Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה אומר ש- הנקודות והדוח לא נרמים ברישיון עד שאני לא משלם את הדוח (בעצם מודה בעבירה ) או שהנקודות ישר נרשמות גם בלי קשר עם שילמתי או לא?

עוד שאלה - אם אני משלם את האגרה, יש מצב כזה שלא ישלחו לי את הרישיון מפלסטיק עד שאני ישלם את הדוח?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים אתם טועים וזה בדוק!!! (הקצין שאמר לך טועה ובגדול),

כל עוד לא הגיע בקשה להישפט הדו"ח נחשב מהרגע שקיבלת אותו יש לך נקודות מאותו רגע, פעם זה היה כמו שאתם אומרים אבל היום זה פשוט לא ככה.

בכל מקרה אם הוא ישלם קודם את הדו"ח ואחרי זה את החידוש הוא לא יקבל שום שלילה.

אבל אם אתה מרגיש יותר טוב ויותר בטוח אם תשלם קודם את החידוש אז תשלם את החידוש.

לא יודע עם מי בדקת, אבל המקור שלך מטעה אותך.

בעבר - אם לא שילמת - לא נזקפו לחובתך נקודות עד לתאריך התשלום - כלומר - אם לא שילמת במשך שנתיים, והיית מוכן לספוג את הקנס המוגדל, יכולת לדחות את הנקודות בשנתיים.

היום - כמו שכפיר כתב, ישנן שתי אפשרויות:

אתם טועים, משיחה עם קצין במשטרת התנועה, העבירה נחשבת ונקראת עבירה בגיליון מיום התשלום או בסוף 90 היום בו ניתן לשלם עד שתבקש לבטל/להישפט, המוקדם מביניהם.

אם הגשת בקשה להישפט - הרי שאינך מודה, ורק עם ההרשעה (אם ישנה), נצברות נקודות לחובתך.

לחילופין, אם אתה מתעלם מהדו"ח - אחרי 90 יום הוא נחשב לחלוט, אין באפשרותך לערער עליו או להישפט (אלא אם תקבל רשות מבית המשפט) והנקודות נזקפות לחובתך.

בנוסף - אם תשלם את הדו"ח במהלך 90 הימים (אפילו אחרי יום) - הנקודות נכנסות לתוקף לאחר התשלום.

פורסם
חברים אתם טועים וזה בדוק!!! (הקצין שאמר לך טועה ובגדול),

כל עוד לא הגיע בקשה להישפט הדו"ח נחשב מהרגע שקיבלת אותו יש לך נקודות מאותו רגע, פעם זה היה כמו שאתם אומרים אבל היום זה פשוט לא ככה.

בכל מקרה אם הוא ישלם קודם את הדו"ח ואחרי זה את החידוש הוא לא יקבל שום שלילה.

אבל אם אתה מרגיש יותר טוב ויותר בטוח אם תשלם קודם את החידוש אז תשלם את החידוש.

בנאדם, אתה טועה ומטעה - אם הוא יקשיב לך הוא עוד עשוי לגמור עם נהג חדש לעוד שנתיים...

העבירה נזקפת לחובת מבצע העבירה מהיום שבו שולם הדוח (שזו בעצם הודאה בעבירה) או בתאריך שבו מסתיימות 90 יום - המוקדם מביניהם, וזה בתנאי שמבצע העבירה לא ביקש להשפט, אם הוא מבקש להשפט אז הנקודות לא יבואו עד להחלטת בית משפט.

אגב, כל זה רשום מאחורי דוחות התנועה אז לפותח השרשור אם היית קורא היטב את מה שכתוב מאחורי הדוח היית כבר מבין לבד את הנ"ל...

פורסם

תשלח בקשה להשפט.

זה יתן לך איזה חצי שנה.

ביום המשפט עצמו לפני שמתחילים את כל הקירקס ניתן להתחרט ולבקש להודות באשמה ולשלם את הדוח המקורי . התובעת משטרתית בד"כ פונה לכולם לפני שהכל מתחיל בשאיפה לסגור כמה שיותר תיקים כמה שיותר מהר.

פורסם

אני לא יתווכח איתכם ,כשאני אומר בדוק זה בדוק המקור שלי הוא מי שכתב את החוקים החדשים, אתם אלו שטועים ומטעים .

בעבר מה שאתם אומרים היה נכון היום זה לא כך חד וחלק תבדקו את זה טוב.

כל עוד לא נשלחה בקשה להישפט אתם מודים בעבירה והיא עדיין בתוקף תשלום הדו"ח לא קשור לעניין בכלל.

אני מבטיח לכם שאם לא הייתי יודע לא הייתי מגיב.

ואני בטוח שפותח השירשור לא ייפגע ממה שאני רושם-:roll:.(לזה שרשם שאני יגרום לזה שהוא ייפגע אני מבטיח לך שגם מהטעויות שלך הוא לא ייפגע).

פורסם

שמר סיכם את זה יפה.

SSHH אתה טועה ומטעה,השוטר לא מזין דבר במסוף לגבי דוחות התנועה אלא אם כן מדובר בהורדה מהכביש וזה לא מתבצע מהניידת.

דוחות התנועה מגיעים למשרד תנועה ולאחר מכן עולים לירושלים למטה הארצי וזהו המקום היחיד בו הדוחות מוזנים למחשב,ישנה מחלקה מיוחדת במשטרה שזאת כל תפקידה.

בנוסף תשלום הדוח הינו הודעה באשמה ומיום התשלום נחשבות הנקודות לזכותך,אלא אם כן ביקשת להישפט ואז רק במידה והורשעת בבית המשפט הנקודות ירשמו לזכותך.

זה ככה ולא התשנה,וזה גם לא ישנה אלא אם כן ישנו את מערכת המשפט בישראל.

לפותח השרשור אני מצטרף להמלצה שתשלם את הרשיון החדש,ותחכה לפלסטיק שיגיע אליך,אין צורך לשלם את דו"ח המהירות עד לשבוע האחרון שיש לך במסגרת ה-90 יום,רק תוודא שאתה שם אותו במקום בולט ותשים לך תזכורת בכל מקום שהוא שלא תשכח לשלם אותו בזמן.

אני גם אוסיף ואומר שהתנדבתי ביחידת התנועה של המשטרה מעל 10 שנים,אז לגבי החוקים אני מבין קצת

פורסם
אני לא יתווכח איתכם ,כשאני אומר בדוק זה בדוק המקור שלי הוא מי שכתב את החוקים החדשים, אתם אלו שטועים ומטעים .

בעבר מה שאתם אומרים היה נכון היום זה לא כך חד וחלק תבדקו את זה טוב.

כל עוד לא נשלחה בקשה להישפט אתם מודים בעבירה והיא עדיין בתוקף תשלום הדו"ח לא קשור לעניין בכלל.

אני מבטיח לכם שאם לא הייתי יודע לא הייתי מגיב.

ואני בטוח שפותח השירשור לא ייפגע ממה שאני רושם-:roll:.(לזה שרשם שאני יגרום לזה שהוא ייפגע אני מבטיח לך שגם מהטעויות שלך הוא לא ייפגע).

במקרה עומד לפניך זה שכתב את פקודות מטכ"ל...

בדיוק ככה אתה נשמע.

אתה מטעה את הבחור. לא ניתן לחייב אותך בנקודות על עבירה שטרם הודית או נשפטת עליה (או שעברה התקופה הקבועה בחוק - 90 יום).

פורסם

בניידת יש מחשב שמקושר לרשת המשטרתית לדעתי חוץ מהנייר שאתה מקבל הם מוסיפים משהו במחשב (בזה אני לא בטוח ומאוד יכול להיות שאתה צודק)

שים לב למה שרשמתי.

זה שעבדת בתור מתנדב זה לא אומר שאתה יודע מה החוקים :wink:.

בכל מקרה אני את שלי אמרתי לפותח השירשור שיהיה בהצלחה.

ושבוע טוב לכולם.

שמר- אכן זה נשמע ככה אבל זוהי האמת אין לי שום סיבה לשקר.

ואני אומר שוב אם לא הייתי יודע לא הייתי מגיב.

אני לא מטעה אף אחד אתם אלו שמטעים.

פורסם
במחשבים הניידים של המשטרה ניתן לסגור אירועים וכו'. לא לרשום דו"חות.

מקובל ומובן ,אם תקרא מה שרשמתי לגבי הרישומים במסוף תבין שלא קבעתי עובדה אלא סתם הנחה בגלל זה הדגשתי את המלה לדעתי. כל השאר הוא עובדה.

פורסם

אוקי, תודה רבה לכם.

הבנתי ואני ישלם את דוח רק לאחר שאני אקבל את הרישיון מפלסטיק שבו כבר לא יהיה רשום שאני נהג חדש.

עכשיו השאלה החשובה ביותר עם יתנו לי לחדש את הרישיון\ישלחו לי את הרישיון החדש למרות שיש לי דוחות שלא שולמו?

עם התשובה היא לא, אני ישלם את הדוח+חידוש הרישיון מחר, עם התשובה היא כן אני ישלם את האגרה לחידוש הרישיון מחר ואת הדוח לאחר שיגיע לי הרישיון מפלסטיק.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב,

בכל מצב אין לך מה לדאוג אבל בשביל השקט שלך תשלם קודם את האגרה תחכה לרישיון וברגע שהוא יגיע תשלם את הדו"ח ,

ואם הוא לא יגיע תתקשר אליהם ותשאל למה הוא לא הגיע ,אם התשובה תיהיה אי תשלום קנסות אז פשוט תשלם את הקנס והוא יגיע.

פורסם

ואם יגידו לי "אה , היית בגלל שהיית נהג חדש באותה התקופה וביעצת עבירה חמורה, הרישיון שלך נשלל " או משהו אחר בסגנון, אז אני סתם ידפוק את עצמי.

בגלל זה אני שואל אותכם , כי אולי לפי החוק אני צודק או טועה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שלם את הרשיון, אל תשלם את הדו"ח עד היום ה-90.

מחשבי משרד הרישוי לא מתעדכנים על דו"חות שטרם שולמו/היה עליהם פסק דין.

תפסיק עם הסרטים. כולה דו"ח מהירות, למזלך אתה כבר לא נהג חדש. זה הכל.

• תוכן חדש...