Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חס וחלילה לא מנסה לסתום לך את הפה , רק שבאמת אין קשר לנפח תיבה במקרה הזה . ובטח שהפרש כזה לא גורם לסאב ברמה גבוהה כמו ה ID להתפרק.

לא נראה לי שאפילו טרחתם לשאול את הבחור מה הנפח לפני שטרחתם להאשים את התיבה.

"נעלבתי" אישית היות והתיבה היא שלי במקור :wink: (בצחוק כמובן)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכמה מכם יצא לתכנן תיבות על בסיס כמעט יומי, ולהתנסות עם גרפים שונים והספקים שונים בתיבות?

מה עשיתם מ 3 ליטרים?

אני בונה ומתכנן תיבות עם חריגות מטורפות מנתוני יצרן, רק בשביל שסאבים יישמעו כמו שאני רוצה שיישמעו, ולא לפי היצרן.

היצרן ממליץ על תיבה A בהספק B , תוך התחשבות שהסאב יישב ברכב עם LOADING משלו.

אני מצטער להגיד לכם, מה שקרה פה, זה לא באשמת הסאב, לא באשמת התיבה ולא באשמת המגבר.

כח עליון התערב פה, עם כל הצורות הריסה שיצא לי להכיר עם סאבים, דבר כזה לא היה, וגם פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה קורה ל IDMAX לפחות.

סאב שמגיע למצב של גזירה [sHREDDING] בד"כ הם סאבים שעובדים בתיבות פתוחות ומנוגנים מתחת לתדר התיבה - אין לתיבה שליטה על הסאב- הסאב לא עומד בלחצים שההספק מפעיל עליו - הסאב מתפורר [באמת, מתפורר] וגם אז, הוא לא נראה כמו הסאב שהיה פה בתמונה.

אתם יודעים איזה מבחנים עושים ל CONE של סאבים בשביל שיעמדו בהספק נתון ובטווחי התדרים שלהם ?

נקודה למחשבה.

הנה אחת השיטות לבדוק את עמידות ה CONE

http://www.soundsolutionsaudio.com/forum/index.php?showtopic=14494&hl=shred

הוא נראה לכם בחור קטן ??

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברה-לדעתי קצת פספסנו את הנקודה.

מישהו יכול לומר לנו-בבקשה-מה גרם לקרע הזה בסאב?

כי במבט על התמונות זה נראה כאילו עכבר נגס שם.

אז למען כולנו אולי אפשר לקבל הסבר למה ואיך זה קרה?

פורסם
אני בטוח.

התיבה אז תוכננה לפי הנפח הרגיל המומלץ. אני הפעלתי את הסאב הפוך , אבל התיבה מבחינת נפח היא בדיוק המלצת היצרן. אפילו יש המלצה לתיבה קטנה יותר אם ממש תרצה למרות שאין צורך.

מעבר לזה שה 3 ליטר הפרש בין האפליקציות לא תגרום לסאב להיקרע כך.

אתה בטוח בנפח קטן על פי המלצה של יצרן?

תאבה קודמת שלי 35 ליטר +\-, אם נהייה יותר מדויקים זה 1.23ft/34.829664liters, ויצרן ממליץ על 1 FT. מה קרה שבנפח הזה הוחלפו אצלי שני סאבים.

לפני כי חצי שנה + אני מחליט לקנות סאב, וכמו כולנו מתלבת בן חו"ל לארץ. על פי המלצה של ofer_dotan אני בודק בצ'פפר, קיבלתי מחיר ב-1000 יותר ממה שהוא עולה בחו"ל. איש מכירות אמר שבגלל שיש אחריות בארץ לכן משלמים 1000 ש"ח יותר. טוב, אחריות+חשבונית+סאב חדש=> הכול סבבס עד שלא קורה כלום.

לאחר שבועים של חימום הסאב הוא התפוצץ כמו לבחור. אני מתקשר לצ'יפפר במקום לקבל שרות אני מקבל מס' טלפון של יבואן ID (כיאלו כל ותשבור איתם ראש). אני מדבר עם יבואן, הוא אומר לי לשלוח אותו במונית או להגיע לחיפה. אחרי חצי יום נסייה מפ"ת לחיפה ו וויקוחים עם יבואן אני משאיר את סאב שם. לאחר כמה ימים אני מקבל טלפון, אמרים לי שאני בכול זות אשם וגרמתי נזק

(הייו כול הסיבות שיש) לסאב ואני צריך לשלם עוד 1000 ש"ח בשביל סאב חדש, בסוף סיכמנו על 500 ש"ח, לאחר שהגעתי לכחת את הסאב אמרותי שזה לא כולל מע"מ.

OK, לאחר כי כמה חודשים, ולאחר שסאב עלה לי יותר משלושה סאבים כאלי בחו"ל, המקרה חוזר. אבל פעם אני משלם 500 ש"ח בלי מע"מ, ובעיה היא תאבה.

איך קיבלתה סאב בלי לשלם, אולי בגלל שלא פרסמתי כאן הודעה או ??? (כי אני לא רציתי לפגוע במוניטין של יבואן וגם את משווק) ובגלל זה נדפקתי ששלמתי על שלושה סאבים וקיבלתי רק אחד.

פורסם

אני לא כל כך מבין מה הטענות שלך.

באתר ההמלצות הם או 1.3 או 1 cuft.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה זה או או, לרוב זה טווח ואם זה בין לבין אז הוא היה בין לבין

ועופר, הטענות הם שסאב שנקרע כתוצאה מחריגה קלה בנפח (0.07 קיוביק פיט,) נקרע כאילו הוא סאב מקרטון שנרכש באופיס דיפוט, וואלה באסה

לא אומר מי אשם לא אשם זה באסה - נקודה !,

וזה שהיבואן ביקש ממנו לשלם על הסאב השני אחרי שהיבואן בעצמו מדד את התיבה !!!!! ואישר אותה, זה ביזיון

וזה שצ'אפר זרק אותו על היבואן בלי לעזור לו, בלי ללוות אותו, בלי לוודא מה קרה עם זה בכלל, זה לא באסה

זה מתקין שרוף מבחינתי !!

פורסם
העיקר שלכלכתה

מה?

הסאבים חייבים להיות מתוכננים לעמוד בלחצים עצומים.. אחרת הם יתפרקו. ויתעקמו.

ומה שקרה שם לדעתי לא קשור לתיבה בכלל. קשור לתקלה בסאב או שהוא קיבל מכה חזקה שם ונחלש.

אחרת הוא לא היה קורס.

ואדי כמו שאמרתי כבר. כל הכבוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הטענות שלו - איך הוא לא קיבל סאב תמורת הסאב\ים שנהרסו לו. הוא היה צריך לשלם כסף עבור החלפתם. ומה שהוא רשם שהוא לא רצה לצאת כנגד היבואן ולגגרום לו נזק, ובגלל זה הוא לא פירסם בפורום או בכל מקום אחר (ולכן אולי לא החליפו לו סאב, כי הוא לא עשה "רעש", למרות האחריות). לזה הוא התכוון. אני צודק?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין איך הסיפור הזה מתגלגל לתיבה .

התיבה מתאימה לנפחים לפי 1.3 כאשר המגנט בפנים.

וגם אם ניקח תיבה עם חריגה , אם אתם חושבים שחריגה של 2-4 ליטרים בתיבה אטומה גורמת לתוצאה הזו אז תחשבו שוב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוב תבוא למפגש נדסקס על זה שם, ונבחן איך 2 סאבים מתפרקים רצוף ולאחר בניה חדשה מפסיקים להתפרק, בלי לשנות כלום בסטאפ אפילו לא גיין

פורסם

חריגה של עד 15 אחוז בנפחי התיבה, לא משפיעה לא על אפיון הסאונד ולא על הסאב מבחינת מתחים.

במקרה שלנו זה 4.5 ליטר להנה או להנה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
טוב תבוא למפגש נדסקס על זה שם, ונבחן איך 2 סאבים מתפרקים רצוף ולאחר בניה חדשה מפסיקים להתפרק, בלי לשנות כלום בסטאפ אפילו לא גיין

אין לי מושג מה הסיבה שגרמה לבעיות אצלו . האבסורד היא שאתם מדברים על נפחים של תיבה מסויימת שניגנה היטב במשך שנים גם עם סאב הפוך וגם עם הסאב רגיל.

סתם לידע כללי , מאיזה נפח לאיזה נפח שיניתם ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה הויכך בכלל בו נשאל את בעל הרכב אם הסאב החדש חזר לנגן באותה תיבה ?

אם חזר לאותה תיבה ולא נגרם נזק לסאב החדש מה טוב .ואם הוחלפה התיבה ? ואם נשאר אם אותה תיבה והסב מנגן בה קראוי ללא כול נזק לסאב החדש בשבוע שבועיים הקרובים אז מין הסתם אפשר להסיק מסקנות .

זמנים יגידו וימים ידברו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

מי שקפץ זה מי שהתכוונתי אליו ויוסי הבין יפה מאוד בעצמו במה מדובר

עתיד הכוונה ממש לא אלייך

מאוד עצוב שהתגובה היחידה של מנהל פורום אודיו שיודע מה המצב מבחינת אחריות בארץ מגיב:

"התיבה בסדר גמור . זו התיבה שלי במקור . אין איתה בעיה מבחינת נפח."

בלי מילה טובה על השירות לבחור שקורע את התחת כדי להוציא לקוח מרוצה

וזה במטרה ישר לסגור את פינת ה"זה לא אני ולא חברים שלי"

אתם משום מה חושבים שזה רק ההבדל בגודלל תיבה, חבל להידבק לזה כי זה בסך הכל עוד פקטור

זה כיוון, זו תיבה וזו ההתקנה

סאב לא אמור להיקרע ככה אחרי התקנה וכיוון נכונים

עכשיו מה שאתה אומר יוסי זה שהבעלים של הסאב אשם? ואני מצטט אותך:

" מה הבעיה לפרק כל סאב שתירצה בשימוש לא נכון???"

ומה זה אמור להביע?

חוץ מזה יוסי, אתה מוזמן לבדוק אשכולות התקנה שלך כדי לראות שאני ממש לא מנסה לנגח אותך, כי אין לי סיבה, אתה מתקין עם ידי זהב ואתה גם יכול לטעות לפעמים, אני פשוט לא אוהב את ההעובדה שבמקום לבדוק מה היה לא בסדר פה, אנשים סותמים את הפה כי הם מכירים אותך

יש לי בעיה מאוד חמורה עם זה שעומד פה עכשיו מסדר הצדעה בראשות אנשים שאמורים להיות "טיפה" אובייקטיבים וזה חמור מאוד.

אף אחד לא בודק ולא שואל

הסאב נקרע השרשור ננעל

כל שרשור שקשור בנושא ננעל

בוא נשים את הכל על השולחן

יוסי, מכסת"חים אותך פה ואתה יודע את זה כמו כל מי שקורא כאן מספיק זמן, משום מה אף אחד לא יורד לשורש העניין של התקלה הזאת וזה רק כי אתה מעורב בנושא עם תיבה של עופר.

והסיבה שאף מנהל אודיו לא מתערב בנושא הזה בכל האשכולות שנפתחו זה כי אתה מעורב כאן.

פתאום כל המנהלי אודיו שיודעים יופי לשאול את השאלות הנכונות ממלאים את הפה במים.

אותי מעניין לדעת איך הסאב נקרע ככה אחרי שהתקנת אותו, ומשום מה אף אחד לא עונה או רוצה לענות, או אפילו מנסה לברר איך, כי אנשים בורחים מהנושא שקשור אלייך כמו מאש

מגיע לך כל הפרגון שאתה עושה את העבודות המצויינות שלך (ואתה מוזמן לעבור על אשכולות התקנה שלך ולראות שאני תמיד יודע להגיד מילה טובה) ומעלה אותן לפה,

אבל שכזה דבר קורה צריך גם לרדת לשורש העניין, ואת זה אף אחד לא עושה כי אתה יוסי אלפיין, חבר של...

חבל שנוצרו פה ממש קבוצות של משתמשים שהולכים עם המתקין התורן או היבואן התורן או המוכר התורן

חבל שאני יכול להיסתכל על הכותרות בפורום ואם מוזכר שם של מותג אני כבר יודע מראש מי יקטול אותו ומי יפרגן

וזה הכי לא בסדר שעכשיו גם המנהלים משתתפים בבושה הזאת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...