Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח.

לפי מה שנאמר למעלה, הדוח מתקבל אצל משרד הרישוי רק אחרי שהוא שולם.

גאד דמאט מה לעשות? אחד אומר ככה אחד אומר ככה.

מה הדרך הכי בטוחה להתחמק משלילה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שלילה ולא נעליים הדו"ח שקיבלת מיוחס מהרגע שקיבלת אותו ולא מהרגע ששילמת.

אם לא תשלם רישיונך יעוכב ולא תוכל לחדש אותו, בגלל שלא שללו לך את הרישיון באותו רגע גם לא ישללו לך שתצטרך לחדש.

תשלם את הדוח יש לך 8 נק' סע בזהירות.

פורסם

Niv, בשורה התחתונה - הבחירה היא שלך.

אני אמרתי לך מה הייתי עושה, משלם את הרשיון כמה שיותר מהר ומחכה עם הדו"ח עד לכמה שיותר קרוב למועד האחרון לתשלום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן אבל הבחור מעליך אמר משהו חכם.

אני לא ייקבל את הרישיון החדש עד שאני לא ישלם את הדוח כי יעקבו לי את הרישיון כי יש דוחות שלא שולמו לא?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מנסיון עבר, כנראה שלא :roll:.

למיטב ידיעתי, העיכוב מתבצע במשרד התחבורה - ככה שהעיכוב, סביר להניח, מתבצע לפני שליחת הבקשה לתשלום (ואאל"ט, העובדה שהרשיון מעוכב בשל אי-תשלום דו"חות מצויינת במכתב שנשלח אליך).

לאחר תשלום הרשיון, ההוראה להנפקתו נשלחת לחברה אזרחית שמנפיקה את הרשיון ושולחת אותו אליך - ככה שלא נראה לי שהוא יעוכב אחרי שקיבלת את הטופס ושילמת כבר.

בנוסף לכל זה - לוקח זמן עד שהשוטר מזין במחשב את הדו"ח - ככה שאם תשלם מספיק מהר, יש סיכוי לא רע שאפילו תקבל את הרשיון לפני שהוא יוזן במחשב.

פורסם

אתם טועים, משיחה עם קצין במשטרת התנועה, העבירה נחשבת ונקראת עבירה בגיליון מיום התשלום או בסוף 90 היום בו ניתן לשלם עד שתבקש לבטל/להישפט, המוקדם מביניהם.

ככה שעם עוד חודש נגמר הנהג חדש ואתה בדרך לקבל רישיון רגיל ללא נהג חדש אז הרווחת.

לא תאוריה מחדש ולא נהג חדש שוב.

ככה שתשלם את הדו''ח עוד 90 יום רק ואינך צריך תאוריה מחדש ולהיחשב שוב נהג חדש.

שלילה לא תיהיה, כל עוד אין משפט ולא נשלל הרישיון במקום.

אני מניח שאכן רשום שמהירות התפיסה (לאחר הפחתה) 129 קמ''ש כי מלייזר מפחיתים 5 קמ''ש, ככה שהגיוני שנתפסת 25 קמ''ש מעל המותר בדרך בין עירונית לכן הד''וח על 750 ו 8 נקודות.

התנאי תקף למהירות מעל המותר בין 25 קמ''ש ל 40 קמ''ש אז הדו''ח 750.

מעל 41 קמ''ש מעל המותר בדרך בין עירונית אז זה הזמנה לדין ושלילה מנהלתית לחודש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יום ראשון אני הולך לדואר לשלם את האגרה.

ביחד עם זה לשלם את הדוח או לחכות לקוות שלא יהיה עיקוב לחידוש הרישיון ולחכות לרישיון מפלסטיק ואז לשלם את הדוח?

אני רוצה לעשות את הצעד הכי חכם כדי לגמור את הסיוט הזה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שוב, כמו שהיה ידוע לי וכריזמה חיזק - הדו"ח מקבל תוקף רק כאשר אתה משלם אותו (או עובר התאריך האחרון לתשלום).

לפיכך, יהיה יותר חכם לשלם עכשיו את הרשיון ולחכות עם תשלום הדו"ח לפחות עד שתקבל את הרשיון פלסטיק החדש.

ה750 שקל דו"ח יהיו אותם 750 ביום ראשון השבוע או ביום ראשון עוד חודשיים.

שמור אותם בצד, ותחכה... רע לא יצא מזה.

פורסם

מבחינה משפטית לא הגיוני שהדו"ח יקבל תוקף ביום בו ניתן לאזרח.

ברגע שאתה משלם את הדו"ח (ולמעשה מודה באשמתך ומוותר על זכותך להישפט) או ברגע שבית דין לתעבורה מוצא אותך אשם הדו"ח נרשם ו"נכנס לתוקף".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלם את הרישיון בהקדם.

לוקח בערך 4-5 שבועות עד שמגיע רישיון הפלסטיק בדואר (לאחר השנתיים, אם טרם קיבלת את הפלסטיק, מותר לך לנהוג עם רישיון הנייר כחצי שנה).

לתשלום הדו"ח יש לך 90 יום - אתה יכול לשלמו גם בשבוע האחרון (אל תשכח כי הסכום עולה).

את הדוחו"ת המשטרה מזינה למחשב באופן ידני ואת זה עושה הפקידה בין הפסקות התה - מה שאומר שעד שהדו"ח שלך בכלל יעבור מהפנקס למחשב, יכול לקחת גם חודש. (זאת גם אחת הסיבות מדוע תשובות על עירעורים נמשכים זמן רב - עד שהדו"ח לא עולה למערכת, לקצין יש קושי לתת תשובה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חברים אתם טועים וזה בדוק!!! (הקצין שאמר לך טועה ובגדול),

כל עוד לא הגיע בקשה להישפט הדו"ח נחשב מהרגע שקיבלת אותו יש לך נקודות מאותו רגע, פעם זה היה כמו שאתם אומרים אבל היום זה פשוט לא ככה.

בכל מקרה אם הוא ישלם קודם את הדו"ח ואחרי זה את החידוש הוא לא יקבל שום שלילה.

אבל אם אתה מרגיש יותר טוב ויותר בטוח אם תשלם קודם את החידוש אז תשלם את החידוש.

פורסם

sshh,

כדי שמישהו יראה שיש דו"ח ויש נקודות, קודם כל צריך להזין את זה למחשב וזה לא משהו שקורה מהיום למחר.

כשסוף סוף זה יוזן במערכת, ממילא התאריך הקובע הוא תאריך האירוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
sshh,

כדי שמישהו יראה שיש דו"ח ויש נקודות, קודם כל צריך להזין את זה למחשב וזה לא משהו שקורה מהיום למחר.

כשסוף סוף זה יוזן במערכת, ממילא התאריך הקובע הוא תאריך האירוע.

.

בניידת יש מחשב שמקושר לרשת המשטרתית לדעתי חוץ מהנייר שאתה מקבל הם מוסיפים משהו במחשב (בזה אני לא בטוח ומאוד יכול להיות שאתה צודק)

בכל מקרה גם אם הדו"ח נרשם בגיליון אחרי חודש הוא תקף מאותו יום שקיבלת אותו ולא מהרגע ששילמת עליו.

פורסם

אוקיי, עכשיו בוודאות, השוטר לא מזין את הדו"ח במסוף המותקן בניידת.

הדו"ח בכלל לא מוזן ע"י השוטר שכתב אותו אלה ע"י פקידים/פקידות - וזה בד"כ מתבצע אחרי שהוא מסיים את פנקס הדו"חות.

• תוכן חדש...