Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יחס גורר יחס? אתה מספיק בוגר בשביל להבליג על תגובות כאלה.

נ.ב תקרא את כללי הפורום.

אתה רק גורם לעצמך להיות עוד יותר ילדותי מזה שענה לך מלכתחילה.

לגבי איזה גוון צליל ואיזה אופי צליל אתה אוהב הכוונה כאן היא כמובן לא לסוגי המוסיקה אלא לסוג הצליל עצמו.

יש רמקולים שהצליל שלהם הוא רך יותר ועמוק יותר, הם נעימים לאוזן - גוון הצליל שלהם נחשב מתוק או "חם".

יש רמקולים שהם חדים יותר וצלולים יותר ומהירים יותר - גוון הצליל שלהם נקרא "בהיר" או "קר".

צודק.. אני מתעצבן מה ר אבל גם נרגע מהר

בקשר לצליל נראה לי שאני צריך לשמוע איך כל אחד נשמע כלומר אני לא יודע איך נשמע ההבדל הזה "חם" או "קר"

יש חלום חדש...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מאוד מצחיק שתדע לך. אתה בא, שואל, ובעצם ממה שראיתי רק רצית שיגידו לך " כן כן כל מה שאמרת נכון ואתה הכי צודק לך תקנה" .

יש פה אנשים שאתה צריך להגיד תודה שהגיבו לך פה בשרשור. אם היית רואה את המערכות של חלק מהאנשים שהגיבו לך לא היית אומר להם "לא אני רוצה רק את זה" . אנשים ששנים בתחום המערכות פה ממליצים לך דברים מסויימים. אם תבחר לעשות הפוך, זאת בחירה שלך כמובן. מה שפה יגידו לך ומה שחברים שלך יגידו לך הם דברים שונים לגמרי. פה אין דבר כזה "פיוניר דולפינים הכי טוב בעולם"

קח את זה בחשבון, תקרא טוב, תשמע מערכות ותשכיל. זה רק לטובתך!

בסופו של דבר אלה ה 6 אלף שקל שלך ולא של אף אחד אחר.

עידן

פורסם
טוב קודם כל תודה- עכשיו אני מבין את הטעויות שלי והנחתי שמה שבחרתי הוא מה שהטוב ביותר..

תודה עידן רק פעם הבאה תקרא עד הסוף..

יש חלום חדש...

פורסם

עידן אתה צודק במשהו בדבריך ומצד שני אתה לא יכול להחליט עבורו מה לרצות.

אני יכול רק להמליץ לו על מערכות ראש אחרות חוץ מפיוניר למשל, אבל אם הוא נעול על פיוניר בין אם זה מחוסר ידע או מסטיה כזו או אחרת או ספציפית מאהבה אמיתית למותג - זכותו.

תפקידנו כאן הוא לנדב מידע, לא יותר.

לפותח הת'רד - לפני שאתה מתרעם על עידן, יש משהו בדבריו והוא גם בא לטובתך סה"כ - אולי כדאי שתתחיל לשאול שאלות נוספות כמו האם יש מערכות ראש מומלצות יותר וטובות יותר מפיוניר?

אולי גם כדאי שתערוך קצת חיפוש במקביל ותמצא המון מידע השוואתי.

האם יש סאב עדיף על הP3 באותו תג מחיר? (ותאמין לי, אפשר לפתוח כאן תיבת פנדורה שלמה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תראו, אני אומר ככה. קודם כל אני יודע שצריך לבחור רדיו דיסק, ומעיון בפורום ראיתי שאני מעדיף את או אלפיין, קלריון, פיוניר או אקליפס

האם הhu של פיוניר באמת טובים כמו שעושים אותם או שסתם overrated?

עידן אתה צודק במשהו בדבריך ומצד שני אתה לא יכול להחליט עבורו מה לרצות.

אני יכול רק להמליץ לו על מערכות ראש אחרות חוץ מפיוניר למשל, אבל אם הוא נעול על פיוניר בין אם זה מחוסר ידע או מסטיה כזו או אחרת או ספציפית מאהבה אמיתית למותג - זכותו.

תפקידנו כאן הוא לנדב מידע, לא יותר.

לפותח הת'רד - לפני שאתה מתרעם על עידן, יש משהו בדבריו והוא גם בא לטובתך סה"כ - אולי כדאי שתתחיל לשאול שאלות נוספות כמו האם יש מערכות ראש מומלצות יותר וטובות יותר מפיוניר?

אולי גם כדאי שתערוך קצת חיפוש במקביל ותמצא המון מידע השוואתי.

האם יש סאב עדיף על הP3 באותו תג מחיר? (ותאמין לי, אפשר לפתוח כאן תיבת פנדורה שלמה).

lanosforce קודם כל אני מודה לך מאוד.. על הסובלנות וההקשבה אני יכול להיות ממש קרצייה אבל כל השאלות שלי זה מחוסר ידע.. כאילו אני לא ידעתי איך בוחרים מערכת פעם נכון חשבתי כל רכיב בנפרד בוחרים..

אה ואני לא סגור על פיוניר להפך :lol:

תודה רבה רבה לחברי הפורום מצטער אם יצא שאני מציק פשוט אין לי מקום אחר לשאול

יש חלום חדש...

פורסם

אתה לא קרציה - אתה צעיר :-P

ברוך הבא.

אני לא נכנס כרגע למפרטים ולהמלצות ספציפיות כי כשזה מגיע לHU יש דברים שהם מעבר לרק איכות, יש גם טעם אישי יש העדפות שנובעות מסיבות כמו מחיר לעומת תמורה, ידידותי למשתמש יותר או פחות, פונקציונאלי יותר או פחות או דגש חד על איכות ותו לא.

אתה נכנס לעולם שאין לו סוף ולכן חשוב מאוד להצמד למגבלות התקציב שלך ולציפיות שלך ממערכת הסאונד.

לדעתי הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא להגיע למפגש סטריאו, לטעום מגוון של מערכות ולקבל מוסג קצת יותר "ירוק" לגבי התחום הזה.

או לחליפין להתחיל לגשת לבתי התקנות טובים ומוכרים ולהתרשם גם כן.

אחרי שטעם, תבין ותדע הרבה יותר ואני לא סתם משתמש במונחים של מטבח ואוכל כמו "טעם" כי לאהוב סאונד זה להתעסק בטעם וריח, זה דבר אישי.

אז בתיאבון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...