Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מערכת מושלמת לרכב בשבילי- מא' ועד ת'

אוR
שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין להרכיב לעצמי מערכת שלמה לאוטו שלי.

(אני אוהב לשמוע באסים חזקים, טראנסים, היפ הופ דאנס בעיקר.)

הייתי רוצה להתחיל עם הרדיו דיסק:

שיהיה תומך mp3, בעל 2 יציאות למגבר או יותר שיעלה עד מקסימום 1800 ₪

מהחברות הבאות: alpine ,pioneer ,clarion ,Sony ,Panasonic ,jvc ,Kenwood.

למי מהם יש את הרדיו דיסקים המומלצים והטובים ביותר?

קומפוננט: morel pulse 6

רמקולים אחוריים: morel pulse 6*9

סאב Rockford: p312d2 p312d4 / (מה ההבדלים ביניהם?)

מגבר: שיתאים לי למערכת- כלומר לא יודע אם לקחת מונו+מגבר 4 ערוצים, או מגבר 6 ערוצים לכולם וכו.. מעדיף רק מהחברות jbl / Rockford / Mac audio – מחיר תלוי לרמה של המגבר/ים

רוצה לתת הגברה שתפיק את המקסימום לכל הרכיבים (כולל הרמקוליים האחוריים)

חיפשתי בפורום את הנושאים השונים ולא מצאתי מידע מדוייק, וכן שעיינתי בfaqs לא הבנתי איך מתאימים מגבר לסאב/רמקול וכן מהו המשמעות של 4 אוהם או 2 אוהם.

מצטער על כל הטרחה, תודה מראש לכל העוזר!!!

יש חלום חדש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אהלן אור

קודם כל תגדיר תקציב לכל הרכיבים ותציין אם המחיר יכלול התקנה (500 - 700 ש"ח לערך)

בתור התחלה אתה לא צריך 6X9,בכסף שחסכת תוכל לשדרג את הקומפוננט - ההבדל יהיה גדול

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כול כמו שאמרו כבר מה התקציב לכול דבר

לגביי ההבדלים בסאב P3 מה שמסתיים ב4 הוא שתי סלילים של 4 אוהם משמע התנגדות סופית של 2 או 8 אוהם שורה תחתונה מצריך מונובלוק

מה שמסתיים ב2 הוא 2 סלילים של 2 אוהם מה שאומר התנדגות סופית של או 4 אוהם או אוהם בודד מה שלא מחייב מונובלוק כול עוד הוא עובד על 4 אוהם אבל ואבל גדול תצטרך מגבר חזק מאוד שירים את הרוקפורד כיוון שגם אינו נציל

משמעות האוהם היא התנדגות הרמקול רמקול ביתי עובד על 8 אוהם לרוב יש גם 6 לרוב סטאלייטים ויש גם 4 אוהם אבל לא הרבה

לרכב התנגדות האלמנט היא 4 אוהם ובסאבים ההתנדגות משתנה כאשר ישנה אפשרות לשחק עם הסלילים כאשר הסאב הוא בעל שני סלילים או יותר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרדיו דיסק- 1800 כמו שרשמתי

לרמקולים- (קומפוננט+ אחוריים) 1000 ש"ח (pulse 6+pulse 6*9 הבחירה שלי) - או שהציעו לי קומפוננט משודרג בסכום של שניהם במקום רמקולים אחוריים

סאב - סגור על הרוקפורד p3 כי במחיר ~700 ש"ח נותן את הrms הכי מרשים (כנראה p312d4)

מגבר- אין לי מושג מה לומר לכם- צריך לדעת אם אני אצטרך מונו+ 4 ערוצים, או בכלל 5/6 ערוצים או קומבינציות אחרות... מה יהיה הכי טוב למערכת? (אם אני רוצה הגברה גם לסאב, גם לקומפוננט וגם לאחוריים? )

יש חלום חדש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יותר קל היה לתת תקציב X .?

בכול אופן ממה שאני רואה התקציב הכולל שלך הוא בערך 6000 שח

יש פה שרשור שבו הרכבתי מערכת בסגנון שאתה מחפש ובעלות שאתה מחפש

תראה אם מוצא חן בעינייך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237562

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רדיו דיסק (HU)

אישית אני אוהב מאוד את האלפיין,תריץ חיפוש לגבי דגמים ויש ביד 2 באתר כמה מציאות (כגון CDA9855 ומעלה)

קומפוננט - הרץ היי אנרג'י,סט מצויין שנשמע נהדר בהרבה סיגנונות המחיר נע בין 1500 - 1700 ש"ח

קצת חורג אבל שווה כל שקל

מגבר 4 ערוצים בתור התחלה

יש את הסאנדאון SAX100.4 במבצע של 1900 ש"ח

JBL 1004 כ1500 ש"ח לחדש או את הקודם (והזהה בנתונים) 75.4 כ800 ש"ח משומש

מאק אודיו Z4200 כ1000 ש"ח

פולס אודיו BA4400 כ500 ש"ח

הכל לפי התקציב

סאב (לפי המלצה אישית)

Ground zero - סאב מצויין!

http://www.carstudio.co.il/products/112006

אם יש לך אפשרות להתמתח ברצינות אני יותר ממליץ בחום ללכת גם על איטום דלתות קידמיות,ההבדל עצום ותהנה מכל סט בצורה הטובה ביותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראו, אני אומר ככה. קודם כל אני יודע שצריך לבחור רדיו דיסק, ומעיון בפורום ראיתי שאני מעדיף את או אלפיין, קלריון, פיוניר או אקליפס (אם יש להם דגם של עד 1800). אני צריך שיהיה לפחות בעל 2 יציאות ותומך mp3, חוץ מכך אני לא יודע איזה מאפיינים אני צריך להשים לב יותר כדי לבחור את המתאים לי ביותר.

אני סגור על הסאב p312d4 ולדעתי הקומפוננט morel pulse 6 הוא הטוב ביותר, האם אפשר להשים קומפוננט גם מקדימה וגם מאחור במקום 6X9?

שאלה אחרונה לבנתיים האם המגברים של mac audio "אופטימיים" מה שנקרא? ההספקים שלהם גבוהים מאוד יחסית למחיר. האם הם אמינים ואיכותיים? אני החלטתי ללכת על מגבר מונו בלוק לסאב ו4 ערוצים להגביר את שאר הרמקולים קדמיים + אחוריים.

תודה רבה רבה לכל העוזרים מצטער על כל הטרחה.. :wink:

יש חלום חדש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסכומים שהקצבת הייתי מחלק את העוגה אחרת

רדיו דיסק - פיוניר 6050UB כ1000 ש"ח לחדש

קומפוננט - הרץ היי אנרג'י 1500 - 1700 ש"ח

במקום הסאב אני אישית הייתי מתרכז דווקא באיטום - יותר אפקטיבי,אבל זו בחירה שלך

מגבר - תגדיר תקציב,המגברים שהצעתי לך הם טובים אבל יתקשו להחזיק ובטח שלא למצות סאב כגון הP3

לדעתי הגראונד זירו יתן את הפיתרון הטוב ביותר - והרבה יותר בהשוואה לP3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי מספיק לי הקומפוננט pulse 6.. אני חודשב שבתור מערכת התחלתית הוא יהיה טוב אני אסתפק בו

הסבא שהצעת הוא 250 rms והp3 500 אני מעדיף אותו.

בקשר למגברים- מגבר מונו בלוק לסאב לא יותר מ2000 ו4 ערוצים לא יותר מ1500~

יש חלום חדש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אור אתה עושה טעות.

אתה רוצה להוציא 3500 שח על מגברים ולשים קומפוננטים פולס.?..

הרמקולים זה החלק הכי חשוב במערכת

הייתי משקיע בהם קודם.

ודרך אגב מה לא בסדר במערכת שהרכבתי

ששלחתי לך קישור אליה..?..

זו מערכת מצויינת ב-6000 שח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אני באתי במחשבה כזאת- כל רכיב אני אבחר בנפרד, ואבחר את זה שנותן את התמורה הכי גבוה במחיר טוב.

פירוט:

קומפוננט: עד 450 ש"ח (ועוד הרבה מעל..) אין קומפוננט אחר שמוציא 120 rms וזוהי גם חברה מצויינת.

רמקולים 6X9: במחיר של 450 ש"ח, ברמת מחירים קרובה אין אחד שמוציא הספק של 150 rms.

סאב: הרוקפורד עולה ~700. אין אף סאב עד המחיר הזה או 400 ש"ח ומעלה מעל שנותן נתון כזה לכזה מחיר.

מבין למה אני חותר? זה לא הקטע שאני אוציא את כל ה6000 על המערכת אלא להוציא את כל הרכיבים כך שתהיה לי התמורה הטובה ביותר לאיכות ועוצמה הטובים ביותר לרמת מחירים כאלה.

יש חלום חדש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...