Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום אני ואבא שלי מכרנו את השברולט קוואלר קופה 96 שלנו..ועכשיו מתכוונים לקנות משהו יותר נחמד משפחתי כי השברולט היתה בסגנון קצת ספורט ולא ממש משפחתי..

אבא שלי רוצה אוטו לפחות משנת 2001..ובגבולות ה 40000 אלף..אנחנו רוצים לקנות הונדה אז מבקשים יעוץ..(אוטומט או ידני לא משנה)

אשמח גם להמלצות חוץ מההונדה..

תודה.

פורסם

במקום סיויק יד 5 (זה מה שאפשר לקנות ב 40 אלף שנת 2001),

אני ממליץ לכם לחפש ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה או מאזדה לנטיס שמורה ומטופלת.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא מכונית כזאת משנת 2001.

לסיויק (כמו לטויוטה קורולה) מחירי מחירון יותר גבוהים מאשר ליפניות אחרות. לכן, בסכום שהקצבתם, תגרדו תחתית שבתחתית, מכוניות קרועות, אם פגיעות שילדה וצרות אחרות.

בנוסף, מחירי ביטוח מקיף להונדה סיויק לא זולים, ובהנחה שיש נהגים צעירים\חדשים, הם ממש יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
במקום סיויק יד 5 (זה מה שאפשר לקנות ב 40 אלף שנת 2001),

אני ממליץ לכם לחפש ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה או מאזדה לנטיס שמורה ומטופלת.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא מכונית כזאת משנת 2001.

לסיויק (כמו לטויוטה קורולה) מחירי מחירון יותר גבוהים מאשר ליפניות אחרות. לכן, בסכום שהקצבתם, תגרדו תחתית שבתחתית, מכוניות קרועות, אם פגיעות שילדה וצרות אחרות.

בנוסף, מחירי ביטוח מקיף להונדה סיויק לא זולים, ובהנחה שיש נהגים צעירים\חדשים, הם ממש יקרים.

אוקי אנחנו נבדוק את הרכבים שהמלצתה..בינתיים אני רוצה לשאול.

1)עכשיו מצאנו סיוויק 2002 יד ראשונה עברה 94 עולה 44500...קודפ כל רצינו לשאול בכמה המחיר שלה ירד עוד חודש??

2)ומה דעתכם על מיצובישי גאלאנט?

פורסם

מה לגבי וולבו שנת 2001-2002 יש פה קצת מבחר מה אתם אומרים אליה?

ושברולט יש הרבה מבחר במחיר מתאים בין השנים 2003 עד 2006 יש המלצות??

פורסם

על איזה וולוו אתה מדבר? במחיר של 40 אלף שנת 2001 תוכל להביא אולי S40, רכב לא רע והדגם החזק שלו יכול בהחלט לספק (לא יודע אם הדגם החזק יכנס לך בתקציב ידידי)

פורסם
על איזה וולוו אתה מדבר? במחיר של 40 אלף שנת 2001 תוכל להביא אולי S40, רכב לא רע והדגם החזק שלו יכול בהחלט לספק (לא יודע אם הדגם החזק יכנס לך בתקציב ידידי)

למשל ה VOLVO S40 שנת 2002 1.9 ידנית .סוג מנוע - דיזל

VOLVO T S 40 2001 אוטומט 2.0 ומנוע - טורבו בנזין

VOLVO V40 2001 2.0 מנוע - בנזין

ה S40 נחמד בגלל שהוא ידני וזה סבבה אבל אני לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המנוע דיזל/טורבו בנזין/בנזין..אפשר קצת הסבר..

אבל לפי מה ששמעתי וקראתי בפורום הוולבו לא נוחה וצפופה וגם ממש קשה למכור אותה..

• תוכן חדש...