Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני חודשיים החליפו לי בלמים קדמיים במזדה דמיו 2001

מאז, כל פעם כאשר אני בולמת, היו מעין חריקות. גם אם זו הייתה בלימה ממש איטית. אחרי כמה זמן החריקות הפכו לשריקות, ושוב, כל פעם כשאני בולמת יש שריקות ממש חזקות.

בנוסף, לפעמים כשאני מתחילה לנסוע (לא כשאני מתניעה אלא אחרי עצירה בצומת או משהו כזה) יש מעין קפיצות קטנות של הרכב. זה מרגיש כאילו שהגלגלים נעולים או משהו כזה ואני לא מצליחה להתחיל את הנסיעה, ואז אחרי כמה קפיצות כאלה זה משתחרר והרכב נוסע.

זה קשור לבלמים שהחליפו לי? עלי לחזור לאותו מוסך שהחליף? או שזה משהו אחר?

×
×
  • תוכן חדש...