Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט ה CAR PC של NIMIKIPOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים ?

טוב, עדכון סטאטוס הפרוייקט:

המסך מגע DOUBLE-DIN של ה X300 הגיע - נראה טוב מאוד, עוד לא הופעל, יש לי מספר טרוניות לענין איכות הגימור של המעטפת - הכל הגיע עטוף כמו שצריך, עם מלא אביזרים, כבלים של VGA ו DVI ארוכים ועבים, כבלים USB ארוכים וגם כבלים למיקרופון וכאלו - מה שכן, לא הגיע ספר הדרכה ו/או דיסקים להתקנה 0 נראה לי שיש באתר החברה.

ה GPS הגיע

ה M4ATX הגיע

לוח אם - הזמנתי לוח של ג'יגהבייט עם צ'יפסט 780G הכולל כרטיס מסך מובנה HD3200 שיכול גם לספק איכות סבירה במשחקים (הרזולוציה 1024/768 נמוכה יחסית אז אין בעיה - מי אמר FIFA, NFS ?)

הזמנתי דיסק קשיח של נייד 250 GB (יש בינתיים 110GB של FLAC..)

כרטיס קול - MAUDIO FW 410.

דונגל BLUETOOTH

מה חסר ?

חסר - 1. מארז (אני עדיין לא יודע איפה הכל יישב - מה שבטוח לא בתא המטען - אין מקום)

2. מעבד - שוקל אופציות..

3. זכרונות - כנ"ל..

4. רכיב רדיו (אני לא סגור על מה להזמין - צריך המלצות דחוף - לא מרכיב את ה CAR PC ברכב בלי זה)

5. רכיב WIRELESS LAN

מה דעתכם עד כאן ?

אני אצטרך עזרה ממשית בהתקנה של הכל אז מי שיכול ובא לו לסייע (הטמעת הפילטרים וכן הבחירה וההתקנה של התוכנה נראה לי סיפור מהפטרה..) - שיהיה איתי בקשר בבקשה.

חגי

...CASKA for life

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההמלצה היחידה שאני יכול לעזור לך בלב שלם זה רק עם המעבד.יצא דגם חדש של amd .מחליך את ה 4850e(יקירו של עתיד) ושמו בישראל(ובעולם) 5050e.

צריכה 45W,ולא יקר

לגבי רדיו- למה לא רדיושארק כמו כולם? נראה לי לא רע,והמחיר די זול.

אפשר לשאול לגבי הכרטיס קול - מה המחיר ובאיזה רמה הוא?

פורסם

אני דווקא עם סדרת הBE האהובה והטובה, רק שהיא לא בנמצא יותר

זה לא משנה איזה מעבד כל כפול ליבה של AMD עם צריכת של 45 יהיה פיצוץ

BE2300\2350\2400\2450

4550E

4850E

5050E

כולם יהיו טובים

פורסם

נושא המעבד נבדק בכובד ראש - לכשייבחר, אעדכן.

מה לגבי הרדיושארק -מאיפה אפשר להביא אותו הכי זריז ? כמה טובה קליטת הרדיו ? (משתווה לרדיודיסקים ?)

הכרטיס קול הוא הפנינה של כל הסט-אפ, מדובר בכרטיס ברמה סמי-אולפנית בעל 10 יציאות וחיבור FIREWIRE מה שמאפשר לי להושיב את המחשב עצמו מתחת לכסא עם כבל VGA באורך מינימאלי למסך (למניעת הפרעות) והובלת כבל הפיירוייר לתא המטען ששם יישב הכרטיס במרחק 20 ס"מ מהמגברים (בלי כבלים ארוכים של RCA)

מחיר הכרטיס חדש +- 2000 ש"ח.

...CASKA for life

פורסם

לא ממליץ על הרדיו שארק בכלל יש לי אחד וזה נשמע כמו רשת הקשר של החמאס אחרי הפצצה של צה"ל ממליץ לחפש בMP3CAR תמצא שם שלל מקלטים טובים וגם תיראה שם ביקורות (לא כ"כ טובות על הרדיו שארק)על כל הנושא

פורסם
ראיתי פיתרון טוב לרדיו ב MP3CAR אבל מדובר על צעצוע של 160$ - הרדיו שארק בטוח לא טוב ?

שמע אני הזמנתי עם עוד מישהו 2 יחידות ובשניהם שומעים פשוט על הפנים ועם הרבה רעשים וכל זה אני מדבר איתך על חיבור למחשב בבית!!

מה יהיה בנסיעה רק אלוהים יודע אני ממליץ בחום לבחון פיתון אחר ויש דונגלים פה בארץ שעולים 150 ש"ח כמו זה

http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=409504

הבעיה היא שאני לא יודע איך הוא משתלב בRR אם בכלל

פורסם

רדיושארק אמור להיות לפי השמועות אחלה של מקלט,

קח הצעה קטנה לשיפור - במקום להשתמש באנטנה המקורית של הרדיושרק - לחבר אותו לאנטנה של הרכב

וככה גם תשיג קליטה טובה יותר וגם בדרך (אם קיים אצלך) תעבור דרך מסנן רעשים

אם ניסית אותו בבית אני מניח שניסית עם האנטנה המקורית מן הסתם.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מנסיון אישי עם silabs, גם חיבור לאנטנה ברכב לא עוזר, אולי מגבר אנטנה יכול לעזור.

HQCT זה הפתרון היחיד שאמור לעבוד כמו שצריך והוא עולה הרבה יותר ממה שאני אישית מוכן להשקיע ברדיו.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

בקיצור,תחזיק טרנזיסטור קטן באוטו, שהשקע אוזניות שלו מחוברות לline in. יעבוד הכי טוב.העברת תחנות תהיה בעיה, אבל לפחות יהיה רדיו!:wink:

פורסם

חשבתי על פיתרון אחר..

רדיו אינטרנטי !! - כמה יעלה מודם סלולרי לחודש ? שימוש מועט, 10-15 שעות שידור רדיו בחודש או פשוט חבילת שימוש ?

האם יש כבר פיתרון שכזה מובנה באחת התוכנות ?

...CASKA for life

פורסם

יש פתרון ב-centrafuse ואני בטוח שגם ב-RR.

הבעיה שחבילה כזאת עולה לפחות 99ש"ח בחודש עם התחייבות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

עוד בעיה של רדיו אינטרנטי שצריך לקחת בחשבון זה נושא הבאפר המעצבן שבחיבור סלולארי יכול לקחת עד כמה דקות עד שתשמע משהו אני חושב שעדיף כרטיס TV משולב רדיו פתרון זול אבל אני לא סגור לגבי האיכות והאנטגרציה עם FE

• תוכן חדש...