Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה קופרה 07.. רציתי לדעת כמה כדאי להתקין שעון BOOST וחום שמן (אני ממש לא בעד לקדוח חורים)

אני כרגע לא מתכוון לגעת במנוע האוטו סטנדרטי.. השאלה אם יש טעם להתעסק ולהרכיב פילטר פתוח או אינבוקס

ואם יש טעם להחליף פורק ולו רק בשביל הצליל למרות שהבנתי ש50 50 לא בא בחשבון ופנימי גם ככה לא שומעים את הפריקה יותר מדי.. קראתי פה בפורומים אבל בלי תשובה חד משמעית

תודה.

אברה קדברה

פורסם

מומלץ להתקין שעון BOOST של חברות נורמליות כמו אוטומטר, דפי,גריידי (לא משהו זבל מהמזרח)

חום שמן לא חובה ,פילטר אינבוקס

ותשים רק פורק פנימי מלא כמו הפורג' 007 עם ה50:50 האוטו יסע פחות טוב

תהנה מהאוטו וסע בזהירות.

פורסם

שעון גדישה אין לך מה להשים עכשיו כי אתה סטנדרתי הוא יראה לך תמיד 0.6-0.7,מה גם האוטו חדש עדיין אז קשה לי להאמין שיהיו לך בעיות גדישה בזמן הקרוב,שעון חום שמן בכלל אין צורך.

וגם אם כן לא חייב לעשות חורים.

פילטר רק אין בוקס אם כבר אתה שם אבל גם לא חובה,שוב-אין לך צ'יפ אז הוא א ישפר כלום

אבל גם לא ייגרע....

פורק אפשר להשים אבל פנימי בלבד של FORGE 007 שהוא בנוי באותה צורה כמו המקורי,מתלבש אחד על אחד ותורם לאמינות.

תהנה

פורסם

אני במקומך הייתי מתקין שעון טורבו, ואין לך מה לדאוג לא חייבים לקדוח, אם חשבת על עוד שעון , הייתי מתקין שעון EGT אבל הוא יחסית יקר.

הרכב , גם בסטנדרט הוא סבבה וכייפי ובאמת הייתי מציע לך לנסוע איתו קצת כך לפחות עד שתלמד אותו.

אתה יכול להחליף את הפילטר המקורי לקיט או לפתוח של החברות המוכרות ולהחליף את האינלט לאינלט מסליקון, אצלי לפחות זה נותן רעש פריקה(ללא פורק מיוחד) לבנים:lol:

לדעתי השיפור המתבקש לאחר מכן הוא צ'יפ שיעלה לך את ההספק ל215 כ"ס בערך במנוע, והרכב שונה לגמרה לאחר מכן

עניין חשוב הוא צמיגים טובים, הכי טובים שידך משגת, עושה פלאות

מקווה שעזרתי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הפורק אצלך ברכב חדש, בצירוף העובדה שהרכב סטנדרטי- אין שום טעם להחליף את המקורי כרגע.

פילטר תתקין אם תרצה, אין בוקס או לא זה פחות משנה כי יש לך אינטרקולר.

לגבי שעונים- הרכב סטנדרט, אין צורך בשעונים, BOOST זה נחמד וגם לא יקר אז תוסיף אם תרצה , זה מאוד נחמד וגם משפר את פנים הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל תתחדש וסע בזהירות !

אינלט סיליקון של פורג' עולה באיזור ה-900 שקל.

שעון גדישה זה תמיד נחמד אבל אם הרכב סטנדרטי אז הוא לא יהיה שימושי כל כך.

ברכבים משופרים זה חשוב יותר כדי לראות ולעקוב אחר הגדישה, שהכל בסדר ושאין בריחות.

אגב, אם אתה מעוניין ברעש פריקה, תחליף לפילטר פתוח ופורק פנימי של פורג' יעשו את העבודה.

הוא לא מרעיש כמו פורק חיצוני אבל בהחלט אפשר לשמוע את הפריקה וזה מוסיף לחוויה. :wink:

פורסם

אני כמו זקן בן 50. מפחד שיתעסקו לי באוטו למרות שברור לי שפילטר זה שטויות

אני מניח שעוד איזה חודשיים שלושה אחרי שאני ארגע קצת אני אתקין. כרגע אם הייתי יכול הייתי מרים את האוטו על הגב מעל המהמורות בכביש.

בכל מקרה תודה,

אברה קדברה

פורסם

נא לא לצטט את ההודעה שמעליך . תודה , יאשה .

אני איתך בעניין המהמורות.

לגבי הפילטר\שעונים\פורק - אם אין לך שיפורים על האוטו ואתה גם לא מתכוון לשים,תוותר עליהם כרגע.שים את הכסף בצד,סע בכיף שלך,וכשתחליט לשפר שים כל מה שתרצה.

לגבי מתי לשים מה - הצ'יפ מסתדר מצוין עם פורק ופילטר.האינלט הוא לא חובה,לפחות עד שהמקורי לא התחיל לעשות בעיות.שעונים - מומלץ לשים מהרגע שהתחלת לשפר,כדי לשים לב לבעיות(הגדישה ירדה,חום פליטה עלה, וכדו').השעונים שמש כדאי לשים לאחר שיפור - boost ו egt.מעבר לזה זה כבר די מותרות,ובהתאם לכמה כסף יש וכמה אתה מוכן לשים.

פורסם

שמע האוטו מדהים אבל אם פעם הסתכלתי על הכביש היום אני מסתכל על בורות

אתה פשוט לא יודע מה גורם נזק ומה סתם בגלל החתך והבולמים.

עכשיו נסעתי לפ"ת הייתי על 110 בכביש מהיר, עברתי על איזה מכסה ביוב וחשבתי שכבר הלך הגאנט

ותודה על העצה

אברה קדברה

פורסם
קודם כל תתחדש וסע בזהירות !

אינלט סיליקון של פורג' עולה באיזור ה-900 שקל.

שעון גדישה זה תמיד נחמד אבל אם הרכב סטנדרטי אז הוא לא יהיה שימושי כל כך.

ברכבים משופרים זה חשוב יותר כדי לראות ולעקוב אחר הגדישה, שהכל בסדר ושאין בריחות.

אגב, אם אתה מעוניין ברעש פריקה, תחליף לפילטר פתוח ופורק פנימי של פורג' יעשו את העבודה.

הוא לא מרעיש כמו פורק חיצוני אבל בהחלט אפשר לשמוע את הפריקה וזה מוסיף לחוויה. :wink:

כן ולא . שעון גדישה תמיד טוב גם באם הרכב סטנדרטי!בל נישכח שישנו בלאי של צנרות וואקום למינייהם וכ"ו... מה שגורם מיד לירידה בביצועים מאובדן גדישה,כשמותקן שעון אתה מיד יכול לאבכן את זה!

גיא.

THEMA TURBO

פורסם

הבחור ציין שהרכב חדש יחסית. לא יהיה לו בקרוב בלאי בצינורות עם סטאפ מקורי שאיתו הרכב יצא מהחברה.

אם אתה משפר זה כבר עניין אחר כי צריך להיות עם יד על הדופק כשאתה דורש מהאוטו יותר מאיך שהוא יצא מהמפעל.

ברור שזה מידע שיכול להועיל לנהג אבל אם הוא סטנדרט פשוט חבל על הכסף. עדיף שיחסוך אותו בשביל שיפורים... :wink:

פורסם

אני חושב ששעון גדישה אכן נותן לך תמונת מצב הכי טובה לגבי האוטו ומצב הבלאי,אבל באוטו 2007 אני חושב שאפשר לחכות קצת.לפחות עד השיפור הראשון או הבעיה הראשונה.בינתיים אתה יכול לקנות כבל וואגקום ולהתקין על לפטופ(אם יש לך) ככה שתוכל לעשות קצת דיאגנוסטיקה לבד.עלות של 200 שקל לכבל(בערך).

וד"א לגבי המהמורות - התקנת קוילאוברים או קפיצים+בולמים אמורה לעשות קצת יותר נעים בגב.(ואני לא פותח פה ויכוח לגבי התנהגות אז תרדו מהמקלדות שלכם,כי לגבי שיכוך מהמורות בקופרה אין ויכוח - זה משפר)

פורסם

כן אני סתם מגזים מן הסתם.. פשוט אתם יודעים איך זה רכב חדש.. שומר ב7 עיניים.

כל דבר אני בודק

קצת חדש לי כל הסיפור

לאן אתה מחבר את הכבל ואיפה אפשר לקנות?

אברה קדברה

פורסם

לקנות אפשר באינטרנט,תוכנה כנ"ל,או לקנות(של ross-tech).הכבל מתחבר ליציאת מחשב(obdII).

התוכנה נקראת ואג-קום,וגם הכבל.אפשר לקנות באיביי רק תוודא שהכבל חדש ומתאים.

• תוכן חדש...