Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 1.6 אקטיב הדגם בלי החישוקי מגנזיום עכשיו אני רוצה לשים לה חישוקי 205/55 R16

ועכשיו יש לי 195/65 R15 (פלדה לא מגנזיום) מה אתם אומרים זה בריא לאוטו זה ישפיע לי על הנסיעה ועל הנוחות או שהאוטו בנוי לזה?

 

נ.ב

כל מי ששאלתי אמר לי מה שהיצרן אומר, הבעיה היא שליד דלת הנהג איפה שכתוב לחצי אוויר אז כתוב את שתי סוגי הגלגלים שכתבתי למעלה 16 ו-15.

פורסם

ייתכנו 2 הבדלים

 

1.נוחות הנסיעה תפגם קצת עקב החתך הנמוך יותר,יורגש במיוחד בכבישים משובשים (פחות שיכבת גומי שתספוג זעזועים)

על כל פנים לדעתי חתך 55 זה הגבול,פחות מזה ותרגיש בצורה משמעותית כל אבן קטנה או פגם בכביש

 

2.בעיקר האחיזה ואף הנוחות תשתפר בעיקבות חלוקת משקל הרכב בכביש על פני שטח רב יותר

 

בקשר לג'אנטים מגנזיום\ברזל לא יהיה הבדל גדול

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

רז,אני אישית חושב שהמידה הגדולה יותר ברכב כזה ובהרבה אחרים בהחלט מוסיפה ליופי הרכב - ולא בתור שיפור נצרך

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

×
×
  • תוכן חדש...