Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאדר.יצאה לי לשמוע מגברי מנורות ביתיים.הם לא,אבל ממש לא אמיתיים.זה כמו אקוולייזר ממתיק את הסאונד.

וגם לא נשמעים מספיק חלק....

מגבר טרנזיסטורים ברמות גבוהות נשמע הרבה יותר אמיתי,דינאמי ולא מנפח את הסאונד כמו מנורות.

אזוב אותך .כך לך סינפוני או ג'נסיס קלאס A,ותיהיה רגוע.

זו רק דעתי,יש כאלה שאוהבים מנורות והצליל ה"חם" שלהם.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

Albert, יש כאלו שדווקא את זה, הם יאהבו. כמו שיש כאלו שיעדיפו, גם היום, לשמוע דווקא תקליטים בפטיפון.

על פי נתונים שפירסם העיתון הבריטי "סאנדיי טיימס" לפני כחודשיים, 14.7% מהסינגלים שנמכרו בבריטניה בשנה שעברה היו בפורמט של תקליטי ויניל, לעומת 12.2% ב-2004. רשת וירג'ין דיווחה כי מהדורות הוויניל של סינגלים חדשים נמכרו בשנה שעברה במספר כפול ממהדורות שיצאו כדיסק.

מתוך http://e.walla.co.il/?w=/202/961605

פורסם

לגבי הסאונד של מנורות כמו שנאמר צריך להכיר את זה בשביל לדעת אם זה מה שאתה רוצה או לא. בטח ובטח במערכת נטולת כיוונים ומעבדים כמו שיש לך. אני לא הייתי הולך על מנורות , אולי כן על מגבר בסגנון ה DMA של גנסיס או DMX. גם טרו קופר מגרה והוא יתן לך את האופציה להחליף קלאסים וסוגי הגברה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רועי: לא ממש, היום אנחנו בעידן ה- 2000 ובטח יש טכנולוגיות (יצור) שפותרים את הבעיה שהייתה לי. ואולי זה משהו ספציפי אצלי שהיה אפשר לתקן. אבל אז מאיפה הייתי יודע שיש לי ביד זהב.

אלברט: אני לא יודע איזה מגברים שמעת אני חושב שאתה טועה.

מגברי מנורות ביתיים יצא לי לשמוע לפחות 4 מגברים שונים כאן בארץ. והם במילה אחת "חלום מתוק".

לפני כ- 4 שנים היה לי ידע אפסי באודיו לרכב, ועד עכשיו אני זוכר את הצליל של מגבר המנורות שהיה לי. משהו נחמד אפילו שהוא מקנטוש אבל שונה מהצליל שיש ל- MC4000M.

--

מגברי ג'נסיס שמעתי כבר, אהבתי את הצליל אבל הסגנון לא ממש זה היה יבש יותר מדי בשבילי (אולי כי זה היה קצר)

בראקס שמעתי פעם אחת, מגבר נחמד עם צליל מתוק.

השאיפה שלי להגיע לצליל הכי חם שמגבר יכול להפיק , ואני מדגיש לא שהמגבר יזייף. אני מת על צליל מקורי ביותר, חי, ובמיוחד חם. המקנטוש את זה סיפק לי עם הסט של F#1 . ואחרי עבודת מגבר של לפחות 3/4 שעות זה היה פנטזיה בשבילי.

----

אני באמת צריך סיבה מוצדקת להחליף את המקנטוש, אפילו במקנטוש חדש מהסדרה הכי גבוהה שיש כיום. מצד שני אני מתחרפן הבנאדם הציע מחיר כל כך מפתה שאני יודע שזה הזדמנות חד פעמית ולא תחזור אלי כי אני מנחוס.

פורסם

תראה צביקה,אני גם אוהב וניל, ופעם שמעתי רק וניל.הבעיה שלו היא ידוע...הוא נשחק אם הזמן ומשמיע רעשים לא ממש נעימים,וגם לך תסיג תקליטים במצב טוב.אם תשמע מוזיקה על מכשיר קומפקט ברמה,לא ממש תגעגע לוניל.

נאדר,מגבר מנורות עושה רושם על מאזין באותו רגע,אבל כאשר תשמע את המגבר תקופה מסויימת,תגלה הרבה ליקוים בנעמנות למקור.אבל שוב,יש כאלה שקוראים לנעמנות למקור "סאונד יבש"....

פורסם

אם אתה כל כך אוהב את החם והמתוק אז מנורות יכול להיות כיוון .

מצד שני זה הימור גדול מידי לטעמי אם לא תוכר לשמוע אותו ברכב שלך והיות וסביר להניח שזה לא יקרה לא הייתי לוקח את הסיכון.

אם אתה אומר שאתה מבסוט מהגוון סאונד של המקינטוש שלך אז אני חושב שהכי חכם זה שתמכור את המגבר שלך , תקנה מקינטוש 2 ערוצים ושלום על ישראל. זה לא שמקינטוש מסדרה גבוהה זה פשרה..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אלברט אתה צודק, אבל אלו שאוהבים את המוסיקה שלהם אנלוגית וקצת "מרעישה", דווקא לא היו מתפשרים על מכשיר CD ברמה , מהטעם הפשוט שהוא דיגיטלי מדי, ושקט מדי..:wink:

פורסם

אלברט אני לא רוצה לקנות משהו שהוא על סמך השוואה ממגבר ביתי. אגב הבחור שרוצה לקנות את המגבר הציע לי להחליף עם ציוד מגבר וסורס של conrad johnson ולהוסיף כסף. שאגב בתמונה זה מגבר מנורות. מיד דחיתי את זה כי אני לא רוצה להכינס לתחום הביתי שוב. התחום שרק גורם צרות לכיס.

a-mv55.jpg

pv5.jpg

פורסם

לדעתי זה לא משנה ביתי,רכב...מנורות גם באפריקה הם מנורות.

ואת האמת ,אתה צריך תהתעסקות אם הלמפות האלה?הרי צריך מדי פעם להחליף פה ושם מנורה...

אבל מצד שני אולי זה שלב המנורות אצלך עכשיו.כל אודיופיל עובר את זה.נראה לי שהבחור שרצה למכור לך את הconrad johnson,עובר שלב...........:wink:

פורסם

אם תאהב את התוצאה ממנורות, ובהתחשב בכך שהטכנולוגיות משופרות ולא תהיינה לך הפרעות וניתוקים כל הזמן, אז גם אם תצטרך להחליף מנורות לפעמים - זה חלק מהענין.

פורסם

נאדר, אני רוצה להעלות נקודה שאני רואה שאף אחד לא התייחס אליה.

נתחיל בדבר הראשון, אם מישהו מציע לך 5000דולר על המקינטוש תמכור אותו ולא משנה מה, כי אף אחד בארץ ובחו"ל לא ישלם את הסכום הזה על המגבר הזה ובטח כמשומש.

בנוסף, כל ההמלצות פה על מגברים אקזוטיים והאם צריך מגבר שהוא קלאס A או מגבר מנורות וכו' וכו' הם מאוד נחמדות אבל לדעתי אתה מפספס את העיקר.

גם אם תקנה עכשיו דסידריו של סינופני או P15 וכו', אני לא ממש בטוח שתקבל תוצאה כזאת טובה, כי המגבר הוא לא הכל.

לדעתי, קח לך תקציב של 2000-2500דולר שהוא מספיק לרכישה של מגברים סופר איכותיים מהחברות הטובות שקיימות ואת העודף- תשקיע בהתקנה נכונה יותר + הוספת בידוד אם יש צורך.

ההתקנה מבחינת נפחים,זוויות,מיקומים וכו' היא הרבה יותר חשובה והרבה יותר קיצונית מאשר ההבדל בין מקינטוש לטרו או לסינפוני או אודיסון או האם מילברט או לוקסמן מתאימים יותר.

חפש לך מגבר 2 ערוצים חזק באיזור ה130-140 וואט RMS ומעלה מאחת החברות הידועות בתקציב של עד כ2000 דולר+-, את היתרה תשקיע בעיקר בבניות לקומפוננט שלך שלדעתי כיום אתה כלל לא מנצל אותו אפילו לא ב50אחוז.

under construction..

פורסם

חיכיתי שמישהו יעלה את נושא ההתקנה:

עוד כחודש וחצי אני מסיים את הבניות שאנחנו עושים, ברגע שאגיע לשלב של זוויות/פאסות אני אפנה ליוסי והוא יוציא את זה לפועל. הוא רק ימקם אותם ומשם אני ממשיך. לכן עלות התקנה לא תהיה משמעותית כמו שנדרש אז.

--

ואני חוזר שוב התקציב הוא 5K$ ואם אמצא מגבר פחות מחצי מהסכום אני אהיה מבסוט. פשוט זה הכסף שיגיע אלי מהמגבר אז רציתי להשתמש בו למגבר יותר טוב, כי בזמנו המקנטוש עלה 4000$ והתוצאות מדברות ללא שום קשר להתקנה ואת זה אתה בטח יודע ניר . לכן חשבתי שמגברים באותה רמה יעלו כ- MC4000M

• תוכן חדש...