Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעונין לקנות קורולה חדשה, עכשיו מה שנמצא באולם התצוגה יש רק בצבע כסוף.

אני מעונין בצבע שחור אך אמרו לי שאין צבע שחור, לכן התלבטתי בין אפור כהה מטאלי לכחול פאסיפיק מטאלי.

הצבע שהראו לי בחברה זה היה על דף שזה לא תואם את המציאות ותמונות מתאימות לא מצאתי באינטרנט (חוץ מהאתר של טויוטה שאי אפשר ממש להבין את הצבע משם)

אם מישהו יכול לארגן לי תמונות מתאימות (במיוחד תמונות פרטיות ולא ערוכות) של הצבעים האלה מאוד יועיל וגם לתת המלצה מעצמו מה כדאי או יפה יותר.

תודה!

פורסם

לטעמי לך על כחול פאסיפיק מטאלי,היתה לי פאסאט בצבע הזה פשוט מומלץ ביותר אם אין לך הרבה ברירות.חוץ מזה הגוון הזה אחרי השקיעה נראה כמו שחור לכל דבר.

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

לאחר שהסתכלתי באתר ש-E_M777 הביא לנו .(תודה)

שחור פשוט נראה לי הצבע הכי יפה לאוטו הזה.

ובגלל שאני בא בגישה של צבע שחור הייתי הולך על אפור כהה מטאלי.

מתלבש על האוטו יפה.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

תודה, ואמרתי שבדקתי באתר אבל זה לא משקף את המציאות.

שחור אין להם למרות שגם מוצג באתר..כחול פסיפיק לא הצלחתי למצוא בחוץ, הלכנו על אפור כהה =]

פורסם

מזאת אומרת אין? אין במלאי? תזמין ותקבל במשלוח הבא. למה להתפשר על משהו שאתה רוכש רכב חדש ויכול להחליט בדיוק מה אתה רוצה בו?

אין בכלל קורולות שחורות בארץ? (למרות שראיתי כמה)

!AWDSOME

פורסם

לא אין צבע שחור דברתי גם עם היבואן בישראל.

פעם היה דגם דינמיק שרצינו לרכוש (שבא רק בצבע שחור), ויותר לא מייצרים אותו או לפחות אין אותו בארץ.

חשבתי על האפשרות להזמין צבע לבן נטו ולצבוע אותו במוסך לשחור אבל ויתרתי על הרעיון כי זה שתי צביעות עם איכות שונה לגמרי אז הלכנו על אפור כהה הוא גם בסדר.

פורסם

אפור כהה מטאלי. נראה ממש אוטו שונה משאר הקורולות (חוץ מהשחורה :-().

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...