Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

75% מהישראלים חוגרים. האומנם? (YNET)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לכם מה לדאוג, אני שם חגורה כימעט תמיד רק אמרתי שזה בגלל הדוחות ולא בגלל הסכנה. דרך אגב אתם לא רואים את זה אולי אבל כאחד שנמצא על הכביש כל יום בין 7 ל12 שעות (שליח) אני רואה די הרבה אנשים שלא חגורים. בעיקר המון ילדים שעומדים בין המושבים הקידמים כשהאמהות נוהגות...:roll:

שתבינו רק מאיפה המספרים הגבוהים של האנשים שלא חוגרים.

פורסם
ובהזדמנות זו, מישהו יודע איך מבטלים את הצפצוף הנוראי של זמזם חגורות הבטיחות?

פורסם לפני חודשיים בערך מדריך לביטול הצפצוף ברכבי קורולה, בצע חיפוש.

הם לא מבינים ששם לחגורה יש סיכוי גדול יותר להרוג אותם.

תוכל לפרט קצת? כי לא ירדתי לסוף דעתך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פשוט מאוד.

אם אתה בתאונה והחגורה במקום הנכון (מעל לכתף), הכוח שזורק אותך קדימה ואז הכוח שבולם אותך (החגורה) ייתרכז במקומות הנכונים של הגוף ויעשה לך מקסימום שטף דם ויכאב לך הרבה.

מצד שני, אם החגורה על הצלעות שלך, החלק הזה של הגוף הוא זה שיבלום את ההתקדמות שלך קדימה. זה כמו לקבל מכה רצינית בצלעות. לא רק שהן יכולות להישבר, אלא גם האיברים הפנימיים שלך יהיו במגע יותר ישיר עם מיקום המכה ויימחצו בצורה יותר אלימה נגד הצלעות, שיכול להיות שיהיו שבורות ויקרעו את האיברים הפנימיים שלך תוך פחות משניה.

בנוסף, הזווית של ההטיה של הגוף קדימה תהיה שונה בשני המקרים בגלל נקודות העיגון. המשמעות היא שאם אתה רחוק מספיק מהדשבורד, הראש שלך ייזרק הרבה בהרבה יותר חוזקה קדימה מאשר עם החגורה מעל הכתף, ויכול להיגרם לך יותר נזק בצוואר, שיכול להיגרם במוות או בקריעה של חוט השידרה.

מצד שני, אם אתה לא מספיק רחוק, החגורה מתחת לבית השחי לא תרסן אותך ולא תדביק את הראש שלך לכיסא כמו שצריך, אז הראש שלך ייפגש בחוזקה בהגה או בדשבורד, או במקרים קיצוניים, בברכיים שלך.

השילוב הכי טוב זה השילוב של קריעת עמוד השדרה, מכה בהגה, נזק פנימי בגלל צלעות שבורות ונגיחה חזיתית בכרית האוויר שתוריד לך את הראש בכל מקרה בגלל הבדלי המהירות.

מובן?

פורסם

תנסה לתאר לך בראש מה קורה בתאונה (גם במהירות נמוכה) שבה איזה ילד מפגר חוגר מתחת ליד רק כי זה יותר נוח לו.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...