוק בעלייה, וכנראה שהמורה חושב שאתה מסוגל להתמודד בדרך הזו ואתה מוכן ולומד יותר מהר מחברים שלך.

בשיעור השישי למדתי זינוק בעליה.

לא נס הרים? לא נחשב :wink:.

דווקא כן נס הרים!!! :-D:twisted:

ד"א - המורה לא מוכן להוריד את הפנורמית, ובגלל זה אני כמעט ולא מסתכל במראה הפנימית, אלא מכוון את המראות הצידיות יותר "החוצה". מה אפשר לומר למורה? (הוא טוען שכך גם הוא רואה)

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לא נס הרים? לא נחשב :wink:.

כבר ראיתי כמה "ל" בנס הרים !

אותי הוציאו בשלב מסויים לנסיעה בין רעננה לירושלים, עם ביקור באירוע של קובי רייסינג בלטרון.

אבל המורה שלי היה פסיכי, הוא גם לימד נהיגה על ג'יפון של הונדה עם מנוע בנזין. :-)

עד המורה שלך !

הוא בהחלט "מורה טוב - מורה לחיים" !

ד"א - המורה לא מוכן להוריד את הפנורמית, ובגלל זה אני כמעט ולא מסתכל במראה הפנימית, אלא מכוון את המראות הצידיות יותר "החוצה". מה אפשר לומר למורה? (הוא טוען שכך גם הוא רואה)

רועי.

אתה מפספס את שדה הראייה שמאחורייך אם אתה מסתמך רק על מראות הצד.

מה אפשר לומר למורה ?

אפשר לנסות לא ללמד אותו את מה שהוא מתעקש לא ללמוד,

ואפשר להסביר לו שהוא יכול לשים עוד מראה רגילה תקנית לנוחיותו,

שתהיה מכוונת לעיניו ולא לעינייך (ככה המורים הנורמליים עושים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...