Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כיום יש לי שני מגברים של מקנטוש:

MC4000M ו- MCC302 .

אתמול הוצע לי מכירה למגבר MC4000M "מחיר" שבחיים לא אצליח להשיג אותו כאן בארץ.

---

עכשיו במידה ואני מוכר על איזה מגבר אתם ממליצים? תקציב 5000 $ (לא להתיחס למיסוי ומשלוח הפעם אני מסודר :wink:)

-----

כמובן הדרישות והציפיות מהמגבר שירשים יותר מהקודם מבחינת ביצועים ואיכות. המגבר יגביר רק את הקומפוננט 3 חלקים (גם הפעם אני אשתמש בקרוס של הסט)

שאר הרכיבים:

MX406 הד יונט

SPX-Z18T קומפוננט 50RMS

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לי להתארגן שעה-שעתיים לנגב את הריר רק מהשאלה.. :lol:

אולי הבראקס גרפיק אדישן?

[ובעודף תחביא את הHU שלך..:wink:]

ב5K$ אולי איזה מילברט כמו בבמוו שניר הביא לא מזמן לינק עליה.

"It's rare to win over 90% of all car audio competitions entered in a 5-year period"

http://www.milbert.com/autos/earl

פורסם

נאדר, עזוב אותך ממגבר ב-5000$ (למה אתה צריך כזה יקר?)

אולי תביא לי את הכסף, אני אשדרג את הסט-אפ שלי לאקטיבי, ובעודף נחשוב ביחד איזה מגבר אתה לוקח :-D

נ.ב.

צביקה, ב-5K הוא יכול לקחת שני מילברט :twisted: (דווקא שמתי עין עליהם - הטויטרים שלי צריכים חיזוק :lol:)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

צר לי להגיד לך אבל כמה שזה נשמע מטומטם זה ביזבוז כסף ברמות מטורפות נקודה

בשביל הכמה אחוזים בודדים של שיפור שאף אחד לא יודע אם זה יהיה שמיע בכלל לאוזן אנושית ( ואובייקטיבית )

20 אלף שקל

אבל מי אני שיגיד לך מה לעשות :]]

פורסם

אי אפשר להגדיר ביזבוז.

יש גם מי שיאמר שלקנות רכב יוקרה חדש בארץ ולהפסיד חצי מהערך שלו בשנתיים, שהספקת לעשות עליו 10,000 ק"מ זה ביזבוז ולא חסר מכוניות יוקרה חדשות בארץ..

אני חושב שצריך להפחית כ 500$ מהתקציב כי אחרי הכל מגבר בתקציב שכזה דורש איתוראן משלו 8)

...CASKA for life

פורסם

רגע, אתה התכוונת להגברה פאסיבית או אקטיבית?

זה תלוי במספר הערוצים שאפשר להמליץ לך על המגבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נאדר עוד פעם לא לקחתה את הכדורים שלך.?

כול פעם שיש לך מחשבות כאילו,תתקשר מהר

ואז תגיד לבחורה שיושבת מהצד השני של הקו בגרון חנוק...אני לא יכול עם המגבר מקינטוש הזה יותר.!...ראית

את ההלחמות מה זה הח*א הזה.!..אחוז עיוות של 0.001% זה לא מספיק.!..נהרסו לי החיים.!.

תקח נשימה עמוקה ויהיה בסדר.

http://www.eran.org.il/

פורסם

בילט 6 של TRU, ייתן לך 4X100+2X200, או בילט 8 שבגישורים תקבל 4X100+2X400 [היום יש לך 4X100+2X300]

אתה יכול כמובן גם ללכת על הקופר שלהם..

תשמע, נאדר, אתה מכוון גבוה אם אם אתה רוצה משהו "שירשים יותר מהקודם מבחינת ביצועים ואיכות", לדעתי זה צריך להיות בסגנון של אודיסון תזיס, P15 של ג'נסיס, הדרידריו של סינפוני וכו', אבל כמובן שמדובר ביותר מ5K$. נו, צרות של עשירים..:-D

אגב, זה לא ענין של מה בכך להחליף מגבר כזה. אם אתה לא מחליף למשהו מהרמה שהזכרתי, זה יותר החלפת תפקיד רוחב מאשר קידום..

פורסם

כנראה שפספסת את הworld championship 2008 האחרונה של MECA ל SQ.

אתם יכולים לנחש איזה מגבר זכה במקום הראשון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברה:

התכוונתי ב- 5K$ שזה המקסימום (עלות מכירה של המקנטוש). אני אשמח אם אמצא מגבר מתאים ב- 1000$ זה ממש לא יזיק.

---

כמו שנאמר אני לא רוצה להחליף צורה ודגם של מגבר אני רוצה להתקדם באיכות (אם יש). שורלק 1+

ההגברה תהיה פסיבית למי שתוהה.

----

צר לי להגיד לך אבל כמה שזה נשמע מטומטם זה ביזבוז כסף ברמות מטורפות נקודה

בשביל הכמה אחוזים בודדים של שיפור שאף אחד לא יודע אם זה יהיה שמיע בכלל לאוזן אנושית ( ואובייקטיבית )

20 אלף שקל

אבל מי אני שיגיד לך מה לעשות :]]

כשהשקעתי עשרות אלפי שקלים בציוד שיש לי עכשיו זה גם נשמע מטומטם לרבים מהסובבים אותי. לאחר השמעה של 10 דקות לרבים מהם הסתובב הפיוז.

פורסם

אם אתה הולך על פאסיבי אני הייתי בוחר במגבר זוג ערוצים משובח.

מה אתה אומר על מגברים של קלאס A מנורות וכו ?

מעניין אותך הכיוון ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חשבתי על מגבר שני ערוצים, מכיוון שיש לי כבר את המונובלוק של מקנטוש. אבל אם יש מגבר איכותי שהוא 4 ערוצים או יותר לא יפריע לי להשתמש רק בשניים מהם.

עופר: את האמת דיברתי היום עם חבר שלי שממנו קניתי את ה-MC4000M, ושאלתי אותו מה הוא ממליץ:

התשובה שלו הייתה כך; לפי דעתו שהרמה היחדיה שיכולה להתנשא על המגברים של מקנטוש זה מגברי מנורות. מגברי טרנזסטורים שונים HI END רק ישנה טעם סאונד וכו'.

וחלקכם זוכר שהתנסיתי עם מגבר מנורות של מקנטוש משנות ה- 90 לרכב, שממש לא הצליח, בכל בור/תעלה/אבן בכביש המגבר הפסיק לעבוד לכמה דקות, והייתי צריך לכבות אותו להדליק שוב ולחכות שהמנורות יתחממו שוב.

אבל היום אני ממש לא מבין בנושא הטיוב לרכב. אשמח לפרטים נוספים.

• תוכן חדש...