Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב !

תהנה מהסט אפ החדש.

מידבאסים אכן לא פחות ממעולים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יצא יפה מאוד,לא אמרתה במקום רוקפורד K2?בכל אופן אהיה חייב להגיע למפגש צפון להשמעה,לא יצא לי עוד לשמוע אותם

נו אז איך שומעים?יותר טוב?

תתחדש

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אחחח אדי, אדי, אדי..

מדהים

עכשיו אני וידע למי שייכת הבנייה

אכן מדובר מתקין תותך על - אופיר ("ראש")

אדי, אם אפשר בפרטי מחיר של הוופרים?

ויש לי התייעצות אית, נהייה בקשר כנראה בצאת השבת

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

תודה רבה אנשים אכן מידים פשוט מדהימים .

אממ הם עובדים מאוד יפה על הנפח של הדלת כול כך יפה שאני לא צריך סאב:lol:

מקס,אכן אמרתי אבל אני תמיד אוהב להפציץ בהפתעות.

הסט אפ החדש ישן הוא

HU-9855

BI AMP

TW-PICCOLO

MID-UTOPIA BE

60 AMP1-GENESIS ST

AMP2-RF 501X

SUB-IDMAX10

AMP3-1001DB

אני חייב לציין ששמעתי מידים של K2P וMILE והאוטופיה האלה ענו בידיוק על הטעם שלי "מידי מלחמה".

לגבי מחיר אני שומר בישבילי.

פורסם

אחד המידבאסים האגרסיבים ביותר שיוצרו לרכב.

ההתקנה נראית טוב וכל פעם שאני רואה עוד חבר פורום עושה התקנה שדורשת בניות זה עושה לי טוב על הלב, הלוואי שהשוק הזה ימריא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תתחדש מידים אכזריים בחירה מצויינת מידים בעליי נוכחות מרשימה אפילו יותר מהK2P(שקשה מאוד להראות נוחכות יותר מה K2P)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תתחדש על המידבאס ותהנה ממנו ושמור עליהם.העיקר שאתה מרוצה,איך הם ביחס לפולס?:lol::-D

זה דומה יותר לזוג פטישים שמכים אותך במח כל פעם שאתה מגביר חזק.:evil:

• תוכן חדש...