Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בזמן האחרון משאבת דלק אצלי ברכב התחילה להרעיש. ראוי לציין שאני לא מגיע למצב שנישאר פחות מ-20 ליטר דלק במיכל (לפי מד כמות דלק).

אחרי נסיעה מאומצת (יחסית) רעש המשאבה מפסיק ואחרי כמה זמן של נסיעה רגועה חוזר. פילטר דלק חדש, עשה פחות מ-200ק"מ.

אני משאר שמדובר בסתימה במערכת הדלק.

מבקש המלצה מה מומלץ לעשות במצב כזה. החלפת משאבה לחדשה עולה הרבה כסף (בסביבות 3000ש"ח) ואני לא בטוח שזה יפתור את הבעייה.

ראוי לציין שאני כל הזמן מתדלק באותה תחנת דלק.

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראוי לציין שאחרי שהחליפו פילטר דלק, מפילטר ישן יצא דלק ממש שחור. מניח שיש הרבה מאוד לכלוך במיכל.

יש למישהו הצעה איך אפשר לנסות לפתור את הבעייה ללא החלפת משאבת דלק? למשל האם תועיל שטיפת מיכל דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי, לא יעזור שום טיפול.

בפורד אסקורט נפח 1.6 מודל 95 16V, היתה את אותה הבעיה.הרכב הניע ונסע מצויין

כל הנסיונות/משחקים שביצעתי לא השתיקו את המשאבה.

רק לאחר החלפתה היה שקט באוזניים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אפשר להזמין מ-EBAY במחיר זול יותר.

מחיפוש שעשיתי ראיתי שמשאבה אורגינילית של BOSCH , חדשה עולה בסביבות 250 דולר. אותה המשאבה משומשת , עולה בסביבות 120 דולר , ובמחיר דומה אפשר להשיג גם תחליפית חדשה.

פורסם

תודה על התגובות. ככל הניראה אלך על משאבת BOSH חדשה.

פורסם

אצלי המשאבה גם הרעישה במרצדס, הלכתי למוסך שמו לי אחת מפירוק שלא הרעישה וכעבור חודש גם היא הרעישה אבל עובדת מצויין, יש לי עוד משאבה ספייר שיש לה רעש חלש יחסית ואת המשאבה הקודמת שרועשת (רעש ה-בזזז ).

חדשה עולה אצלי 750 ש"ח אבל כל עוד לא מפריע לי הרעש אני משאיר את המצב ככה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אצלי אחרי נסיעה מאומצת המשאבה מפסיקה להרעיש ואחרי זמן מסויים של נסיעה רגועה שוב חוזרת. למרות בידוד די נדיב שיש בבומר סדרה 7,משאבה מאוד רועשת.

• תוכן חדש...