Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזעקת ביפר הייתה (אבל לא הייתה קליטה!:x )

בכל מיקרה אני אנסה לעשות משהו, ניראה מה יצא - נתייעץ עם עורך דין.

ותמונות (כי זה הדבר היחיד שנישאר :cry: ) של הבנייה.

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=3C4590E0C8754B6595EAE0C5F54E5DD9&alid=273951

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

צר לי לשמוע , פריצות זה דבר כואב ומיותר.

מעבר לאזעקה טובה , חשוב מאוד לשמור על פרופיל נמוך -

התקנה צנועה כמה שיותר.

לא לשמוע מוזיקה באיזור שבוא הולכים לחנות.

לא לפתוח בגאז באיזור החניה.

לא להשאיר שום דבר בתוך הרכב . נרקומן מצוי פורץ גם בשביל מטבע של חמישה שקלים שמונח ברכב . אחרי שהוא כבר פרץ הוא יתלוש כל דבר שיהיה שם בין אם הוא מבין מה זה שווה ובין אם לא.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מסכים עם מה שעופר אמר,ואגב לא רק ההתקנה עצמה חשובה אלא גם האוטו עצמו.אם אני גנב ואני רואה בחניה מצד אחד מזדה 3 פשוטה ומצד שני אני רואה ,למשל,הונדה האצ'באק עם ג'אנטים מזהב,בקליות שקופות,חצאיות,אגזוז לחץ...איפה אתם חושבים שאני אחשוב שיש מערכת?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

משתתף בצערך (ותאמין לי שאני באמת משתתף).

אין משהו יותר מבאס מלהיכנס לאוטו ולראות שפרצו את הרכב עם כל הרכיבים.

באמת הפיתרון הטוב ביותר למניעת גניבות זה למנוע מכמה שיותר אנשים לדעת שיש מערכת באוטו ואפילו אנשים קרובים-

הם מספרים לחברים שלהם והנה אולי יש איזה קרימינל שרוצה לגנוב את המערכת.

תהיה בגישה אופטימית אין טעם להתעצבן יותר מידי-גנבים תמיד ישארו הכי חשוב זה הבריאות.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

בהחלט לא נעים...

משתתף בצערך.

בגלל זה אין לי חברים(סתאאםם)

אבל אני תמיד מנמיך את הווליום לפני חניה או בקרבת מקום .

אין דרך אמיתית למנוע גנבות.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

משתתף בצערך אחי.. ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום***

HU : Pioneer DEHP7000BT - AMP : Cadence FXA-5100 - 5 Channels - 6*9 : Hertz DCX690 - COMP : Hertz H-Energy - SUB : Infinity 1240SE

פורסם
אזור מועד ביותר לפריצות-כל שישי יש שם "אקשן"!....

+1. בהחלט שם ממש רע יצא למקום הזה, ובצדק.

audio king - אתה ממש לא בכיוון. לבטח מערכת אם אני לא טועה יעלה כ-10% ממחיר המערכת, ולא כל חברת ביטוח מוכנה לבטח. הביטוח הוא בהצגת קבלות. כלומר, לפי המחיר ששילמת על הרכיבים שלך, ככה יודעים מה יש לך ברכב. אחרת כל אחד היה עושה את מה שרשמת וטוען שהיה לו מגבר של מיליון דולר. נו באמת :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה הפחד הכי גדול שיש לי הפריצות המזדינות האלה משתתף בצערך אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום***

פורסם

אני דווקא כן בכיוון

הייתי מבוטח 5 שנים

אז אני יודע על מה אני מדבר,מבקשים ממך אישור מהמקום שהתקנתה את המערכת על העלות של החלק

אבל לא מבקשים קבלה.

למשל אם יש לך מגבר של רוקפורד חברת הביטוח לא באה לבדוק את זה

אתה טוען שיש לך מגבר של גנסיס שעולה 8000 שח ומביא אישור מחברה שמוכרת את המגבר שזה העלות שלו וזהוא.

גם אם אתה לא רוצה לעשות את זה אתה יכול לבטח מספר רכיבים בעלות כוללת של סהכ הביטוח למשל

ומביא אישור שזה העלות שלהם...אם פורצים לך לרכב ולא גנבו לך את כול הרכיבים

אתה יכול להגיד שכן אי אפשר לבדוק את זה.

פורסם

אז אני חייב לציין שבביטוח שאתה מבטח בו נמצאים אנשים "חכמים" :roll:

אבל לי זה לא משנה. כל עוד זה לטובתך מה טוב :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה לא רק בחברת ביטוח שאני הייתי מבטח בה אלא בכול חברות הביטוח

ברור שלא יבקשו קבלות על הרכיבים,כי זה לא הגיוני שמי שאין לו קבלות לא יכול לעשות ביטוח.

לכן מבקשים ממך רק אישור מהחנות שזה באמת המחיר של הרכיב שאתה מעוניין לבטח.

פורסם

אני שלחתי הודעה פרטית ל-RED בנוגע למיקום הפריצה.

אם זה מקום "חם" זה כנראה לא יהיה מסובך מדי לתפוס אותם.

הכוונה היא לנסות לארגן משהו דרך הגורמים הרשמיים או לפחות בגיבוי שלהם במקרה הצורך.

ואם זה לא ייצלח אז מי שירצה לעשות איתי מפגשון ערב-לילה בפארק המדע יהיה מוזמן להצטרף ואני לא צוחק בכלל.

(כמובן שאני לא מדבר על משהו לא חוקי או פלילי, ושוב לאחר שאני יקבל את כל הפרטים אני יראה איך אפשר לארגן שזה יבוצע בגיבוי או בעזרת כוחות הביטחון).

פורסם

אני צריך לחדש ביטוח.

למי שיש מספר של חברה שמבטחת מערכות מעל ל 10K.

שישלח לי בפרטי בבקשה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...