Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל זה יש את שרשור "מי אני ומה ברשותי",

לא כל אחד חייב לרשום את פרטיו אם הוא לא מעוניין,

ואתה לא חייב לקבל כל הודעה ותגובה שנרשמת כאן כתורה מסיני, מנהלי הפורום מנסים לעשות עבודה טובה בסינון הודעות

לא קשורות/נכונות או פוגעות ולכן הם קיימים (גם אם לפעמים עושים טעויות).

אציין גם כי לאחרונה ניתן לשים לב לטעויות כתיב מרובות מאוד מידי משתמשים חדשים כך שניתן להעריך פחות או יותר את בגרותו של אותו כותב. (הייתי חייב לרשום, זה משגע אותי באופן אישי)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרישה כזו שומטת את כל הבסיס שעליו מושתת האינטרנט, פחות או יותר.

אני לא אתחיל אפילו להסביר איך, מדוע ולמה.

לענייננו, יש שיטה מוצלחת יותר מאשר מבט חטוף בפרטים האישיים:

מנהלי קארזפורום השכילו להכניס כל מיני אופציות חיפוש מעולות,

שאחת מהן היא הצגת כל ההודעות שכתב משתמש מסוים.

אחרי בדיקה של כמה הודעות אתה תדע בדיוק

לאן הרוח נושבת, כיצד המשתמש מתנסח

ולאילו נושאים הוא נוטה לענות,

בלי קשר לשם, גיל או מוצא

של הסבתא החורגת

מצד אחותו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מניח שאף אחד לא מחרחר מלחמה אבל לא צריך להתעלם מהעובדות. תראה כמה מהנושאים בפורום הנוכחי הסתיימו בנעילה, במיוחד נושאים הקשורים בהומואים בדתיים ובערבים.

אלה נושאים רגישים. כל אחד מהמושגים הנ"ל יוצר אצל כל אדם תגובות שונות שנעות משנאה עד הזדהות, שנובעות מדעות קדומות/או לא, שירש/פיתח בעצמו ולפעמים הוא גם מספיק אדיוט לא לשמור אותם לעצמו. ויכוח על מצעד הומואים בירושלים (לדוגמא) הוא רולוונטי כל עוד מביעים דעה רלוונטית לנושא, כמו בעד/נגד המקום עקב הסיבות הקשורות לאוכלוסיות נוספות הנפגעות (במקרה הרלוונטי הזה) ולא שכל אחד מתחיל לספר מה דעתו בקשר לחד מיניות ככלל. כנ"ל לגבי חרדים וערבים.

אני מניח שיש קשר בין אזור דמוגרפי לדעה אישית בנושאים כגון אלה, אך מכיוון שדעה אישית פסולה כאן גם הפרטים האלה לא רלוונטים כאן.

פורסם
אציין גם כי לאחרונה ניתן לשים לב לטעויות כתיב מרובות מאוד מידי משתמשים חדשים כך שניתן להעריך פחות או יותר את בגרותו של אותו כותב. (הייתי חייב לרשום, זה משגע אותי באופן אישי)

מסכים חלקית. ישנם בעלי מקצוע בפורום וחברים מבוגרים, חדשים וישנים, אנשים עם ידע רחב בתחום הרכב/מכניקה שמשום מה כותבים עם הרבה שגיאות מסיבות שונות (עולים חדשים, סתם למדו מכונאות ושכחו ללמוד עברית). אם לא הייתי מכיר אישית את חלקם אני מניח שגם אני הייתי מניח (משפט חזק! :lol: ) שהם ילדים משועממים.

פורסם

אכן משפט חזק :) המורה שלי ללשון הייתה מתחרעת עליך :).

לא מדבר לגבי מכונאים ובעלי מקצוע, הם לא מתביישים וחולקים עם משתמשי הפורום את ידיעותיהם וחולקים מנסיונם ואף חלק נכבד כאן מוכר גם אישית בידי חלק מהמשתמשים וניתן ללמוד על כך מהשרשורים השונים.

טעויות כתיב ניתן לתקן בעריכה ואף להשתמש בספלר..

דברתי לגבי המשתמשים החדשים (הכל יחסי) אשר צצים עם "הברקות" ועצות למיניהם מבלי שום רקע קודם עליהם ועל ניסיונם.

ניתן להתייחס אל הוגעות אלה ביתר זהירות או לא, הבחירה בידיכם! (ציטוט מקפטן פלאנט :lol:)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אני מניח שאף אחד לא מחרחר מלחמה אבל לא צריך להתעלם מהעובדות. תראה כמה מהנושאים בפורום הנוכחי הסתיימו בנעילה, במיוחד נושאים הקשורים בהומואים בדתיים ובערבים.

מסכים איתך, הרבה פעמים בגלל קצוניות של צד אחד כזה או אחר.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כולה גיל, לדעתי זה בסיסי לחלוטין.

למי שלא רושם אני מתייחס פחות ברצינות מאשר למשהו עם פרטים.

אני גם לא מבין למה אנשים לא רושמים שם פרטי- זה רק מנומס לטעמי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דרישה כזו שומטת את כל הבסיס שעליו מושתת האינטרנט, פחות או יותר.

אני לא אתחיל אפילו להסביר איך, מדוע ולמה.

למה לא, אנחנו כאן כדי לשמוע.

מאחר ולא מצאתי את גילך בפרופיל, אני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בבחור בן לא יותר מ 20 שנה שחושב ששורה כגון: אני לא אתחיל אפילו להסביר איך, מדוע ולמה, הופכת ללגיטימית שורה כמו: דרישה כזו שומטת את כל הבסיס שעליו מושתת האינטרנט, פחות או יותר.

ארז רונן

פורסם

בפורום מכוניות, צריך להעריך את האנונימיות של המשתמשים.

במקום כמו פורום סכינים(חתימתי) צריך להיות רישום מידע על החברים, ולו רק מסיבות כסת"ח.

אני לא אומר שהחברים שם אלימים.

אבל תמיד ייתכן מצב שמישהו יחליק מתחת לרדאר (שפועל שעות נוספות) שאינו ראוי מסיבות אלו או אחרות להיות שם.

שמע-

אני מקבל תמונת מצב דיי טובה לפי המילים שיוצאות מהמקלדת של האנשים איתם אני מתכתב, ולפי זה מעריך עם מי יש לי עסק, וכמובן-תצפיות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
למה לא וכו'

נו, באמת.

בחרת להתעלם לגמרי מהחצי השני של התגובה שלי.

תקרא אותה שוב (ואולי תיישם, לפחות לגבי כמה מ-700+ ההודעות שלי).

חוץ מזה, הצצה חטופה בתאריך ההצטרפות לפורום יחד עם הצצה חטופה

בתוכן ההודעות הראשונות שכתבתי תגלה בקלות שעברתי את גיל 20 מזמן. לצערי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נו, באמת.

בחרת להתעלם לגמרי מהחצי השני של התגובה שלי.

תקרא אותה שוב (ואולי תיישם, לפחות לגבי כמה מ-700+ ההודעות שלי).

חוץ מזה, הצצה חטופה בתאריך ההצטרפות לפורום יחד עם הצצה חטופה

בתוכן ההודעות הראשונות שכתבתי תגלה בקלות שעברתי את גיל 20 מזמן. לצערי...

ההתעלמות שלי מהחלק השני של הודעתך נבעה מההנחה שאתה מיישם את מה שאתה מציע לאחרים ומין הסתם ראית שאני משתמש בציטוטים שנלקחו מהודעות קודמות של משתמשים כדי לחזק את טיעוני. כל האנרגיה המבוזבזת הזאת יכלה להחסך לו רק היית מציין את גילך בפרופיל.

ארז רונן

פורסם

לפי דעתי אין סיבה לשפוט את אותו משתמש לפי גילו או איזור המגורים שלו.

חוץ מעניין הפרטיות של כל אדם. לדעתי עדיף שתגיב לאדם ע"פ התוכן של ההודעה. לא לפי מי הוא.

GS300.

פורסם
לפי דעתי אין סיבה לשפוט את אותו משתמש לפי גילו או איזור המגורים שלו.

חוץ מעניין הפרטיות של כל אדם. לדעתי עדיף שתגיב לאדם ע"פ התוכן של ההודעה. לא לפי מי הוא.

בוא נאמר שנתקלת בהודעה הבאה:

אתה צריך ללמוד לקרוא את הכביש אתה רואה מקרה כזה אתה צריך להעיף מבט למראה לראות שאין אוטו מאחורה אם אין תבלום, אם יש ואתה במהירות גבוהה ודיי קרוב אז תעבור על הירוק מהבהב צהוב, כל עוד לא "שרפת" אדום

אתה בסדר

עכשיו נניח ואתה מסתכל בפרופיל ורואה שאת ההודעה כתב בחור בן 17, מין הסתם עם כמה חודשי רשיון נהיגה בלבד, התגובה שלך תהיה בוודאי : "בחורצ'יק, תרגיע. אין לך מספיק נסיון כדי לתת עיצות טובות. תלמד להקשיב לעיצות של מנוסים ממך כדי לא לטעות ולהטעות".

אבל מה אם את התגובה הזאת כתב נהג פול טריילר עם 30 שנות נסיון? אתה חושב שאתה יכול להשיב לו האותה צורה מבלי לצאת חומוס?

ארז רונן

פורסם

בדוגמה שהבאת אפשר בקלות לקלוט באיזה גיל מדובר -

סגנון הכתיבה מסגיר את זה מיד.

• תוכן חדש...