Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

PS3/איכסבוקס אכן יכולים להוות אחלה של תחליף הן בבשביל משחקים והן בתור "מדיה סנטר" בסלון.

החסרון היחיד הוא העובדה שהRATIO שלכם באתרי שיתוף הקבצים יחנק :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קצת עדכונים, אחרי שיחה עם KSP היום, יש את הכרטיס המדובר (3650) במלאי, אבל נאמר לי של אם אין במחשב שלי ספק כוח בהספק של 400WATT לפחות - אז חבל על הזמן כמו שאומרים וחבל על הכסף, ויותר מזה - אפשר לגרום נזק בלתי הפיך למחשב כולו.

לידע כללי, יש לי בדיוק 400WATT הספק של ספק כוח.

מה אומרים?

פורסם

נראה לי מוגזם קצת החלק של הרס המחשב בסה"כ הספק יקרוס ותצתרך להחליף אותו.

אצלי כרטיס ה 3870 PCIE*2 רץ עם ספק מלפני כמה שנים 400W גם משהו אנונימי ואין בעיות.

ובכלל אני זוכר שהיה לי את ה 9200 אוי כמה שסבלתי ממנו. ואחרי פחות משנה הוא הוחלף ע"י NVIDIA לכמה שנים טובות

ועכיו הכרטיס הנוכחי של ATI מאוד הפתיעה אותי לטובה יחסית לעלות/ ביצועים הכרטיס מדהים.

(:lol:GTA החדש רץ חלק לחלוטין על מקסימום הגדרות:lol:).

ותכלס דעה שלי תשקיעה כבר בשידרוג כללי שכרטיס יהיה PCIE לפחות אחרת זה סתם לזרוק כסף.

פורסם

הספק יחזיק יופי, אני מנחש שיש לך "רק" שני כונני צורב/DVD במקס, הרדיסק אחד, שני מאווררי מארז ומאוורר מעבד..

בלי כרטיסים נלווים מותקנים במחשב ואולי 3 התקני USB שכמעט ולא פעילים (מצלמה/מדפסת/סורק).

400 Watt יחזיק בלי בעיה.. KSP אוהבים להגזים טיפה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

(:lol:GTA החדש רץ חלק לחלוטין על מקסימום הגדרות:lol:).

אולי ברזולוציה של 1024 על 768 בלי פילטרים.

עם CORE I7 עם 3 גיגה DDR3 בטריפל צ'אנל וכרטיס הכי חזק של NVIDIA (המשחק עובד יותר טוב עם כרטיסי מסך של NVIDIA עם כל הצער שבדבר) - המשחק רץ על כמעט הכל הכי גבוהה (ודגש - על כמעט) ברזולוציה קצת יותר נמוכה מFHD וגם זה לא בדיוק בפריימרייט מסחרר.

אז אם מה שכתבתי לפני 2 שורות לא ממש מזכיר את המחשב שלך (רמז - CORE I7 יותר חזק מQUAD 9550 והמשחק הזה חייב את זה כדי להרים את ההגדרות בפיסיקה מהריצפה , והמשחק חייב גיגה זיכרון גרפי כדי לעלות לרזולוציה נורמאלית ופרטים מעל מדיום) - אז אתה מדמיין או שיש לך סטנדרטים אחרים למקסימום הגדרות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי מושג מה המקסימום שהמשחק בתאוריה מציג דיברתי על מקסימום שהמשחק נותן לי לבחור שזה 1224*1024 וכל השאר על מקסימום.

ממה שאני קורא על המשחק, הדבר הזה לא שופר בכלל לביצועי מחשב ולא יכול לנצל עדיין את יכולתו גם על המפלצת שציינתה.

לפני ה PATCH הראשון הוא בקושי זז ועכשיו יש שינוי של שמים וארץ לך תדע איזה דברים ישפרו בעדכון הבא.

אם יש לך ה GTX 260 אז הוא נחות מה 4870 ואם יש ל את ה GTX280 אז יש לך עודף כסף לבזבוזים:lol:

תכלס גם על הנייד שלי עם מעבד 2GHZ CORE2 וHD 2600 אני מריץ על 1024*800 על הגדרות בינוניות.

אבל אני חייב להודות שבטח על המחשב שציינתה המשחק נראה פצצה.

פורסם

המשחק מגביל את ההגדרות שלך לפי כמות הזיכרון והזיכרון הגרפי שלך.

זה ממש לא משקף מקסימום הגדרות (יש שורה שמסירה את ההגבלה - אם תרצה אני אחפש לך , אבל תיהיה בטוח שברגע שאתה עובר את המגבלות - זה יקרטע קשות)

לגבי המחשב הנ"ל - לי אין , לאחי יהיה אחד דומה עם 4870 "מחוזק" עם גיגה זיכרון ו6 גיגה DDR3 שבוע הבא.

אני בחרתי להפסיק להתעסק בשטויות של שדרוג מחשבים בכאלו סכומים לטובת PS3.

את המשחק הזה כבר סיימתי לפני מעל חצי שנה :)

לגבי הכרטיס - נכון , אבל בGTA4 ספציפית (בערך המשחק היחיד) הכרטיסים של NVIDIA קצת עדיפים.

אבל כמו שאמרת - המשחק הוא פורט גרוע למדי עם דרישות טיפשיות לגירסאת הקונסולה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, רכשתי את הכרטיס המדובר : 3650 של ATI חיבור AGP, הכל טוב ויפה, אבל:

הבעיה היא שבBIOS אצלי בלוח אם (P4P800) של ASUS, ההגדרה המקסימלית של וידאו אדפטר היא עד 256MB.

מה זה אומר? שהמחשב בפועל "משתמש" רק ב256MB מ512 שיש בכרטיס מסך?

האם ההגדרה/תמיכה הזאת היא פיזית, כלומר מבחינת כוח וכו', או שזו תמיכה מבחינת SOFTWARE של הBIOS עצמו, כי הבנתי שיש עדכון ללוח אם שלי מבחינת הBIOS.

תודה.

פורסם

תתחדש !

גם לי יש את הכרטיס ואני מאוד מרוצה ממנו (זו ההזדמנות להודות לליביו עוד הפעם - תודה רבה).

עד אתמול הכרטיס עבד עם ספק 500W (אבל 180W אמיתי) והיום הוא עובד לי עם 300 אמיתי וטפו X3 אין שום בעיות.

תהנה.

פורסם

לא נראה לי זה משנה במיוחד אבל אם אתה רוצה ליהיות רגוע - עידכון ביוס יפתור את הבעיה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הבעיה שמהלך של עדכון BIOS זו פעולה של 50/50% הצלחה, יש מצב והכל יסתדר, ויש מצב להפיל את כל הBIOS בכלל.

איך עושים את זה ?

הבנתי שצריך להכין איזה דיסקט.

פורסם
טוב, רכשתי את הכרטיס המדובר : 3650 של ATI חיבור AGP, הכל טוב ויפה, אבל:

הבעיה היא שבBIOS אצלי בלוח אם (P4P800) של ASUS, ההגדרה המקסימלית של וידאו אדפטר היא עד 256MB.

מה זה אומר? שהמחשב בפועל "משתמש" רק ב256MB מ512 שיש בכרטיס מסך?

האם ההגדרה/תמיכה הזאת היא פיזית, כלומר מבחינת כוח וכו', או שזו תמיכה מבחינת SOFTWARE של הBIOS עצמו, כי הבנתי שיש עדכון ללוח אם שלי מבחינת הBIOS.

תודה.

זה כבר דורש עצה ממישהו שהוא מספיק "זקן" כדי לזכור אופציה שאינה רלוונטית ללוחות PCI-E. אם אני לא טועה (ואני די בטוח שאני לא), האפשרות הזו מתייחסת לאיזו כמות מהזיכרון הראשי של המחשב עצמו (RAM) יהיה רשאי התקן ה-AGP לגשת לצרכיו (אחסון טקסטורות). נהוג היה לקבוע אותו על מחצית מה-RAM, אבל זה היה רלוונטי לימים בהם היחס בין הזיכרון הפנימי לזיכרון כרטיס המסך היה שונה, לטובת הזיכרון הפנימי (נניח, מחשב עם 256MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך בעל 32MB או 64MB זיכרון, כך כשהאופציה כוונה ל-128MB זה היה "הגיוני"). על כל פנים, אני מתקשה להאמין שזה רלוונטי לכרטיס מסך בעל גודל זיכרון כמו זה שיש לך; והיה וזה כן רלוונטי, אני מניח שאותה המלצה נותרה עומדת - כוון את האופציה לכדי מחצית מה-RAM, לערך.

עריכה: קראתי שהאפשרות המקסימלית היא 256MB - הגיוני עבור לוח מתקופה בה ה"ממוצע" ל-RAM לא עלה על 512MB, אם כי סביר להניח שזה נתון ממועד הסמוך ליציאתו של הלוח לשוק. הגיוני שעדכון BIOS ירים את התקרה הזאת מעלה - רק בדוק באמת שהוא אכן עושה זאת שלא תעדכן את ה-BIOS לחינם: לצד כל הוצאת גרסא חדשה, יצרן הלוח מפרט מה השינויים שהיא עורכת. בדוק לא רק את השינויים של האחרונה, אלא של כל העדכונים עליהם פסחת. כמובן שהגרסא האחרונה מכילה גם את כל השינויים עד לאותה נקודת זמן, אך לרוב אינה מפרטת על כולם, אלא רק על אלה ביחס לקודמתה. בדוק במדריך למשתמש שקיבלת עם הלוח לצורך קבלת הוראות מדוקדקות איך לפעול. אני משער שהמדריך זמין להורדה מאתר היצרן.

:idea:
פורסם

למה שעידכון BIOS יהיה 50/50 בדיוק?

באתר של אסוס יש הדרכה מפורטת איך לעשות את השיטה הדבילית עם הדיסקט.

אם יש לך מזל (ודיסק מפורמט בFAT32 ולא NTFS) כנראה יש לך גירסא כלשהיא של EZFLASH (תכנס לביוס שלך ותבדוק) - זה TOOL קליל שאתה שם את הקובץ BIOS באחד הכוננים - נכנס לEZFLASH בוחר אותו והוא עושה את הכל אוטומטית.

כל הבעיות ששמעת עליהן נגרמות משימוש בTOOLים לא נכון או בקבצי BIOS לא נכונים.

לגבי מה שה"זקן" אמר - גם לי מדגדג מוכר מאוד ואני זוכר משהו דומה מהלוח AGP הקודם שלי (ואכן אני יודע בוודאות שזה לא רלוונטי לPCIE) , שווה מחקר קצת יותר לעומק.

וג'וקר - בבקשה.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...