Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני עשיתי את הטעות של ה6X9, אתה לא צריך אותם, לא באתם שומעים אותם שיש לך סאב מאחורה.

כדאי לך להשקיע את ה450 שקל האלו בקומפוננט יותר איכותי.

הייתי מציע לך לשמוע קודם כדי שלא תעשה את הטעות שאני עשיתי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותפסיק להסתכל על RMS כנתון קובע (שגם לוקה בחסר לפעמים)

שמעת פעם רמקול של מורל או כל חברה אחרת?

כל רמקול מנגן בסיגנון שונה,ודווקא לסיגנון שהצגת הוא הרמקול האחרון שהייתי בוחר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ככה לא מרכיבים מערכת...מערכת מרכיבים בראיה כוללת של כול החלקים ביחס לתקציב הכללי

אם אתה חושב שמורל פולס הם ברמה של דוטק או של הרץ היי אנרגי אז אתה טועה.

הרמקולים בכול מערכת צריכים להוות בערך 50% מהתקציב משמע 2 זוגות קומפוננטים +סאב

במערכת שעולה 6000 שח צריכים לעלות 3000 שח בערך מגברים 2000 ורדיודיסק 1000

זה חלוקה נכונה.

אם תשקיע יותר כסף במגברים תשאר עם תקציב מינימאלי לרמקולים ולרדיודיסק שהם חלקים חשובים יותר

ובמיוחד הרמקולים.

פורסם

תודה לכולם, אני לומד עם הזמן..

אז בעצם עדיף לי קומפוננט קידמי אחד איכותי מאשר רגיל + אחורי?

ובקשר לרדיו דיסק בפורום אומרים שזה הבסיס של המערכת וצריך להשקיע באחד טוב וממנו קודם כל צריך להתחיל הבעיה שאני לא יודע מאיפה ... רק שאני יודע איזה חברות מועדפות עליי

יש חלום חדש...

פורסם

אתה אוהב קומפוננטים של מורל

ורוצה סאב P3

אז אני שואל מה לא בסדר במערכת שהרכבתי בקישור שנתתי.?

יש שם קומפוננטים של מורל דוטק

סאב P3

רדיודיסק אחד הטובים עד 1000 שח של קלריון

ומגברים מהסידרה החדשה של מאק אודיו.

וכול זה ב-6000 שח

מה רע בזה.?

פורסם

לא אמרתי שרע, חלילה.

פשוט רוצה לשמוע את החוות דעת של אחרים, חלק אומרים שהמגברים של mac audio לא הכי איכותיים לדוגמא.

יש חלום חדש...

פורסם

בוא נעשה משהו כזה - תיתן את התקציב הכולל בלי לפרט כמה אתה רוצה להשקיע ספציפית בכל רכיב,ונרכיב לך מערכת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תן מבט בחתימה שלי, אולי המערכת כמו אצלי תתאים לך.

Pioneer 6000UB | Morel Dotech Ovation 6 | Sundown Audio SAX-100.4 | Rockford P2

בינתיים אתה חופר, אתה רוצה מעכת ב6 אלף, אבל אתה לא רוצה להשקיע את כל ה6 אלף.

פורסם

אתה עושה כמה טעויות בסיסיות.

1. רמקולים (לא משנה סאב וופר או סט קומפוננט) לא "מוציאים" RMSים.

זה נתון שאומר איזה הספק המוצר יכול לספוג ובוודאי ובוודאי שאם אתה תשקיע את מירב כספך ברמקולים שדורשים הספקים מפלצתיים בכדי לתת את התפוקה המירבית שלהם - אתה גם תצטרך להשקיע כאן במגברים שמסוגלים לספק את זה לרמקולים ובמערכת חשמל שמסוגלת לספק את זה למגברים - אתה לא רוצה להכנס לשם בתקציב שציינת - לא לא.

לכן דווקא הייתי מחפש רמקולים עם נתונים הספק נמוכים יותר בכדי שתוכל להשתמש במגברים סבירים שמוציאים הספק סביר (ותאמין לי, אתה תקבל את כל הבומים שאתה רק צריך - רק שהם לא ירעידו שכונות מחוץ לרכב כמו במערכות עתירות הספק) במחיר סביר ובאיכות גבוהה יחסית.

2. רכיבי המערכת שלך צריכים להיות באותה הרמה פחות או יותר כשם שאם תקנה רכיב ברמה גבוהה ותחבר אותו לרכיב ברמה נמוכה - החוליה החלשה בשרשרת היא זו שקובעת את חוזק השרשרת.

תלך על רמקולים אחוריים פשוטים ותשקיע את מירב כספך בסט קדמי טוב ככל האפשר, מגבר ברמה סבירה וקרובה ככל האפשר לסט הקדמי וHU שמאפשר לך לקבל תוצאת שמיעה טובה מהמערכת שלך.

עכשיו תיתן לנו תקציב כולל, אופי צליל שאתה אוהב לשמוע ואילוצים או דגשים שחשובים לך במערכת.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב קודם כל תודה- עכשיו אני מבין את הטעויות שלי והנחתי שמה שבחרתי הוא מה שהטוב ביותר..

התקציב הכולל עומד על 5000- 6500 מקסימום!

אני אוהב לשמוע באסים חזקים ואיכות הצליל חשובה לי מאוד (מעדיף יותר איכות מאשר עוצמה אבל עוצמה גם חשובה)

שומע טראנסים, היפ הופ, האוס דאנס כמעט הכל (חוץ ממזרחית ודכאון)

אני רוצה מערכת שתתן תמורה טובה למחיר ... אני די סגור על הסאב p3.. כל השאר פתוח

בינתיים אתה חופר, אתה רוצה מעכת ב6 אלף, אבל אתה לא רוצה להשקיע את כל ה6 אלף.

חופר תגיד אתה יודע למי

יש חלום חדש...

פורסם

אני לא בטוח בכלל שיש לו אחות, אז אתה משאיר אותו במצב שאין לו עם מי לדבר :?

זה תקציב נאה ואפשר לעשות בו מספר דברים.

אני בניתי לאבא שלי מערכת בטויוטה קורולה 2008 מערכת די דומה במחיר הזה, אתה תוכל ללכת על אותו הסאב רק 12 אינטש (AA אסאסין) אבל אמרת שאתה נשאר עם הP3 שהוא סאב נהדר לפי מה שאני מבין, את הP2 אני מכיר היטב והוא סאב טוב - מאוד מדוייק, חסר ליטוף לטעמי - אבל זה כבר עניין אישי.

תריץ בחיפוש מתקדם "מערכת טויוטה קורולה 2008" לפי שם המשתמש שלי - הודעות שאני פרסמתי בתוך פורום אודיו ואתה תמצא אותו.

אפשר להמליץ על דברים רבים נוספים אבל עד שלא תגדיר את סוג הצליל שאתה אוהב, קשה להנעל על כווני המלצה לרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
למי הוא יגיד חופר ?

קצת לא במקום הדיבור הזה

יחס גורר יחס. מה שהוא אמר בסדר? שלא ידבר ככה

ובקשר לצלילים אני פעם ראשונה קונה מערכת איזה סוגי צלילים יש לרמקולים שונים?

יש חלום חדש...

פורסם

יחס גורר יחס? אתה מספיק בוגר בשביל להבליג על תגובות כאלה.

נ.ב תקרא את כללי הפורום.

אתה רק גורם לעצמך להיות עוד יותר ילדותי מזה שענה לך מלכתחילה.

לגבי איזה גוון צליל ואיזה אופי צליל אתה אוהב הכוונה כאן היא כמובן לא לסוגי המוסיקה אלא לסוג הצליל עצמו.

יש רמקולים שהצליל שלהם הוא רך יותר ועמוק יותר, הם נעימים לאוזן - גוון הצליל שלהם נחשב מתוק או "חם".

יש רמקולים שהם חדים יותר וצלולים יותר ומהירים יותר - גוון הצליל שלהם נקרא "בהיר" או "קר".

Pioneer TS-X150

פורסם
יחס גורר יחס? אתה מספיק בוגר בשביל להבליג על תגובות כאלה.

נ.ב תקרא את כללי הפורום.

אתה רק גורם לעצמך להיות עוד יותר ילדותי מזה שענה לך מלכתחילה.

לגבי איזה גוון צליל ואיזה אופי צליל אתה אוהב הכוונה כאן היא כמובן לא לסוגי המוסיקה אלא לסוג הצליל עצמו.

יש רמקולים שהצליל שלהם הוא רך יותר ועמוק יותר, הם נעימים לאוזן - גוון הצליל שלהם נחשב מתוק או "חם".

יש רמקולים שהם חדים יותר וצלולים יותר ומהירים יותר - גוון הצליל שלהם נקרא "בהיר" או "קר".

הכוונה שלי לא הייתה שהוא חופר, פשוט זה לא הובן נכון.

הכוונה שהוא דיי סגור על מה שהוא רוצה ולא מוכן לשמוע דעות.

סורי אם לא הבינו אותי נכון ^_^

• תוכן חדש...