Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לילה שחור היה לי אתמול. הגעתי לריכבי ולתהמתי ראיתי שהוא פרוץ! :cry: זה קרה ברחובות בפארק המדע.

ניגנבה לי פלטה עם שני מגברים עליה (JBL ופיונייר) וסאב(PUNCH). ניתן היה ליראות שהם חיפשו את הפאנל ולא מצאו (כי הכל היה הפוך ברכב).

וזאת כבר הפעם השניה שזה קורה לי!!! :x

אני חייב לציין שהפריצה הייתה מיקצועית ביותר ניתן היה ליראות שהם הגיעו מוכנים עם מברגה וכלים כי הפלטה ישבה עם ברגים שמחוברים לפח של הרכב (גנבו גם את הברגים) ואפילו לא חתכו את החיוט אלא הוציאו אותו מהמגברים בדרך הרגילה. גם לא היה חלון שבור! (וכן אני תמיד מוודא נעילת רכב)

הגשתי תביעה במשטרה (ברחובות - אני עצמי מאשקלון).

השאלה היא מה אני עושה הלאה? אני צריך ליסוע לחברת ביטוח או מספיק רק להיתקשר? צריך להגיש תביעה? מה? בבקשה עזרה.:roll:

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

קודם כל משתתף בצערך מאוד לא נעים:-(

לגבי השאלה שלך המערכת היתה מבוטחת ? כלומר הצהרת בחברת הביטוח שקיימת מערכת ושאתה רוצה שהיא תכלל בביטוח?

אם כן, אז כל מה שנותר לך זה לידע אותם והם בהתאם לשווי הקבלות שהבאת להם ישלמו לך.

אם לא, אין טעם להרים אליהם טלפון כי לא הצהרת על זה ומבחינתם זה לא קיים ברכב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

באמת מקרה מצער וכואב לשמוע זאת בכול פעם

בהחלט שיש בעיות במקומות כמו פארק המדע וכול אזורי הבילוי למינהם

עם אין לך ביטוח לא תקבל כלום אולי רדיו דיסק בסכום סימלי (שאגב לא ממש שווה)

ונותר לי רק לאחל לך שתרגיש טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אין ביטוח שמכסה גנבות לרכב? נגיד שהיה נייד ברכב ושרשרת זהב מה, אין משהוא לעשות נגד זה ?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תעשה חיפוש על ביטוח למערכת ותראה מה החיפוש יניב

בגדול אתה משלם כול שנה 10 אחוז משווי המערכת והמחיר שהם מציעים לך על שווי המערכת שלך גבוה מאוד

לדוגמא המערכת שלך שווה 6 אלף בעיניי הביטוח שלך הוא 7 אלף

וגם כאשר קורה משהו למערכת שלך ישנה השתתפות עצמית

בעיניי לא שווה במחיר של הביטוח הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לקנות אזעקת ביפר (שגם היא לא פתרון אך היא מן שמירת קשר עם הרכב למרות שלא תמיד יש לך את השלט זמין)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** מצטער לשמוע אבל אין משהו לעשות נגד זה.

אם לא הצהרת לחברת הביטוח שיש לך מערכת/חפצים או כל דבר אחר בשווי מסויים ואתה רוצה שיכללו בביטוח,

אז מבחינתם לא היה כלום ולא תקבל פיצוי על כלום.

(רק שיהיה ברור יותר - ברגע שאתה מצהיר על ציוד כזה או אחר אתה משלם יותר עבור הביטוח)

אחרת כל אדם שפרצו לו לרכב יגיד שהיה בו יהלום ב10,000 שקל. ויקבל את הכסף מהביטוח? לא נראה לי מציאותי ממש.

פורסם

לפני שבוע היה לי נסיון פריצה שני.

שברו לי את החלון הקטן מאחורה (פעמיים את אותו חלון !)

תברר לגבי ביטוח. (למערכות של 2000-4000 שקל.) לדעתי לא שווה.

אבל למערכות יקרות יותר. ולמערכות יקרות במיוחד ( מעל ל10,000) חובה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ביטוח של המערכת זה דבר משתלם מאוד במיוחד אם אתה גר או מסתובב במקומות שמועדים לפורענות

עלות של בין 10-14 אחוז בשנה מערך המערכת עד לגובה ביטוח של 6000 שח {ברוב חברות הביטוח}

ללא השתתפות עצמית {או מקסימום השתתפות מינורית}

ועם תקבול של פיצוי כספי בלבד במקרה גנבה {אל תסכים למוצר שווה ערך}.

יגידו לך להביא פירוט של מה שאתה רוצה לבטח במערכת שלך, תן שם של רכיב אחד למשל מגבר יקר ביותר של

חברת היי אנד שעולה הרבה מעל גובה הביטוח גם אם אין לך אותו,ואם פורצים לך לאוטו תביא אישור מהמשטרה

ותטען בחברת הביטוח שהמגבר הזה נגנב,חברת הביטוח תבדוק את ערך המגבר בשוק כדי לפצות אותך הם יראו כי הערך של המגבר הרבה יותר גבוה מערך הביטוח ויתנו לך תקבול מלא של ערך הביטוח משמע 6000 שח.

אפילו אם הנזק בפועל הוא הרבה פחות.

פורסם

עצה קטנה לכל מי שמגיע לפארק המדע ברחובות לבילוי - אל תחנו בחושך,אל תחנו בצדדים הרחוקים של החניונים,ואל תיכנסו עם מערכת פועלת בפול ווליום ואם היא חזקה,אז אפילו לא ברבע ווליום.לצערי שמעתי על לא מעט מקרים של פריצות,לרוב מתוכננות כי לא פרצו סתם רכבים,אלא רק כאלה עם מערכת.

היה גם מקרה אחד של פריצה לעשרה רכבים בשורה אחת...:evil:...

ולבחור שפרצו לו-אם לא היה לך ביטוח על המערכת,אין ל מה להתקשר לביטוח.אולי אם היו שוברים שמשה,וגם זה כדי שהביטוח יחליף.

פורסם
תעשה חיפוש על ביטוח למערכת ותראה מה החיפוש יניב

בגדול אתה משלם כול שנה 10 אחוז משווי המערכת והמחיר שהם מציעים לך על שווי המערכת שלך גבוה מאוד

לדוגמא המערכת שלך שווה 6 אלף בעיניי הביטוח שלך הוא 7 אלף

וגם כאשר קורה משהו למערכת שלך ישנה השתתפות עצמית

בעיניי לא שווה במחיר של הביטוח הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לקנות אזעקת ביפר (שגם היא לא פתרון אך היא מן שמירת קשר עם הרכב למרות שלא תמיד יש לך את השלט זמין)

שמתי גם את הביפר אבל עם 4 סירנות מפוזרות במכסה מנוע מתחת לבאג' ובתוך האוטו מתחת לכיסאות

מרחם על האוזניים של הפורץ ואני תמיד דואג לחנות בכביש ראשי זה הביטוח הכי טוב

ובאמת משתתף בצערך פרצו לי גם מיצובישי קולט היה בא לי לזרוק את האוטו מעצבים ..

תרגיש טוב

פורסם

יש הרבה שיטות למגן רכב אם זה אזעקה סלולארית (מקבל הודעה לנייד שלך אפילו אם זבוב מסתובב באוטו)

או איתורנית לרכיבים

או מצלמת אצבע עם זכרון הקלטה 16GB ב- 2200 שקל

רק תהיו יצירתיים, ושוב משתתף בצערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...