Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מחשב יחסית ישן, P4 2.8MHZ,לוח אם של MSI, כרטיס מסך ATI RADEON 128MB

פיפא 08 עולה ורץ מצויין, כאשר ניסיתי להתקין את הפיפא09, ההתקנה רצה מצויין אבל כאשר עולה המשחק עצמו - נתקע, כמובן שהסיבה העיקרית היא כרטיס מסך.

הבעיה שבלוח אם שלי החיבור של כרטיס מסך הוא AGP ולא PCI E כמו בחדשים.

יש כמה כרטיסי מסך באיבורי שהם 512MB וחיבור AGP, השאלה האם השדרוג הנ"ל יעזור בכלל, וכן משחקים "כבדים" יעלו אחרי השדרוג.

תודה.

פורסם

להחליף דחוף את כל המערכת.

חשבתי מחשבים כאלה מוצאים רק בחפירות ארכיאולוגיות.:|

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הבעיה היא (כנראה כי אתה לא ממש משתף יותר פרטים) הדגם של ATI (רדאון זה סידרה שנמשכת כבר איזה 6 שנים... ולא דגם)

הדגם שלך כנראה תומך בSHADOW MAPPER 2.0 בעוד פיפא מ2009 מחייב כנראה 3.0 או 4.0

אפשר יהיה (וכדאי אם יש לך מעל גיגה זיכרון) לקנות כרטיס מסך פשוט (כמו ה3650 שאכן אחת האופציות הטובות בAGP) כדי שיריץ לך את המשחק.

אל תצפה לניסים ונפלאות ולשחק מעל הגדרות נמוכות (במיוחד אם יש לך פחות מגיגה זיכרון) , אבל אם אתה לא רוצה להחליף מחשב עכשיו - זו אופציה סבירה.

יותר מזה - הכדאיות של להחליף מחשב - עולה פלאים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברור שלהחליף מחשב זו האופציה הטובה ביותר. אבל לא כרגע.

נחזור לענינינו.., הכרטיס הנוכחי הוא: 128MB Radeon™ 9200SE , זיכרון RAM במחשב עצמו הוא 1.25GB,

כדאי לשדרג?

אני שידרגתי ל-3650 של ATI ואני מאוד מרוצה.

האם כרטיס שרכשת הוא עם חיבור AGP? או PCIE..

פורסם
ברור שלהחליף מחשב זו האופציה הטובה ביותר. אבל לא כרגע.

נחזור לענינינו.., הכרטיס הנוכחי הוא: 128MB Radeon™ 9200SE , זיכרון RAM במחשב עצמו הוא 1.25GB,

כדאי לשדרג?

האם כרטיס שרכשת הוא עם חיבור AGP? או PCIE..

WOW :shock:

כ. מסך עתיק - אוטוטו אספנות :-P

בוריס (נכון?), שדרג את כ. המסך - אין לי מושג מהן האופציות הקיימות בחיבור AGP - חכה שמביני העניין יגיבו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הבעיה היא (כנראה כי אתה לא ממש משתף יותר פרטים) הדגם של ATI (רדאון זה סידרה שנמשכת כבר איזה 6 שנים... ולא דגם)

הדגם שלך כנראה תומך בSHADOW MAPPER 2.0 בעוד פיפא מ2009 מחייב כנראה 3.0 או 4.0

אפשר יהיה (וכדאי אם יש לך מעל גיגה זיכרון) לקנות כרטיס מסך פשוט (כמו ה3650 שאכן אחת האופציות הטובות בAGP) כדי שיריץ לך את המשחק.

אל תצפה לניסים ונפלאות ולשחק מעל הגדרות נמוכות (במיוחד אם יש לך פחות מגיגה זיכרון) , אבל אם אתה לא רוצה להחליף מחשב עכשיו - זו אופציה סבירה.

יותר מזה - הכדאיות של להחליף מחשב - עולה פלאים.

ליביו

מחזק :mm_yeah:

בנוסף הייתי ממליץ לך להוסיף 1 ג'יגה זיכרון כדי שיהיה לך 2 ויעבדו גם בDUAL DDR, ועדיף של אותה חברה ומהירות זיכרון אם יש לך סטיק אחד של ג'יגה, אם יש לך 2 של 512 ואחד נוסף של 256 אז הסיפור הוא קצת שונה.

בכל אופן מחירי הזיכרונות ברצפה. אך אם יש לך כסף להשקיע, עדיף שתחליף מחשב בשביל משחקים רציניים יותר, ה3650 הוא לא רע ישנו גם את ה3850, אך יש גבול למה שמסוגל לעשות ובמחיר שלו אתה יכול לקנות כרטיס PCI-E עדיף עליו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן זה הכרטיס.

בקשר לזיכרון - תעיף את ה256 וקנה עוד 2 של 512 (אל תשכח - אתה כנראה צריך DDR1 ולא DDR2 ב90%).

זה יעשה למחשב שלך פלאים.

הכרטיס שלך מאוד מאוד חלש (גם כשהוא יצא הוא נחשב עגלה) , הכרטיס שמומלץ לך חזק ממנו משמעותית (במאות אחוזים לפחות ואני ממש לא מגזים אם כבר ממעיט).

שני השינויים האלו יעדכנו משמעותית את המחשב שלך.

הוא עדיין לא ישתווה למחשב חדש - אבל תוכל לשחק בו את רוב המשחקים (גם עדכניים) בהגדרות נמוכות ואת אלו בלי יותר מדי דרישות מוגזמות גם בהגדרות בינוניות וגבוהות.

(אל תצפה לשחק קרייסיס חלק על גבוהה כן ? אבל להריץ אותו סביר על 1024 על 768 לא אמורה ליהיות בעיה בהגדרות נמוכות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עזוב שטויות....

תעבור לPES :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי RADEON 3650 עם 512 DDR3 , וכל המשחקים (למעט קרייסיס שהוא מוגזם) רצים עליו חלק במקס' רזולוציה.

אני לא בטוח שהחלפת מחשב היא הפתרון הכי טוב, כי כשמתחילים להסתכל על מחשב קצת יותר מהמינימום עם מעבד CORE2DUO, לוח טוב, כרטיס מסך ממוצע עם 512 זכרון, דיסק בגודל נורמלי כלומר חצי טרה, זכרון קצת יותר טוב מהבסיסי , ספק כח ומארז איכותיים- מתחילים להתקרב ל3000 ש"ח (אני גמרתי ב4000 ש"ח בלי שהתכוונתי בכלל כששדרגתי את המחשב).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לי RADEON 3650 עם 512 DDR3 , וכל המשחקים (למעט קרייסיס שהוא מוגזם) רצים עליו חלק במקס' רזולוציה.

אני לא בטוח שהחלפת מחשב היא הפתרון הכי טוב, כי כשמתחילים להסתכל על מחשב קצת יותר מהמינימום עם מעבד CORE2DUO, לוח טוב, כרטיס מסך ממוצע עם 512 זכרון, דיסק בגודל נורמלי כלומר חצי טרה, זכרון קצת יותר טוב מהבסיסי , ספק כח ומארז איכותיים- מתחילים להתקרב ל3000 ש"ח (אני גמרתי ב4000 ש"ח בלי שהתכוונתי בכלל כששדרגתי את המחשב).

בידיוק מהסיבה הזאת קניתי Xbox 360, יותר זול וחוסך כאבי ראש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

XBOX 360 טוב לאנשים שהם גיימרים כבדים, לדעתי לא שווה לשים כ"כ הרבה כסף על התקן שמיועד רק למשחקים.

למישהו שמשחק פיפא/NBA כמה פעמים בשבוע פה ושם, לדעתי עדיף לקנות מחשב + ג'וייסטיקים זהים ל PS2 USB

לדעתי זה עושה את העבודה, זה מה שאני עושה. כמובן שהמחשב הוא גם מחשב מדיה סנטר לצפיה בסרטי HD

בנוסף לשימושים הרגילים של מחשב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...