Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום (שישי) בשעה 6 וחצי בערב נסעתי בכביש החדש 431 שמחבר בין איילון דרום לנס ציונה\ראשון.

הכביש היה ריק ונסעתי על 130 בערך, פתאום נדלקות כ100 מטר לפני אורות משטרה והתבקשתי לעצור בצד.

לפי המודד מהירות, נסעתי על 134 קמ"ש והמהירות המותרת בכביש היא 100 קמ"ש.

בדוח רשום שלאחר הפחתה נסעתי על 120.

אני נהג חדש, ועוד חודש נגמר לי הנהג חדש (קיבלתי את תשלום האגרה לרישיון חדש), יכלו לקחת לי את הרישיון, אך זה נגמר בקנס של 750 שקל.

השאלה המתבקשת היא - איך אני יידע כמה נקודות קיבלתי על העבירה הזאת, אם בכלל.

האם זה שלא לקחו לי את הרישיון זה נס או שזה הנוהל הרגיל על מהירות?

בכל מקרה, שיהיה לכולם חג שמיח ואל תסעו מהר!

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן עם מכשיר שחור כזה ושם רשומה המהירות בצבע אדום.

השוטר לא רצה להחמיר איתי כי אני בלי עבירות קודמות ואמרתי לו שאני חייל וחזרתי היום מהצבא אחריי שבועיים קשים וכ'ו וכ'ו.

זה היה יכול להגמר בשלילה נכון?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם זה כביש של 90 קמ"ש ונתפסת על 134 קמ"ש בממל"ז אתה צריך לקבל הפחתה של 5 קמ"ש שזה יוצא 39 קמ"ש מעל המותר.

עד כמה שאני זוכר עד 41 קמ"ש מעל המותר זה 750 שקל קנס, מעל זה הזמנה אוטומטית למשפט.

פורסם

אל תדאג,

כשיבוא יום חידוש הרשיון צפה לתאוריה מחדש +נהג חדש לעוד שנתיים.

שבת שלום.

120?

אותי תפסו על 135 קמ"ש לאחר הפחתה בכביש של 90 וקיבלתי 750 שקל קנס + תאוריה מחדש ועוד פעם נהג חדש...

פורסם

השוטר אמר לי שפירוש "אני לא אשלול לך את הרישיון למרות שאני יכול, בפעם הבאה יקחו לך את הרישיון"

אז איך בדיוק טסט ותיאוריה מחדש?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
השוטר אמר לי שפירוש "אני לא אשלול לך את הרישיון למרות שאני יכול, בפעם הבאה יקחו לך את הרישיון"

אז איך בדיוק טסט ותיאוריה מחדש?

גם קצין בצבא אמר לי "אני יכול לזרוק אותך מהצבא" איזה ילד עם 2 ארונות :|

פורסם

אבל את הרישיון צריך לשלול על המקום!

וחוץ מזה את תשלום האגרה לרישיון החדש בלי הנהג חדש כבר קיבלתי לפני שבועיים.

עם אני משלם אותו מקבל את הרישיון החדש?

ניב

*עריכה - הכביש המדובר מוגבל למהירות של 100 קמש ולא ל90 קמ"ש כמו שמופרט למעלה. זה מה שרשום בדו"ח*

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שאני יבין, נתפסת על 134 קמ''ש בכביש שבו המהירות מוגבלת ל 100 קמ''ש, ואחרי הפחתה "נתפסת" על 120?

אז איך 750 דו''ח?

20 קמ''ש מעל המותר כפי שהשוטר רשם בדו''ח זה 250 שקל קנס ללא נקודות, וללא שום תאוריה מחדש בסוף תקופת נהג חדש.

אם זה ככה תערער על זה..

מה רשום בדיוק בד'ווח? מה המהירות שנפתסת שבה רשום בד'ווח וכמה היה מותר לנהוג שם לפי מה שרשום בד'ווח?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אוקי אז ככה:

בדו"ח רשום מהירות 134 לפי הלייזר.

מהירות מותרת 100.

מהירות לאחר הפחתה - 120 (או שרשום 129 אבל אני פשוט לא מבין את הכתב?)

ניב.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אל תדאג,

כשיבוא יום חידוש הרשיון צפה לתאוריה מחדש +נהג חדש לעוד שנתיים.

תסלח לי, אבל מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון.

התאריך הקובע הוא לא תאריך ביצוע העבירה אלא התאריך בו שולם הדו"ח.

Niv, דו"חות שלא שולמו עדיין - אינם משפיעים על חידוש רישיון.

פשוט תחכה עם תשלום הדו"ח עד אחרי שיעברו שנתיים מיום הוצאת הרשיון (ובמקומך, הייתי בכלל מחכה עד לשבוע האחרון לתשלום הדו"ח).

וההיגיון הסביר אומר שכנראה רשום 129 ואתה פשוט לא מבין את הכתב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רועי :) תמיד העצות שלך עוזרות.

רגע אז מה הצעד הנכון לעשות?

לשלם את הדוח ואת החידוש רישיון ביחד או שעדיף קודם כל לשלם את החידוש רישיון ורק אחרי שאני יקבל את הפלסטיק לשלם את הדוח?

מה אני עושה בדיוק?

והאם מישהו יכול להגיד לי חד וחלק עם תיהיה לי שלילה?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בשלב ראשון, תשלם את חידוש הרישיון.

את הדו"ח שקיבלת מהשוטר אתה יכול לשלם במהלך ה90 יום הבאים (אם אני זוכר נכון. אמור להיות כתוב על הדו"ח תאריך אחרון לתשלום).

תחכה לקבלת רשיון הפלסטיק, שיעברו השנתיים מיום קבל הרשיון, קח אפילו עוד כמה ימים/שבועות (לפי מסגרת הזמן לתשלם הדו"ח) - ורק אז תשלם את הדו"ח.

אז נכון, שילמת לקופת המדינה 750 ש"ח תמורת 10 נקודות לרשיון הנהיגה שלך, אבל לעשות תאוריה או להיות שוב נהג חדש - לא תצטרך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רועי :) רשום בדוח 8 נקודות.

אז בואו נסכם את זה :

הרע - דוח על מהירות +750 ש"ח + 8 נקודות.

הטוב - לא שללו לי את הרישיון.

וסליחה שאני חופר כי אני רוצה לדעת בוודאות - יש סיכוי שישללו לי את הרישיון? אם כן, איך ומתי?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...