Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי וולוו T5 V70 משנת 2002 שנסעה כד כה 142.000 ק"מ, כאשר לפחות 70% בנסיעה בינעירונית רגועה.

לפני כחודשיים הגיר החל להחליק ו"לדפוק" ב-2 ההילוכים הראשונים. הוחלף שמן ופילטר, אך נראה שהבעיה לא נפתרה.

שאלותיי:

- איך יתכן ברכב כ"כ יקר (עלה בזמנו כ-350.000 ש"ח) ולכאורה מתקדם, שתיבת ההילוכים תשבוק חיים מהר כ"כ? יצוין שכל הטיפולים בוצעו מוסך המרכזי של היבואן.

- תיבה חדשה תעלה בסביבות ה-20.000 ש"ח, לעומת כ-6.000 ש"ח עבור שיפוץ. מה מומלץ לעשות? מהי יעילות השיפוץ לעומת רכישת תיבה חדשה? ולסיום, האם ידוע למישהו על מומחה גירים (עדיפות לירושלים) שיוכל לתת חוות דעת נוספת ואף לשפץ את התיבה הקיימת?

אודה מראש למסייעים - סליחה על ריבוי השאלות!

בברכה,

Barend

פורסם

אני לא מכיר את התיבה הזו ספציפי,אבל מכיר את הבעיה.

לפני שאתה מחליף גיר,תבדוק האם הגיר עובד עם סלנוידים. אם כן, תפרק אחד אחד ותנקה את הרשתית שיש מתחת.

שווה לבצעה גם החלפת שמן מלאה (בעזרת מכונה)

לי בזמנו באקורד, את הניקוי רשתות עזר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

על סמך מה נאמר שיש לשפץ /להחליף את הגיר ?

האם הרכב חובר למחשב והיו קודי תקלות ?האם בוצע אבחון מדוייק וממוקד ?

אם לא,מומלץ לפנות למכון לגירים אוטומטיים ולחבר סורק תקלות, שיתקשר עם הגיר ויתכן שיש פתרון נקודתי לבעיה, שיסתכם בעלות נמוכה יותר משיפוץ.

בלי קשר,אם שיפוץ מלא כולל הכל,הוא יכול להחזיק מעמד מס' לא מבוטל של קילומטרים כי להביא גיר חדש מהקופסא זה לא נשמע כדאי כלכלית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

Colauti,

תודה על תגובתך. הרכב חובר למחשב אך לא דווחו כל שגיאות במנוע או תיבת ההילוכים. תוכל בבקשה להמליץ על מומחה בתחום שיאבחן את הרכב ביושר? יש לי תחושה שבעלי מוסכים ממהרים להכריז על 'מצב חירום' על מנת לספק חשבון שמן במיוחד גם כשאין צורך בכך!

בברכה,

Barend.

פורסם

אני מנסה להבין את בעיות כלי הרכב החדשים; דברים דומים שמעתי על מרצדס בטופ גיר.

אני מחזיק בשמחה (ובנחת מרובה וולוו 240) שעלתה על הכביש ב-1982. רק השנה החלפתי לה גיר.

לא באתי חלילה ללעוג או לנקר עיניים - פשוט איני מבין. וביקורות על הוולוו החדשים אני שומע ללא הרף.

פורסם

אם אני לא טועה בירושליים יש את "סופר גיר",מכון לגיריםפ אוטומטיים מומלץ ובנוסף המתן לתגובתו /המלצה של רפי לין אם מכיר משהו טוב יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...