Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ברשותי ניסאן סאני הזרקה 94 ידנית.

בעבר ביקרתי אצל חברנו לפורום חיים יוד שמתמחה להזרקות לרכב, הביקור היה על מנת לאתר סיבה לכך שתחילת נסיעה לאחר הרמה עדינה של הרגל מהמצמד הרכב רוצה ישר להכבות, לא מורגש כלל רעידות, קשה מאוד גם לעשות "זינוק בעליה".

בביקור אצלו משה אמר לי שיש לי בעיה עם הכוייל, השארתי את הבעיה כמו שהיא עד עכשיו.

לפני כמה שבועות קניתי עוד סאני כמו שלי שיהיה לי לחלקים, פירקתי ממנו את המפלג אך עדיין הבעיה קיימת. החלפתי גם כבלי הצתה, גם זה לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה?

ד"א איך אני יכול לבדוק בעזרת רב מודד את המפלג? לאן במפלג אני מחבר את הכבלים של הטסטר?

תודה רבה .

פורסם

מצאתי משהו בהיינס, אבל אצלי אין אפשרות במפלג לגעת עם הכבלים של הטסטר בחור האמצעי מאחר והוא מפלסטיק, אין לו מין "הכנה" כזאת לחבר לשם משהו.

יש מישהו שמבין?

8234482.jpg

פורסם

החיבור האמצעי מיועד לחיבור כוייל חיצוני.

המפלג שברשותך ללא החיבור האמצעי כי הכוייל כבר בתוך המפלג.

הדף הזה לא מתאים למפלג שלך.

• תוכן חדש...