Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואה לא הגיונית אני יודע אבל, לאחר הגדלת התקציב עד כמה שאפשר וחיפושים רבים נשארו לי שתי אופציות לקניית רכב.

הטויוטה קורולה 2004 של ההורים: אבא שלי קנה את הרכב לפני שנתיים וחצי על 12 אלף ק"מ ועבר סה"כ 51 אלף. הרכב לא עשה בעיות עד עכשיו חוץ מתקלת הממיר הקטליטי+מחשב שהוחלפו כשהרכב עוד היה באחריות.

מישהו רצה לקנות את הרכב ולא קנה אותו בגלל שהתגלו בבדיקה בעיות שלא ידענו עליהם בכלל. (אבא שלי בתמימותו לא לקח את הרכב לבדיקה מסודרת כשהוא קנה אותו.)

- כנראה שהייתה תאונה כלשהי מאחורה שתוקנה.

- על פי הבדיקה "המחשב מגיב לאט מידי" למרות שהוחלף כשהיה את התקלה של הממיר+מחשב (הגיוני או שזה סתם כיסוי של המכון בדיקות ?).

בנוסף ראיתי שכתבו כאן על בעית בוצה במנוע. האם ניתן למנוע תקלה זאת על ידי החלפת שמן כל שנה או טיפול מונע אחר ?

האפשרות השנייה היא לקנות דייהטסו סיריון 2007 שעברה בערך 50 אלף מחברת ליסינג. אמנם לא ידוע מה עבר על הרכב אבל יש עדיין אחריות יצרן לשנה וחצי.

בכל מצב אחר לא הייתי חושב פעמיים ומעדיף רכב מהמשפחה שיודעים מה עבר עליו. אבל מפחיד אותי כל התקלות האלה שהיו בטויוטות שהרכיבו בטורקיה.

• תוכן חדש...