Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מומחי הפורום

שלום רב

אני מעוניין לקנות רכב שהיה בליסינג פרטי כך טוענת החברה המוכרת אותו

החברה המוכרת היא גם חברת השכרה וגם חברת ליסינג

ולכן שאלתי היא :איך אני יודע שהרכב אכן היה רק בליסנג פרטי ולא בהשכרה ?

יש דרך חוקית וברורה לדעת את זה ?

אודה לכל מי שיענה

פורסם

אם הרכב היה בהשכרה אמור להיות רשום לו במקוריות הרשיון חברת השכרה.

אם הוא היה ליסינג לא רשום לו כלום (עד שנת 2008). יכול להיות שהוא נקנה דרך זרוע הליסינג ושימש בהשכרה למרות שלא הגיוני.

פורסם

תודה לכל מי שענה

רק עדיין נותרתי בשאלה והיא :

נגיד שקנו את זה לליסנג וזה שימש בהשכרה כל עוד זה לא כתוב על הרשיון גם אני לא אצטרך בעתיד להוריד בגלל זה

אני צודק ?

ומדובר בחברת "פרי" שיש שמה רכבים להשכרה וליסינג

האם זה יהיה נכון לבקש מהם היסטורית טיפולים ברכב ?

הרי אחרי הכל הם מוכרים לי רכב שאין לו אפילו חצי שנה על הכביש וצריך להיות לו אחריות יצרן

תודה שוב לכל מי שיענה

פורסם

ליתר בטחון, בדוק במשרד הרישוי לגבי בעלים רשומים ,וקודמים אם קיימים, ומקוריות הרכב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם יש לך ספק בדבר מה שהוא בניגוד למה שסוכם, תבקש שיחתמו על משפט שאומר את מה שאתה רוצה, לדוגמה - הרכב לא שמש להשכרה - אם לא יסכימו, אז יש לך את התשובה.

עוד דבר חשוב, מאחורי חברות ענק מסתתרים אנשים כמוני וכמוך, מה לעשות בתוכם יש רמאים קטנים בדיוק כמו בשוק הפרטי. אל תתפטא לתשובות "כמו אנחנו חברה גדולה ולא נוהגים..." וכל הבולשיט הזה....

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

האם זה יהיה נכון לבקש מהם היסטורית טיפולים ברכב ?

הרי אחרי הכל הם מוכרים לי רכב שאין לו אפילו חצי שנה על הכביש וצריך להיות לו אחריות יצרן

תודה שוב לכל מי שיענה

בוודאי שיש צורך לבקש היסטורית טיפולים, ואף רצוי היסטוריה מלאה הכוללת גם פחחות.

תתפלא, אבל בליסינג רבים המקרים בו "מפספסים" טיפול ואף יותר מכך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם אני קונה רכב והמוכר "שוכח" לציין שהיד הראשונה היא ליסינג, יש כאן עילה לתביעה? או שפשוט אני יאכל אותה?

פורסם

גם אם יש עילה לתביעה, ולעניות דעתי יש, הבלאגן לא שווה את זה.

אתה יודע מה ההבדל בין חכם לפיקח?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההבדל בין חכם לפיקח הוא שפיקח מצליח לצאת מצרות שחכם אפילו לא נכנס אליהם :wink:.

ד"א, למה יש עילה לתביעה? אני לא טוען במקרה של שקר, אלא במידה שפשוט השמיטו את העניין הזה, ברמת העיקרון זכותו של כל בעל רכב למכור באיזה מחיר שנראה לו.

פורסם
זכותו למכור בתמחור הנראה לו, אך חובתו לציין את עברו ה"פלילי".

למה ליסינג נחשב לעבר "פלילי"?, אם עשית תיקון צבע קטן ולא אמרת במעמד המכירה, זה גם עילה לתביעה? הרי "הסתרת" פרט על הרכב.

פורסם

כל פרט שמשפיע בצורה מהותית על שווי הרכב נחשב "פלילי".

על תיקון פחחות קטן שעשית בעקבות מכת חניה או החלפה של ידית איתות אתה לא צריך לדווח. על בעלות קודמת של ליסינג - בהחלט כן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...