Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ראשונה - מזל טוב לי :S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סורי על הדאבל, אבל המשטרה יודעת מה הפיצוי על נזקים כאלה (כאב)?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

המשטרה? מה קשורה המשטרה?

לא המשטרה קובעת את גובה הפיצוי אלה חשבוניות על טיפולים רפואיים, חוו"ד רפואית, חוו"ד משפטית ואם אין הסכמה בין הצדדים - בית המשפט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ניסחתי את עצמי נכון. ניסחתי שאלה אחרת לגמרי...

האם אני אצטרך לשכור עו"ד בכדי לקבוע את סכום הפיצוי? האם המשטרה צריכה לדעת מזה?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

בהחלט כדאי לך לשכור עו"ד. ואחד שמתמחה בנזקי גוף. רצוי אחד שיש לו שם בלקרוע את חברות הביטוח.

בוא ואספר לך איך זה עובד:

יתכן מאד שתוך כמה ימים/שבועות יתחילו לפנות אליך ואף להתדפק על דלתך (!!!) אנשים צעירים לבושים יפה ובידם קלסר עור נחמד.

האנשים הללו יציעו לך סכום נאה ותמורתו תצטרך לחתום להם שאין לך תביעות נוספות בקשר לתאונה הנ"ל, והסכום שקיבלת הוא פיצוי הולם ומספק.

אל תחתום על המסמך הזה בשום פנים ואופן. לא משנה מה יגיד לך אותו סוכן/ת נחמד/ה.

אני מניח שבשנות חייך הלא-רבות כבר הספקת ללמוד שאנשים לא מחלקים כסף מטוב ליבם וללא תמורה. הסיבה שהם ינסו לתפוס אותך לבד ולהחתים אותך מיד וללא שתהיה לך אפשרות לחשוב, היא שהם כבר חישבו את הסכום שמגיע לך, הפחיתו ממנו, נניח, 30% ושלחו נציג כדי "לסגור" את העסקה המפוקפקת הזו.

(זו הסיבה שהצעתי עו"ד "כריש". איני מתכוון שתנסה להוציא כסף שלא מגיע לך כדין. אני מדבר על עו"ד יודע לשקלל הרבה גורמים החברת הביטוח אוהבת "לשכוח" כמו נזקים עתידיים, כיסוי להמשך טיפול,פזיוטרפיה ועוד.)

כמו כן, קח בחשבון, שהאנשים הללו הם לרוב חוקרים פרטיים מקצוענים (לפחות לשעבר) והם יתחילו "לפטפט" עמך על המקרה כאילו בדרך אגב. כל מה שתאמר להם יתועד (בכתב,בהקלטה ולעיתים במצלמה נסתרת) וישמש נגדך באם תגיעו להתדיינות משפטית/התמקחות מחוץ לכותלי ביהמ"ש.

כשמגיע אותו נציג אתה צריך לומר "עו"הד שלי אסר עלי לדבר עם איש בקשר לתאונה. הוא הורה לי להפנות כל מי שמבקש מידע אליו. הנה לך מספר הטלפון שלו, דבר איתו ישירות."

האמן לי כי איני בודה את התסריט הזה מדמיוני. אני מדבר מהכרות עם אנשים בשני צידי המתרס (גם חוקרים העוסקים בכך בדיוק וגם עם נפגעים שיעצתי להם כנ"ל ונוכחו שהדברים התנהלו בדיוק כפי שאני מתאר כאן.)

עו"ד טוב לא יעלה לך הרבה עבור מקרה כל-כך קל (משפטית,איני מתכוון לחומרת פציעתך) וממילא תוכלו לתבוע את עלותו מהצד הפוגע (תביעה נפרדת מהתביעה לנזקי גוף,יחד עם התביעה של המורה שלך לנזק ברכבו). תוכל גם לשתף את המורה בעלות הע"וד שיטפל כבר בכל התיק, כולל נזקיו של המורה.

למשטרה אתה מוסר עובדות ועונה בכנות על כל השאלות שתשאל ע"י החוקר. אין לך מה להסתיר. אותם לא מעניינים הפיצויים והם אינם עוסקים בכך. החקירה תקח כעשר דקות (והיא אינה כוללת עינויים ואלימות כמו בסרטים:-D) ובסופה יהיה לך עותק של דו"ח תאונה ביד שעמו תלך לעו"ד.

מעבר לחוקרי המשטרה אינך חייב בדין וחשבון לאף אחד שיצור עימך קשר. לא" איך אתה מרגיש?" לא "יש עדיין כאבים?" ולא כלום

תרגיש טוב

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אהבתי את הכתיבה שלך על סוכני המוסד (החוקרים הפרטיים) מנוסח יפה מאוד, ואני בטוח שעוד כמה אנשים כולל אני למדנו שיעור חשוב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

וואו! תודה רבה. יש לי כבר אישור מהמשטרה, שפיקססתי להדסה הר הצופים. מחר אני, אבי והמורה הולכים יחדיו לעו"ד בירושלים... נראה מה יהיה. בינתיים קשה לי קצת לקום וללכת, כי כואב. אבל זה יעבור...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מה אני אגיד, לעשות תאונה ( שלא באשמתך ) בשיעור שישי זה לא כזה מעודד \:

מקווה שתצליח להוציא קצת מהביטוח ( אחותי הוציאה בעבר 6K על כניסה של רכב אחר ברכב שלה מאחורה )

• תוכן חדש...